2012-08-18

Pocahontas

Tidigt i somras spanade jag in en brun fransig kjol i mocka på ZARA, då kändes den lite dyr plus att jag inte riktigt använde kjol särskilt ofta. Men för några dagar sedan när jag skulle gå hem från jobbet var det som om det fanns någon magsik dragningskraft in till butiken. Jag gick in och där på super-rea så hängde kjolen i min storlek. Jag såg det som ett tecken och köpte den på en gång.

Efter att ha använt massa kjol i sommar så känns kjol lite mer som min grej. Jag älskar den! Kommer bli perfekt i höst eller om jag ska på indianmaskerad till exempel.

KJOL – ZARA  / TRÖJA – CHEAP MONDAY / SKOR – H&M

0

Kommentera

Oh, ja vad fiiin! Gillar skorna också, men mest kjolen

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.