Jag tänkte att det var hög tid för en liten kik i lägenheten igen! Än har jag inte visat vilken färg det blev i köket / vardagsrummet till slut. Så det tänkte jag vi skulle göra. Nu har vi ändå bott här ett tag, snart två månader och har det inte fullt så minimalistiskt som på de här bilderna här nedan.

Två toner av lite smutsigare rosa blev det. Även om den ljusare rosa ser ganska så vit ut så är den inte alls det, kolla här när vi provmålade så syns skillnaden betydligt mer. Jag vet inte om jag har nämnt det innan, men köket är som i en egen box i vardagsrummet. Det gillar jag faktiskt för då vi får känslan av att ha öppet mellan rummen, men vi får ändå skydd av en vägg och slipper se all odiskad disk som eventuellt skulle vara kvar i köket. Win tycker jag!

 

Här syns boxen lite tydligare och jag tycker verkligen det blev bra att måla själva boxen i en mörkare kulör än resten av rummet. Vi hade en fundering på att måla taket i själva boxen rosa också, men nu blev det inte så. Vi blev lite skraja för att det eventuellt skulle kännas för mörkt inne i själva köket. Eller att alla foton jag kommer fota där skulle få en lite rosa ton. Hehe.

Färgerna då. Jo den mörkare rosa är Anemon från Beckers och den ljusare är Mohair från Beckers den också.

Jag älskar verkligen Anemon och känner att jag lätt hade kunnat ha den i hela vardagsrummet. Den är mjuk, varm och fin på samma gång.

 

Och Mohair som är här kanske upplevs lite ljus och först tyckte både Philip och jag att den nästan drog åt det lila hållet i dagsljus. Men med möbler och saker i lägenheten så är det inte alls lila. Jag tycker vi gjorde ett förbannat bra jobb, särskilt Philip som drog det tunga målarlasset, när vi målade om. Är så nöjd med vårt förarbete. Nästan lite för nöjd, för nu är det lite nervigt att göra hål i väggarna för att sätta upp tavlor, hyllor och sånt. Jag vill liksom inte förstöra den fina ytan.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

30
 • Just wanna view more of
 • Home

Då var det november och äntligen är det också socialt acceptabelt att börja prata om julen! Jag började redan i februari att tänka på julen 2018 när jag var med och pysslade i Dessertmästarnas jul som spelades in då. Och det kan jag väl hålla med om är i det tidigaste laget. Förutom det har jag också spelat in julfilmer med Panduro och har såklart en del juligt att bjuda er på framöver. En tjusning med julen är allt pynt som en får gå loss med både att dekorera men också att göra själv. Eller så gillar du mer att köpa sånt som är färdigt. Vem du än är tänkte jag dela med mig av lite inspiration på sånt som finns i butik nu som går utmärkt att köpa, men som dessutom går utmärkt att göra själv!

Inlägget innehåller adlinks och genom att du klickar på dem får jag några öre per klick.
Så klicka gärna loss vetja! 🙂 

Julkrans av bjällror

Stor krans med bjällror från H&M Home
Pressfoto H&M

H&M Home finns den här stora kransen med bjällror (adlink). Finns även som liten variant (adlink). Klassiskt julig i guld och röd sammet. Vill du göra själv behöver du en stomme till kransen (skulle kunna vara en metallring eller något annat runt), bjällror och ett fint band. Är nog jättefint att kombinera med andra saker i kransen också om du vill fylla ut eller inte har så många bjällror. Lek loss!

Papperspynt

Pappersornament är alltid fint tycker jag. Danska Bungalow har magiskt fina och jag skulle ej tacka nej till att klä hela min gran i dessa. H&M Home har också gjort liknande varianter i flera olika former och färger (adlinks). Vill du göra själv så behövs det papper, häftklammer och snöre. Här har jag gjort en variant med pepparkaksformar som mall. Annars går det fint att rita egna former bara de består av två likadana halvor. Vill du glittra kanterna så gör du det genom att sätta lim på kanten och doppa i glitter.

