2014-01-27

Gröna golv och beslut

Bathroom tiles

Min helg har varit extremt produktiv. Vi har ritat upp ett schema från nu till dagen då vi flyttar in och saker som måste göras när vi inte jobbar. Det känns som ett evighetsprojekt det här med flytten, men så blir det när vi fick två månader med dubbla lägenheter. (Inte det mest ekonomiska läget, men känns skönt att inte behöva bo i byggdammskaoset.) Tidigt i lördagsmorse åkte vi och hämtade klinkret vi beställt till badrummet. Efter mycket om och men blev det det vi ville ha från början. När vi lagt ut det i vardagsrummet för impregnering så kändes det som ett himla bra val av golv.

Hemma i gamla lägenheten har vi dessutom börjat packa ner i flyttlådor vilket gör att det är ett evigt kaos med halvfulla kartonger överallt. Igår åkte vi iväg för att köpa hem så mycket material vi bara kunde så att hantverkarna bara kan fortsätta jobba utan att det pausas. Det som var extra bra med att vi bara åkte ut och köpte massa grejer var att vi faktiskt bestämde vad vi skulle ha för något. Kakel, blandare, takdusch och toalett som vi har grubblat över alldeles för länge blev bara valt av farten. Ibland kanske det är bra att inte tänka så mycket. Nu hoppas jag att allt blir lika bra som vi tänker oss.

0

Kommentera

Grymt fint golv! Ska bli kul att följa renoveringen.

Tack! vi gillar det också supermycket.

SJUKT FINT GOLV!!

Eller hur!! <3

Tycker så himla mycket om din blogg och är så nyfiken på hur slutresultatet kommer bli i lägenheten, ska bli kul att följa förvandlingen! =)

Tack snälla du för dom fina orden! 🙂 Jag ska försöka visa så mycket jag hinner med under renoveringen.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.