Sponsrat av The Folklore Company

2019-05-15

Syjunta med korsstygn

Folklore Company - Syjunta med Dnilva

Vet ni om att jag är med i en syjunta? Det är världens mysigaste grej! Vi ses typ en gång i månaden och gör handarbeten tillsammans. Mest har det varit stickning, men det har även virkats, punch needlats och jobbats med diverse syprojekt. Alla brukar ta med sig ett pågående projekt så sitter vi och pratar om viktigheter och livet under tiden vi skapar med händerna. Men den här dagen bjöd jag in till en liten speciell junta i samarbete med The Folklore Company, det blev en syjunta med fokus på broderi och korsstygn närmare bestämt. En himla mysig förmiddag om jag får säga det själv. Häng på vet’ja!

Designa ditt eget korsstygns-kit

Folklore Company - Syjunta med Dnilva

Innan själva juntan så förberedde vi oss alla med att göra och beställa hem egna DIY-broderi-kit via The Folklore Companys designeditor. Där kan man välja på massa fina mallar eller ladda upp ett eget mönster. Jag ville göra något som jag visste skulle kunna bli klart inom en rimlig framtid, så jag valde ett färdigt mönster i 19×19 cm och skrev en egen text. ”Ta mig jösses!” Ett uttryck som vi brukar säga hemma. Alltså, det där med att komma på vad det skulle stå på broderiet var absolut det svåraste. Haha!

På bilden här ovanför ser ni hur mitt kit blev. I kitet ingår beskrivningar, mönster, garn, nål och aidaväv. Vill du kan du också köpa till olika tillbehör som ex ramar och broderibågar att antingen använda när du broderar eller för att hänga upp ditt färdiga arbete i. Det finns massor att välja på så in och inspireras!

Folklore Company - Syjunta med Dnilva

Jag bjöd på smoothiebowls för dem som ville. Sen packades alla våra kit upp och och vi dök ner i korsstygnens värld.

Folklore Company - Syjunta med Dnilva

Vi alla hade beställt lite olika kit med korsstygn. Några av oss gjorde små runda tavlor, andra lite större och vi blandade med att ha valt färdiga förslag som redan finns i designverktyget eller att ladda upp ett helt eget mönster. Det tycker jag verkligen är perfekt, då är det lätt att få ett projekt som passar ens egna nivå.

Edda ville också vara med på ett hörn, hon gosade ner sig hos Natalie ♡

Folklore Company - Syjunta med Dnilva

Jag rekommenderar ALLA att ha en syjunta, eller ett sammanhang att träffas några och göra handarbeten tillsammans. Det är så himla fint att hjälpas åt, prova nya tekniker och umgås. Min mamma har en syjunta som de startade runt 1970 när mamma och hennes kompisar gick i gymnasiet. De ses faktiskt fortfarande nu även om fokuset mer ligger på att ses än att hantverka.  (Och blir inte lika ofta då nästan alla bor kvar på Island.) Visst är det mäktigt! Jag vill också kunna fira 50 års jubileum med min syjunta! Och de har fört dagbok över VARJE träff. Wow! Syjunte-goals!

Folklore Company - Syjunta med Dnilva

Min mamma som är min handarbetar-guru lärde mig ett fiffigt trix. Att sy upp rutmönstret som finns med på mallen direkt på aidaväven. Ser ni den gröna tråden, den trär man med lika många rutors mellanrum hela vägen över mönstret. På mitt broderi är det 5 hål i varje. Så en streck och ett tomrum är 10 st vilket motsvarar en ruta på mallen. Tusen resor lättare att räkna så än att sitta och räkna varje hål för sig.

Folklore Company - Syjunta med Dnilva

Har du också en syjunta (eller är ni minst 3 personer) som är sugna på att testa korsstygn och The Folklore Companys produkter? Anmäl ditt och din syjuntas intresse på deras egna sida för syjuntor! Anmäl ert intresse här!

