2014-05-03

Två fönster

At home
At home

Något jag gillar extra mycket i vår nya lägenhet är ljuset. De stora fönstret i vardagsrummet gör att det kommer in massa ljus och jag älskar det. Förra lägenheten var ljus också trots att alla fönster vätte mot norr. Men här, där vi bor nu är det en annan sak. Här fullkomligt badar rummen i ljus och solsken.

Jag gillar det lilla burspråket, stora fönstret och det faktum att vi har en arbetsplats/matplats i vardagsrummet. Sen är jag glad över att vi också fick tag på rosa stolar från IKEAs BRÅKIG kollektion.

Det andra fönstret är i sovrummet. Där är det också ljust, solen skiner in lagom till att det är dags att vakna och utanför kan en se björken svaja i vinden. Fint och rogivande.

0

Kommentera

åh vad kul att få se lite av er (fina!) lägenhet. Det ser riktigt fint ut!!

Tack! det får bli lite åt gången av lägenheten. Får skylla på att jag inte tar mig tid att fota hela.

SÅ FINT! ljust och färgglatt. älskar det.

Men precis, ljus och färgglatt. Blir så glad av det.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.