2013-10-17

Inför-halloween-peppen

Snart är det dags för årets ultimata utklädningshelg. Halloween. Jag fullkomligt älskar att klä ut mig och har varit både Amy Winehouse, Avatar, Leeloo Dallas, skogshuggare, polis, indian med mera. Men i år har jag inte bestämt mig än. Jag har lite små idéer men inget klart. Vad jag vet är att det kommer bli svinkul! Jag ska dessutom på hemmafest vilket alltid är kul.

I det här gamla inlägget har jag samlat ett gäng maskerad-favoriter och i våras när jag fyllde år hade jag också maskerad. För mer inspiration kolla min Pinterest.

Vad ska ni klä ut er till och vilken är er bästa utklädnad?

0

Kommentera

åh jag vet inte! hade två bra förra året, men får man liksom återanvända sina utklädnader? känns som att det är lite tabu.

åh kul. har inte varit på en ordentlig maskerad på flera år.. om någonsin! Skall bli kul att se vad ni hittar på! Dessutom älskar jag pinterest!

Du skulle passa som Tank Girl!

Själv ska jag klä ut mig till Morticia Addams, haha

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.