Tack juntan och tack The Folklore Company som ville ha den här dagen med mig! ♡

→ Detta inlägg är ett samarbete med The Folklore Company 

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

10
Anna María och Edda - Körsbärsträd

Alltså tack alla för fina ord, kommentarer, sms och hjärtan i samband med att min morfar dog. Det finns ändå något vackert i den sorg som kommer med att någon nära dör. Den känns verkligen och jag är glad och tacksam att jag får känna så mycket, även om det gör svinont och jag vet att jag aldrig får träffa honom igen. Annika som också sitter på Snickeriet berättade något som fick mig att mitt i allt detta kunna glädjas med sorgen trots att den gör ont. Att en inte ska beklaga sorgen i samband med att någon går bort. Beklaga istället förlusten. För sorgen är något som den sörjande känner. En känsla, och det kan man såklart inte ta ifrån någon. Det kan vara en fin känsla att sörja. För sorgen kommer av att jag älskar min morfar. Det kändes vackert i sammanhanget.

Livet fortsätter att rulla på bara det att afi inte är här. Och det finns så mycket fint i livet som jag försöker njuta av och ta tillvara på. Som för några veckor sedan när jag hade Edda-dag promenerade vi med Johanna och Ingrid bort till Hammarby Sjöstad och de blommande körsbärsträden där. Här är det betydligt mindre folk än i Kungsträdgården och träden är i mitt tycke ännu finare. Och idag är det fredag. Sånt försöker jag njuta av och tänka på just nu.

Hoppas du får en fin helg!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

12
Halli afi

Min morfar är död. Det känns helt sjukt att ens skriva de orden. Död. För jag vill inte tro att det är sant. Han var gammal, 90 år och 189 dagar för att vara exakt. Nu på slutet dessutom ganska dålig. Men det känns så fel, så tomt och så definitivt.

Även om jag har gråtit och önskat att jag bara ska få krama honom en sista gång så kommer jag inte kunna göra det. Och på torsdag när vi annars brukar höras för våra FaceTime samtal så kommer jag inte kunna prata med honom.

Helt ärligt så suger det så jävla hårt. Jag vet att det är sjukt egoistiskt. Men jag vill inte att han inte ska finnas. Jag vill ha tillgång till honom i mitt liv.

Även om Island ligger långt bort är jag så himla glad och tacksam över den relationen jag och mormor och morfar har haft. Vi pratar ofta och har varit närvarande i varandras liv trots ett helt hav mellan oss. Nu på slutet fick jag sitta med vid hans säng och bara vara om än att det var genom telefonen. Så på en solig parkbänk hade vi vårt sista samtal i livet. Bara några timmar senare somnade han in för gott.

Bless afi. Ég elska þig.

23
Smyckesworkshop - Dnilva
Örhängen av papper

Den 9 maj håller jag en workshop i att göra smycken, här i Stockholm. Det blir fokus på att göra smycken av sånt som du kanske inte vanligen gör smycken av. Som papper, gamla PET-flaskor och tygbitar till exempel, men också mer klassiska saker som kedjor, ringar och metall. Jag tänker mig en kreativ skaparverkstad där alla idéer är välkomna!

Smyckesworkshop - Dnilva
Örhängen gjorda av gamla PET-flaskor

Jag kommer visa exempel på smycken du kan göra som inspiration och berätta lite tips och trix. Sen är det fritt fram att gå loss och skapa av materialet som jag har med mig. Det blir 2 timmar av kreativt häng. Workshopen ordnar jag tillsammans med Skillbreak (du bokar din plats via dem) och Panduro (vi håller till i deras butik på Kungsgatan 34 i Stockholm).

Pris: 480kr
Plats: Panduro, Kungsgatan 34 i Stockholm
Köp din biljett här

Workshop i smyckestillverkning

Hoppas vi ses!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

7
  • Just wanna view more of
  • DIY
Lufttorkande lera, Panduro - Dnilva

Har ni provat att jobba med lufttorkande lera? Det är i mitt tycke ett kul och snabbt material att jobba med. Och dessutom är det sådär härligt geggigt och faktiskt ganska rogivande att se något växa fram i händerna. Jag har i samarbete med Panduro gått loss och skapat med deras lufttorkande lera. Det var faktiskt så himla kul!

