2009-06-07

Dagens I(PRED)-landsproblem

Det är så typiskt. Sen IPRED trädde i kraft och jag har tvingat mig själv att istället följa diverse serier när de sänds på riktigt i TV missar jag i stort sett alltid början på dem. Det här med fasta TV-tider är något jag glömt bort hur det fungerar.

Som idag. Jag visste att Gossip Girl började 19.00 så 18.40 tänkte jag verkligen på att jag verkligen inte fick missa det. När jag ändå för en gångs skull minns att det är klockan 19.00. Men så går tiden och klockan blir strax efter 19. Jag tänker då att det är lika bra att gå och rösta. Så sagt och gjort, utan en tanke på Gossip Girl går jag iväg och röstar. Sen kommer jag hem och inser att jag har lyckats igen. Jag har ännu en gång missat de första 30 minuterna av ett program jag vill se. Det är då dilemmat dyker upp. Ska jag se de sista 30 minutrarna och hoppas att inget viktigt har hänt, eller ska jag strunta i programmet (troligtvis inte) eller ska jag vara våghalsig och ladda ner avsnittet?

Jag säger då det. Jag tycker det var bättre förr då jag slapp oroa mig för att få massa böter och fängelsestraff bara för att jag vill se ett ynka avsnitt av en kvalitétsserie. BAH!

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.