2013-11-22

Björn Axén 50 år

Jag jobbar ju en hel del som modell för Björn Axén och det gjorde jag även på deras 50 årsjubileum då de hade en stor visning på Annexet här i Stockholm. Nu har det börjat dyka upp lite bilder både från visningen och backstage så jag tänkte visa er.

Björn Axén 50 år
Björn Axén 50 år
Björn Axén 50 år
Björn Axén 50 år
Björn Axén 50 år
Björn Axén 50 år
Björn Axén 50 år

Björn Axén 50 år

Vi var 54 modeller som gick själva visningen i drygt 10 olika ingångar. Och jag hade en lugg i extremt knepig höjd som gjorde att jag knappt såg nåt på hela dagen. Tur att det bara var för själva visningen.

Bilderna har jag lånat från Björn Axéns och Wellas facebooksidor. Här, här och här hittar ni albumen.

0

Kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.