2009-03-10

Mars, mars måne

Idag trotsade jag vintern och snön med att inviga mina vårskor. Nu har jag visat min ståndpunkt i alla fall och hoppas på att vintern drar tillbaka sina mannar, för jag har fått nog! Det är ju faktiskt mars och min födelsedag snart. Då ska det inte vara någon snö… Då ÄR det vår. Så är det bara.

vår?

Annars så är kontraktet för nya lägenheten påskrivet så nu har vi en lägenhet att bo i, på riktigt!

Tyvärr har även en gammal bekant från Piteå haft vänligheten att dyka upp idag igen. Jag är inte särskilt förtjust, inte alls. Det är ”Mr. Grey screen of death” a.k.a ”Kernel Panic”. Hoppas att du lämnar mig ifred från och med nu. Ett litet hej får räcka tycker jag.

GSOD
Oh, not you again!

0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.