Ljusstake i guld och marmor

Ljusstake i marmor och guld - Mio
Pressfoto Mio

Jag blir alltid sugen på att göra nya adventsljusstakar inför varje år. Har nog en ny idé varje år, men hinner inte alltid utföra dem. Den här varianten med guld och marmor (adlink) är väldigt DIY kompatibel. Jag tänker att valfri marmorskiva, klinkerbit eller kakelplatta funkar utmärkt. Sen behöver du också någon form av rör. Finns massa bra på VVS avdelningen på bygghandeln. Kapa i lagom långa bitar och limma fast på din botten. Tänk på att kolla av omkretsen på röret så att ljusen passar bara.

Bil med julgran

House Doctor - Bil med gran
Pressfoto Cervera

Den här, man får väl ändå lov att säga, klassiska bilen med en gran på taket (adlink) från House Doctor är riktigt fin. Men också så lätt att göra en egen variant av. Gå lös bland barnens leksaker eller på loppis och hitta dig en fin bil. Vill du ha nåt som håller år efter år leta också reda på ett leksaksträd. Knyt fast med ett snöre och vill du att det ska sitta bättre kan du sätta en liten klick smältlim. Annars tror jag det också skulle vara fint med en liten grankvist på taket.

Sådär! Det var lite inspiration! Hoppas du gillar.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

17
 • Just wanna view more of
 • DIY
Edda och Anna María

Jag har tappat räkningen på antal gånger folk säger till mig att jag ska njuta av den här bebistiden. – Passa på och njut! Tiden går så fort! Innan du vet ordet av så flyttar de hemifrån. Och visst absolut. Jag fattar verkligen grejen med att tiden går fort. Jag blir redan nu nostalgisk över att kolla på bilder från när Edda var nyfödd och jag känner för varje framsteg hon gör att jag kan bli lite stressad av att jag missar nåt. För hur ska jag göra när jag njuter?! Vad menar alla som säger NJUUUUUUUT! Det stressar mig sjukt mycket! Hur ska jag njuta?! Njuter jag nog mycket? Njuter jag rätt? Har på senare tid försökt att fråga vad folk menar när de säger att jag ska njuta. Men har mest fått lite diffusa svar på min fråga.

Jag förstår såklart principen, att jag ska vara i nuet med Edda och inte fokusera på massa annat. Men jag är ändå bra nyfiken på att få veta lite mer exakt vad folk menar. Jag vill inte gärna missa någon stor självklar grej liksom. Och antagligen är hela den här njuterigrejen en grej som också handlar om att en inte ska stressa och tänka på massa annat mitt i bebistiden. Så det är lite fel i sig att jag blir stressad över att jag ska njuta. Men jag blir ändå stressad av att det hetsas om att jag ska njuta. Jag gör allt jag kan för att göra just det! Tro mig!

Så. Idag tänker jag njuuuuutaaaaaa av en fredag tillsammans med Edda. Det blir lek, bus, promenad och lunch med Karin från Pysselbolaget. Hoppas ni får en njutig fredag också!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

23

Innan Edda föddes drömde jag om hur hennes babyhörna skulle se ut och hade höga förhoppningar att vi skulle få till nåt sådär megamysigt hörn. Jag drömde om roliga babymobiler som Edda skulle kunna ligga och titta på hur länge som helst. Sen knackade verkligenheten på och det där ultramysiga hörnet blev aldrig riktig av. Men ett hörn fick vi ändå till, däremot så flyttade vi från lägenheten och nu har vi inte alls hunnit att göra i ordning så himla mycket i nya. Men vet ni, Edda sover lika bra vare sig hon har det ultrapiffat eller ej! Så skönt att veta ändå!

En grej hann jag faktiskt med att göra och det var i samma veva som jag testade Panduros akrylplast Fanzy, de har också lite mindre delar som passar utmärkt att göra smycken eller andra lite mindre saker av. Till exempel en babymobil! Och det tänkte jag visa hur du enkelt gör en egen.

DIY Babymobil

DIY baby mobile - FANZY

En babymobil att hänga över sängen som förutom att snurra fint även kastar roliga färgskuggor på väggen.

