2013-12-31

Nyårspaljetter

New Years Dress
New Years Dress
New Years Dress

För att avsluta året på bästa sätt kände jag att i år behövdes det lite extra glitter och paljetter. Jag tror att den här paljettblåsan kommer göra susen. Ser fram emot 2014 och förhoppningsvis fler fester som den här klänningen ska få användas på. Nya året kommer att firas in hemma hos några kompisar i utanför Eskilstuna. Det blir fint.

Gott nytt år alla fina och tack för att ni läser min blogg ♡

0

Kommentera

Sjukt fin! Drar också på mig en klänning fylld med paljetter ikväll!
Kram och GoTT nYTT år- hoppas vi får följa med varandra på ännu fler äventyr genom cypervärlden 🙂

galet snygg!! jag drar på paljettkavaj ikväll tänkte jag. gott nytt finis!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.