Hobby Clay – Lufttorkande lera

Svårighetsgrad:
▲△△△△

Tidsåtgång:
▲△△△△

(Själva leran går snabbt att jobba med, men jag varnar dig för att du blir sittande en stund ändå då det både är kul och avslappnande!)

Lufttorkande lera, Panduro - Dnilva

Dels gjorde jag en jätteknut i terrakotta-leran. Jag tyckte färgen blev så himla fin när den torkade. Lite matt och dov persikofärg nästan. När leran var fuktig var den något mörkare. Men den här passar perfekt in i vår färgskala hemma. Så, jackpott!

Lufttorkande lera, Panduro - Dnilva

Förutom knuten gjorde jag någon slags skulpturliknande grej. Jag ville att det skulle vara lite som ett tyg som blivit hårt typ. Då kavlade jag bara ut en bit lera som jag sen lyfte upp och la ner på bordet igen samtidigt som jag veckade till den. Den lämnade jag obehandlad också för att få en rå känsla.

Lufttorkande lera, Panduro - Dnilva

Sen gjorde jag en ljusstake också. En ljusstake av en enda lång rullad korv. Den ringlade jag runt runt sen och så tryckte jag till alltihopa en aning så att det skulle bli lite snett och vint. Philip tyckte den mest såg ut som en ljusstake ett barn på förskolan gjort och gett i julklapp till en avlägsen släkting. Men alltså, jag tycker ändå den har något. Den målade jag med Panduros matta hobbyfärger som jag blandade för att få lite smutsigare nyanser än vad de kommer i.

Jag som i smyg drömmer om att göra egen keramik, men varken har kunskapen eller platsen för en egen ugn och allt vad det innebär tycker verkligen att det här funkar himla bra som komplement till vanlig lera. Naturligtvis är det inte exakt samma grej, men, fördelen med lufttorkande lera är bland andra att det lufttorkar, hehe, så du kan lätt bygga in sladdar och allt möjligt i dem utan att de förstörs i en ugn. När leran har torkat är den tyvärr inte vattenresistent. Men eftersom den är lufttorkande är den superbra att klä in befintliga krukor och vaser med om du till exempel skulle vilja göra en blomvas som ändå kan ha vatten i sig. Då kan du bygga en nu form baserat på en redan befintlig form till exempel.

Lufttorkande lera, Panduro - Dnilva

Till sist ville jag göra något till Edda också. Eller en prydnad till henne i alla fall. Det fick bli en enkel regnbåge som jag också målade med den matta hobbylacken. Färgen torkar verkligen så himla snabbt vilket gjorde det extremt lättjobbat. Jag bara målade och viftade lite, sen kunde jag lägga ner mina regnbågsdelar direkt på bordet. Extra plus för att det matta verkligen blir supermatt också!

Lufttorkande lera, Panduro - Dnilva

Så fick regnbågen flytta in i hyllan bland Eddas saker. Jag fäste lite häftmassa undertill så att regnbågen skulle stå stadigare.

Det var verkligen roligt att jobba med den här leran och ser framför mig att det vore superkul med en kreativ kväll med kompisar där man kan äta god mat, dricka gott, snacka strunt och knåda med lera! Vem är på?

→ Detta inlägg är ett samarbete med Panduro 

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

18

I fredags var jag gäst i Go’kväll igen! Den här gången tipsade jag om hur du med enkla medel kan göra krukor eller fixa till sånna du redan har hemma. Jag visar hur du gjuter en kruka i betong med hjälp av locket från en smörgåstårta. Hur du kan göra en snygg kruka av en gammal skurhink och ett rep. Det och lite annat smått och gott kan du se i fredagens program. Finns på SVT play i några veckor till och går att se här.

Go'kväll - Gjuta betong Anna María Larsson
Bild: SVT
Go'kväll - Kruka av skurhink och ett rep Anna María Larsson
Bild: SVT
Go'kväll - Gjuta betong Anna María Larsson

Det var en helt fullspäckad dag och det hände en hel del bakom kulisserna som sen inte märks i sändning. Men det var fullt upp och jag spräckte till och med byxorna innan sändningen. Så det är bara att checka av att jag har sänt TV med silvertejpade jeans.

