2013-05-08

Då tänker jag på all pesto jag ska göra i sommar

In my window

Nu, äntligen! Även om jag ligger några veckor efter i tidsplaneringen så har det börjat växa i mina krukor här hemma i fönstret. Tomat och basilika, precis som tidigare år. Sen några fler kryddor i form av persilja, citronmeliss, citrontimjan och oregano. Sådde även en hel kruka med pepparmynta, men där verkar jag ha misslyckats totalt alternativt fått ett måndagsexemplar av fröpåsen. För där har det inte alls börjat växa något.

Längtar halvt ihjäl mig tills solen står lite högre upp på himlen så att jag kan njuta av kvällssolen på vår balkong och fixa i ordning där.

In my window
In my window

0

Kommentera

Frida

Vilken härlig blogg du har! Hamnar genast bland favoriterna!

Åh, tack så himla mycket!

men skojar du så mysigt och duktigt.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.