2013-10-29

Halloween 2013 – kläderna

Halloween 2013
Halloween 2013
Halloween 2013
Halloween 2013
Halloween 2013

I lördags var det dags för mig att gå på Halloweenfest, jag ville väldigt gärna vara ett skelett men tycker att alla skelettdräkter ser så himla platta ut med alldeles för skarpa linjer. Så svårt kan det väl inte vara att måla själv, tänkte jag.

Så jag bestämde mig för att göra det själv helt enkelt. Det tog sin lilla tid att måla alla lager med vit färg och sen fylla i allt med självlysande färg. Men det var det värt. Jag blev supernöjd. När kläderna var klara köpte jag skelttvantar på h&m och skelettstrumpor på Monki. Färgade håret rosa för en kväll och skelettsminkade mig i ansiktet. Sen åkte jag på fest hos Patrik och Ida, men det får bli ett eget inlägg.

0

Kommentera

fy fasen så coolt! och snyggt. bra jobbat!

Så himla coolt! Jag blir nästan helt svettig så imponerad jag blir. Älskar bild nr2!

Tack fina ni! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.