Och inte nog med det. Känner ni inte igen mig i programmet är det förståeligt. Jag gjorde knappt det själv om jag ska vara ärlig. För tror ni inte att jag gick och fick en rejäl vagel i ögat lagom till inspelningen? Jojo! Visst fick jag det! Så de senaste dagarna har jag haft ett rött och svullet ögonlock som jag knappt kunnat se genom. Men tack för bra smink och kameravinklar som styrde upp situationen något i alla fall. Nu är vageln snart borta, men jisses alltså. Får hoppas på att jag får komma tillbaka fler gånger så jag inte blir ihågkommen som Vagel-Larsson eller liknande namn.

Go'kväll - Gjuta betong Anna María Larsson

Här med fullt TV-smink och bra vinkel så ser det ju faktiskt inte så himla konstigt ut. Och egentligen borde jag sluta nämna den där vageln för det är väl mer jag än någon annan som tänker på den.

Go'kväll - Gjuta betong Anna María Larsson

Andra gäster i programmet var Lars Wallin som var middagsvärd och The Royal Concept stod för musiken. Nu hoppas jag att jag får komma upp fler gånger visa sånt du kan göra själv inför helgen. Det vore så kul! Två gånger är en vana säger man va? Såhär såg det ut gången innan jag gästade Go’kväll och tipsade om vad du kan göra med överblivet klinker, kakel och mosaik.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

9
Spraymåla torkade blommor - Dnilva

Edda är inne i en, minst sagt, intensiv period just nu. Jag tror och klamrar mig fast vid förhoppningen om att det bara är en utvecklingsfas och inte ett permanent tillstånd. Läggningarna är flera timmar varje kväll och här om dagen levde hon rövare mellan 22-01. Grät åt allt, skrek, puttades och protesterade. Jag kunde knappt hålla henne i famnen och med Philip totalvägrade hon. Till slut kunde jag amma henne så hon somnade.

Det här tar verkligen musten ur mig (oss) både fysiskt och psykiskt. Ibland tänker jag att en bebis skulle kunna likställas med en psykisk tortyrmetod på nåt vis. Kan man stå emot och samtidigt behålla lugnet med någon som skriker flera timmar i sträck kan man nog klara det mesta.

Så ja. Jag är rätt slut nu. Är konstant trött och får jag tid över försöker jag/vi städa, diska, tvätta så det inte ballar ur helt här hemma. Så att kolla på serier, blogga, höra av mig till kompisar och den typen av saker kommer långt ner på prio-listan just nu. Tyvärr.

Nu har vi mitt i detta även påbörjat projekt ”låta Edda somna i sin egen säng” ska hon ändå krångla kan vi försöka att göra något bra av det. Så håll tummarna för oss och att vi snabbt kommer igenom det här.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

20
Påskpyssel påskdukning - Larson och Lyth

Idag är det dags för ännu ett avsnitt av Larsson och Lyth. Vi fortsätter i påskpysslandets tecken, idag är det Helena som ska visa en fin och enkel påskdekoration som du kan göra själv av papper och gamla tidningar. Den här funkar toppen att använda till dukningar och gör bordet genast sju resor påskigare. Jag tänker mig att det dessutom är en fin detalj att placera ut på påskbuffén bland lite skålar och maträtter. Eller så kan du använda bara hönan och hänga den i påskriset. Möjligheterna är många. Låt oss kika på avsnittet.

Påskpyssel, söt pappershöna i bo

PRENUMERERA PÅ VÅR KANAL HÄR

Helena har fixat en mall som du kan skriva ut och göra din höna av. Av varje pappersark får du tre hönor. Det funkar fint att skriva ut på vanligt kopieringspapper, 80g, men har du en skrivare som klarar av lite tjockare papper typ 120g så blir det lite mer stabilitet i hönan (som på bilderna).

Vill du ladda ner mallen till hönan hittar du den här

 

Du missar väl inte vårt påskpyssel-arkiv på YouTube? Där har Helena och jag massor av inspirerande påskpyssel.

