2014-05-11

Vita skor, bruna ben och varma sommarnätter

New chynky shoes
New chynky shoes
New chynky shoes

Jag har länge, sjukt länge faktiskt drömt och letat efter det perfekta paret vita klumpiga sommarskor. Nu äntligen har jag ett par i mina ägor. Jag tänker mig varma sommarkvällar, picknick i Tanto, heldagshäng på Långholmen, tidiga morgnar, ljumna nätter och bruna ben. Fy tusan vad mycket kul vi ska ha. Jag och mina nya skor.

0

Kommentera

fantastiska! är de plastiga eller mer… tunga liksom?

Tunga. Faktiskt sjukt tunga. Ingen plastighet alls i dom.

Sara

Men oj så fina! Får man fråga vart du har köpt dem?

Självklart får du fråga det. Jag köpte dom från ett Australiensiskt märke som heter WindsorSmith. Tyvärr var deras storlekstabbel som konverterade Austrailensiska storlekar till Europeiska helt fel, så mina skor är för stora. Tänk på det om du handlar därifrån.

Så fina! De ser sådär perfekt klumpiga-men-ändå-bekväma ut.

Exakt, precis så är de.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.