Svårighetsgrad:
▲▲△△△

Tidsåtgång:
▲△△△△

Du behöver:

 • 2 st Fanzy hänge transparent
 • 2 st Fanzy hänge rökfärg
 • 2 st Fanzy hänge neonrosa
 • 2 st Fanzy armband transparent (jag använde 30mm bred, men hittar av någon anledning dem inte på sajten, bör funka lika bra med den länkade)
 • 2 st Fanzy armband rökfärg (jag använde 30mm bred, men hittar av någon anledning dem inte på sajten, bör funka lika bra med den länkade)
 • 2 st Fanzy armband neonrosa (jag använde 30mm bred, men hittar av någon anledning dem inte på sajten, bör funka lika bra med den länkade)
 • 1 st metallring (kan vara av en gammal lampskärm, en sybåge eller nåt annar runt.
 • Fiskelina
 • Skyddshandskar
 • Träslev eller nåt annat rakt att forma akrylplasten runt
 • Dremel eller miniborr
 • Hushållsugn

 

Gör såhär:

DIY baby mobile - FANZY

Börja med att värma de smala bitarna i din hushållsugn på 180°C i ca 5 min eller tills bitarna känns lösa, som en vaxduk i koncistensen typ. Tag ut ur ugnen och jobba snabbt! Forma runt en träslev eller nåt annat och gör din form. Jag snurrade bara runt sleven och gjorde det som en skruv samtidigt som jag hade ett jämt tryck på själva plastbiten.

Forma alla bitarna.

DIY baby mobile - FANZY

När bitarna har svalnat är det dags att göra hål i dem. Jag använde min Dremel och borrade två hål i varje skruv. Ett uppe och ett nere. Det funkade bra att borra i plasten, tänk på att ha koll så att det inte blir för varmt när du borrar, då smälter plasten. Men ha ett lätt tryck och var bestämd så funkade det fint för mig.

 

DIY baby mobile - FANZY

När du har borrat färdigt alla hål är det dags att montera din mobil. Jag knöt fast dem på min metallring med en fiskelina. En skruv och en rund platta fick vara ett hänge så att säga. Glöm inte att knyta en upphängning i toppen. Den knöt jag också med fiskelina genom att knyta fyra lika långa bitar och sen knyta ihop dem i mitten.

 

DIY baby mobile - FANZY

Häng upp ovanför sängen och håll tummarna för succé!

DIY baby mobile - FANZY

Edda gav babymobilen full pott! Kan även tala om att mobilen var stor succé för vår egen del när Edda hade sin skrikiga period i somras. Då var den stundtals det enda som fick henne att pausa skrikandet. Tack jag själv för den här!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

12

På lördag fyller afi (morfar) 90 år! Så idag åker jag, Philip och Edda till Island för att fira honom och dessutom presentera Edda för släkten där! Önskar att det var tusen gånger närmare till Island och att det fanns klimatvettiga alternativ att ta sig dit på. Då hade jag åkt dit ännu oftare. Särskilt nu när både min amma och afi (mormor och morfar) är så gamla som de är. Amma fyllde 89 år förra lördagen och tyvärr har båda åldrats ganska snabbt den sista tiden. Afi har flyttat in på ett ålderdomshem medan amma bor kvar hemma, det är sorgligt att de inte kan bo tillsammans som det är nu och det gör verkligen ont i mig att se hur de blir äldre.

 

Jag är otroligt nära med båda och vi har i flera års tid haft en stående face time tid, varje torsdag rings vi och pratar. Jag älskar dom så himla mycket! Förra året när jag var där i oktober så hade jag precis fått reda på att jag var gravid. Jag berättade det för dom då och nu ska de få träffa Edda! Ser så himla mycket fram emot det!

Men först ska vi hantera flygresan, håll tummarna för att den går bra och att Edda tycker det är kul att sitta på ett plan i 3h 20 min.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

18
Oksvoll garderobsdörr furu

Jag gillade verkligen vårt gamla sovrum i förra lägenheten. Ett ljust rum med inslag av trä. Sänggaveln som jag gjorde av en skrivbordsskiva, tvättkorgen som Philip byggde och våra garderober från IKEA med dörren OKSVOLL i furu. Nu när vi flyttade hängde garderoberna med och passar prima i vårt nya sovrum. Däremot hade vi behövt tre garderober till. Toppen ändå med plats för förvaring. Bara det att det är ett problem. Dörrarna finns inte i IKEAs sortiment längre. Känns ändå så typiskt! Jag som helst inte ville köpa nya, bättre att kunna ha kvar sånt som en redan har och gillar än att köpa nytt.

