2010-12-27

Mitt musikår 2010

Så var det dags att summera vad för musik jag har lyssnat på de senaste 12 månaderna. Tack vare Last.fm kan jag ju enkelt se det. Till skräckblandad förtjusning kanske. Ibland förvånar jag mig själv när jag ser vilken typ av musik jag egentligen har lyssnat på. (Eller som har scrobblats in till last.fm.) Någon gång kanske det har varit en fest hemma och då har någon lemlästat både mitt spotifykonto och mitt last.fm konto med att spela musik som kanske inte speglar den jag är direkt. Hur som helst, här presenterar jag nu utan fusk den musik jag lyssnat på mest under 2010.

ÅRETS MUSIK

Vi börjar med de 10 mest lyssnade artisterna.

1. Owl CityTrodde jag faktiskt inte
2. RobynInte särskilt överraskande
3. Michael SilvermanBästa musiken att somna till
4. PlaceboPerfekta jobba mot en deadline musik
5. Jimmy Eat WorldFaktiskt lite överraskande
6. Oskar LinnrosSommar!
7. Mute MathLåten Chaos står nog för 85% av alla spelningar
8. JohnossiEfter att Emma bjöd med mig på konsert så hittade jag tillbaka till dom
9. ColdplaySe där
10. Mew Alltid lika bra

………..

Sen de 10 mest spelade låtarna.

1. Robyn – Dancing on my own
2. Mute Math – Chaos
3. Owl City – Fireflies
4. Empire of the sun – We are the people (Shazam Remix)
5. Placebo – For what it’s worth
6. Robyn – Indestructible
7. Lucksmiths – T-Shirt Weather
8. Robyn – Dancehall Queen
9. Owl City – The Saltwater Room
10. Oskar Linnros – Från och med Du

Och här har jag samlat mina 50 mest spelade låtar i år i en Spotifylista om du vill lyssna.

0

Kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.