2009-04-14

Hej våren!

Påsken har varit fin, väldigt fin faktiskt. Jag har kommit fram till att det nog är min favorit helg ändå. Det blir ju oavsett alltid en långhelg! Halvdag på torsdagen, ledigt fredag-måndag. Fina grejer det!

Påsk

Förutom att njuta av att våren är här på riktigt så har jag ungåtts med bra folk, festat lite och hälsat på hemma hos mamma och pappa. Senaste nyheten från de äldre (mamma och pappa) är att de har skaffat hundkoja. Inneboenden i hundkojan är inte vilken hund som helst. Det är en självgående gräsklippare. Jag tycker det är väldigt fint med ett litet hus till den. Nu saknas bara ett namn på ”hunden”. Dock tycker mamma att det snarare är ett får, för hundar äter ju faktiskt inte gräs.. Det gör däremot får! (För en gräsklippare är ju ett får…)

Hundkoja Fido?
0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.