2012-01-12

Mitt musikår 2011

Det här med att folk summerar det gångna året är något jag tycker är väldigt kul att läsa om. Vad har ätits, vad har hänt, vad för kläder har använts, vilken musik har lyssnats på osv. Men jag själv är dålig på att ta mig tiden till att summera det som summeras kan. Även om det bara är för att ha det själv och kunna se tillbaka på vad jag har gjort. Jag önskar till exempel att jag hade orken att ta en bild på vad jag har på mig varje dag. Hur smidigt som helst en dag när jag inte vet vad jag ska ha på mig, bara att snabbt kolla tillbaka och ta fram de kläder jag hade på bilden.

Bon Iver - Annexet Stockholm

Hur som helst förra året summerade jag ju faktiskt mitt musikår och det tänkte jag göra igen. Här ser ni förra årets sammanfattning.

ÅRETS MUSIK

Vi börjar med de 10 mest lyssnade artisterna.

1. Blindside – Nytt skivsläpp = återupptäckt
2. Bon IverNy skiva plus en grym konsert
3. Jónsi – Glad och pepp musik som jag gärna spelar på hög volym när jag är själv hemma
4. Veronica Maggio – Sommarens artist
5. Johnossi – Dom hänger fortfarande kvar
6. Explosions in the Sky – 2011, då jag äntligen ger H rätt om att de gör fantastisk musik
7. Peter, Paul & Mary – Perfekta pyssla-hemma-helg-musik
8. Ryan Adams – Gick på konsert med honom i juni och hittade tillbaka
9. Mew – Frengers kommer nog alltid vara en av de skivor jag gillar mest
10. Deportees – Island and shores, fantastiskt bra

………..

Sen de 10 mest spelade låtarna.

1. Veronica Maggio – Jag kommer
2. Mew – Am I Wry? No
3. Jónsi – Around Us
4. Johnossi – Man Must Dance
5. Rebecca & Fiona – Bullets
6. Jónsi – Go Do
7. Säkert – Dansa, fastän
8. Lady Gaga – Born This Way
9. Deportees – Island & Shores
10. Goo Goo Dolls – Slide

Här har jag precis som förra året gjort en Spotifylista med mina top 50 spelade låtar.

0

Kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.