Påskpyssel papphöna - Larsson och Lyth

Som vanligt blir Helena och jag otroligt glada om ni prenumererar på vår kanal på YouTube, ger en tumme upp till avsnittet eller delar den. Tack för att ni tittar!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

9
DIY - Sy en sovorm - Dnilva

Jag har sytt en sovorm till Eddas säng. Eller orm och orm. Det är en lång korv som gör det lite mjukare och mer ombonat i sängen. För när Edda växte ur babynestet behövdes det verkligen något annat i sängen som hon kunde gosa in ansiktet i och lägga upp fötterna på eller mot när hon sover. Jag använde mig av ett gammal påsklakan som jag hade när jag var liten. Så tyget är redan mjukt och insovet så att säga.

DIY - Sy en sovorm - Dnilva

Jag ska erkänna att jag hade högt flygande planer om att göra en i någon rolig form som ett djur, men så insåg jag att det aldrig skulle hända om det inte var något som gick fort att göra. För att vilja göra ALLT själv och vara mamma till en bebis går inte alltid ihop, knappt någonsinn ska jag erkänna.

Sy en sovorm av påslakan - Dnilva

Sy en sovorm av ett påslakan

Svårighetsgrad:
▲△△△△

Tidsåtgång:
▲△△△△

Du behöver:

  • Påslakan, ta nåt du redan har eller kolla på loppisar, ju fler gånger det är tvättat, desto mjukare
  • Stoppning/vadd (min kommer från Panduro)

Konstruktionen är superlätt. Jag klippte tre remsor av påslakanet som kändes lagom höga och sydde ihop till ett långt stycke (drygt 3 m långt).

Sen sydde jag två kanaler i ändarna för att sätta i ett band och kunna stänga. Jag gjorde remsor så att Mumintrollen skulle kunna stå upp och vara vända åt rätt håll. Har du ett mönster som inte är beroende av vad som är upp och ner så behöver du inte klippa massa remsor och mönsteranpassa, då är det bara att klippa tyget på den långa längden så att säga.

Sy ihop allt så det blir en tub.

Sy en sovorm av påslakan - Dnilva

Trä igenom ett band och knyt för änden. Fyll med vadd. Beroende på hur lång orm eller hur hård du vill ha den behövs det olika mycket vadd, prova dig fram.

Klart!

Ner med sovormen i sängen och håll tummarna för att den mest ses som en gosig grej och inte en leksak…

DIY - Sy en sovorm - Dnilva

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

 

22

Inlägget innehåller adlinks och genom att du klickar på dem får jag några öre per klick.
Så klicka gärna loss vetja! 
🙂

Studio Lisa Bengtsson x Ellos
Foto: Presskontakterna
Studio Lisa Bengtsson x Ellos
Foto: Presskontakterna

I tisdags morse åkte Edda och jag på pressfrukost ute på Kastellholmen i sagolika Skridskopaviljongen. Och det var verkligen sagolikt! Det kändes som att kliva direkt in i Alice i Underlandet när vi kom fram. Frukosten var för att lansera Ellos Homes samarbete med Studio Lisa Bengtsson (adlink). En fantasifull och glad trädgårdskollektion. Kolla bara på de magiska körsbären(adlink)

Studio Lisa Bengtsson x Ellos
Foto: Presskontakterna

Lokalen var som klippt och skuren för frukosten. Att ha med Edda utan sele var kanske inte ett lika bra genidrag. Men det gick fint och Hanna från Presskontakterna hjälpte till när jag behövde en extra hand.

Stylingen var så fin och bakverken såg helt magnifika ut! En av varje tack!

Studio Lisa Bengtsson x Ellos
Foto: Presskontakterna

Lisa Bengtsson och Ulrika Sjövall designchef på Ellos Home berättade om kollektionen. Den består förutom av de magiska körsbären (finns också som ett bär) av fågelbad, vattenkanna, enorma morötter, en kanin som håller i ett fat (vem behöver inte en sån liksom?!), en underbar picknickfilt, stege i röd, rosablå, enorma blommor med mera (adlinks). En så himla fin och rolig kollektion helt i min smak!

Studio Lisa Bengtsson x Ellos
Foto: Presskontakterna

Edda gjorde som vanligt succé och hon är världens bästa wingwoman (typ) när jag ska småmingla. Perfekt samtalsämne, lättsamt och himla söt.

Så otroligt månag fina detaljer!

Studio Lisa Bengtsson x Ellos
Foto: Presskontakterna

Fint fångat av fotografen att få en bild på mitt verkliga jag i dessa tider. Händerna fulla av ytterkläder, telefon och ett barn som pillar och stoppar precis allt i munnen (knappen på min kofta har varit och är på väg in i munnen på Edda igen), håret lagom tillplattat och så vidare.

Studio Lisa Bengtsson x Ellos
Foto: Presskontakterna

Så lämnade vi Kastellholmen i förmiddagssolen och tackade för oss. Tack Ellos Home, Studio lisa Bengtsson och Presskontakterna för en fin morgon.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

16
Färga ägg naturligt - Larsson och Lyth

Varför hålla på och färga ägg med massa konstigheter när det blir ett superfint resultat av gamla skal, matrester, kryddor och ätbara grejer? I veckans avsnitt av Larsson och Lyth experimenterar vi loss i köket och kokar ihop diverse färgbad och färgar ägg naturligt. Jag visar grundreceptet som går att variera hur mycket som helst.

Men nog pratat, dags att kika på avsnittet!

FÄRGA ÄGG NATURLIGT MED SAKER FRÅN KÖKET

PRENUMERERA HÄR

Att färga ägg naturligt är faktiskt något jag tycker är oproportionenligt roligt. För såhär va, jag kan rota runt inne i kylskåpet och ta i princip vad som helst och slänga ner i en gryta som jag kokar ett färgbad av. Det är lätt, ger resultat och blir sjukt fint! Så det känns som en värdig come back för Larsson och Lyth efter ett litet uppehåll där jag födde barn, blev vuxen osv.

Färga ägg naturligt - Larsson och Lyth

Och visst blev det fina ägg? Och det går att variera ännu mer genom att låta dra olika länge. Ju längre ägget får ligga i badet desto mer färg. Sen kan du dels blanda olika färgbad men också låta ligga i en stund i ett bad och sen i ett annat bad. Möjligheterna är många och jag är som sagt helt fast och vill färga ägg året runt, mitt enda problem är att jag inte äter så mycket ägg. Men de ägg jag äter borde kanske alltid vara naturligt färgat? Hehe. Och på tal om fina ägg – Helena har ett arkiv fyllt med påskpyssel och har tidigare gjort vackra mönster på ägg och färgat naturligt. Kika in det också.

Färga ägg naturligt - Larsson och Lyth

Så kul att vara tillbaka med ett nytt avsnitt av Larsson och Lyth! Hoppas du också tycker det. Som vanligt blir Helena och jag otroligt glada om ni prenumererar på vår kanal på YouTube, ger en tumme upp till avsnittet eller delar den. Tack för att ni tittar!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

16
Anna María Larsson - Photowall

Idag tänkte jag berätta om ett kul uppdrag som jag jobbar med just nu. Jag har börjat jobba med Photowall, ett svenskt företag med bas i Skarpnäck som gör väggdekor. De har massa olika produkter som fototapeter, canvastavlor och nyligen även posters. Det finns tusentals motiv som du kan välja mellan och du kan dessutom ladda upp eget material och printa. Hela produktionen är i Skarpnäck och allt görs på beställning. Jag blev sjukt impad när jag fick kika runt inne i lokalerna och fick se där tapeterna printas, packas och skickas iväg.

Hur som helst! Det jag ska göra åt Photowall är att skriva artiklar och skapa DIY’s. Vi har planerat massa roligheter som kommer komma ut framöver. Här ligger en intervju ute med mig om vårt samarbete. Och vet ni, första jobbet släpps faktiskt idag och det är att jag har skrivit en trendrapport för 2019.

Nästa jobb jag gör för dem vill ni inte missa, jag är supertaggad och ska sätta igång med det under de närmsta veckorna. Jag lovar att säga till när det ligger ute.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

16