 

OKSVOLL IKEA

Så nu letar jag med ljus och lykta efter någon som kanske vill bli av med sina OKSVOLL dörrar 229 cm höga och 50 cm breda. De ska alltså passa till de höga PAX garderoberna. För ni ser det där hålet till höger om garderoberna, där skulle ytterligare tre garderober passa alldeles utmärkt! Jag tycker nämligen att furut passar perfekt in med den gröna väggen i sovrummet. Japp, det blev ett grönt sovrum. Är otroligt nöjd med färgen än så länge!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 
☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook
5
 • Just wanna view more of
 • Home

I morgon, måndag, har Just Wanna have Fun en himla kul grej på gång. En style challenge! Det är alltså dags att dyka ner i garderoben och klä sig efter olika förbestämda teman. Och om det är något jag gillar är det utmaningar och teman att följa. Tycker livet blir mer kul så. 2009 gjorde jag min första garderobsutmaning faktiskt. Men då var temat varje dag inte lika stylish som teman den här gången, det var rock, pirat, sommar, skogshuggare och yuppie istället. Sugen på en rejäl tillbakablick missa inte att klicka på länkarna! Det var sjukt kul redan då. Jag älskar maskerad och att klä ut mig! Har varit alldeles för lite av den varan den sista tiden. Det lurigaste och finurliga är att bara använda sånt du redan äger. Inte för att den här veckan kommer vara en maskerad. Jag strävar snarare efter att hitta nya användbara kombinationer i min garderob än att klä ut mig. Hur som helst känns det spännande.

Läs mer om hela utmaningen här: JWHF Style Challenge

Och här är alla dagars tema!

 • Monokrom måndag
 • T-shirt-tisdag
 • Rosa onsdag
 • Textur-torsdag
 • Fancy fredag
 • Ljus lördag
 • Oversize söndag

Jag inser redan nu att jag kommer bli rejält utmanad, både vad gäller att hitta passande kläder, men också att jag måste klä på mig ordentligt varje dag i en hel veckas tid. Hehe. Inte en självklarhet i mitt liv just nu! Har varvat samma kläder om och om igen, pga smidiga att amma i, rätt länge nu.

Men det blir skoj! Är ni med?

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

11
 • Just wanna view more of
 • Style

Inlägget innehåller pressprover från Björn Axén samt annonslänkar/adlinks som jag får några öre per klick. Så klicka loss och hjälp mig att fortsatt kunna ha bloggen som en kostnadsfri plats.

Sen ungefär 4 månader tillbaka har jag inte känt mig särskilt piffig vid så många tillfällen, allt vad smink och hårvård kommer liksom lite längre ner på priolistan nu. Av förklarliga själ, såklart. För med en bebis på 4 månader så är det väl inte konstigt. Men jag saknar ändå att få känna mig lite fräsch med jämna mellanrum. Så när jag fick hem pressprover på Björn Axéns nya produkt Color Shots blev jag pepp på att fräscha till mig lite. Är du sugen på att testa färgerna som jag inte använt så tänkte jag tävla ut dem till er! Mer om det i slutet av inlägget.

Det är som en färginjektion kan man väl kalla det. En skonsam hårfärg som du blandar med balsam. Finns i 7 olika färger som alla funkar på ljust hår och några av dem funkar även på mörka hår. Kul, nu fick jag dessutom en ursäkt för att duscha. Hehe.

Såhär såg mitt hår ut innan jag testade färgen. Rätt gult märkte jag nu, solblekta toppar och kanske någon gammal färg längst nere, typ. Men annars min naturliga hårfärg (inklusive ett gäng gråa hår som numer är en del av mig). Men ändå fixat med både fön och min Magic Style Brusch (adlink) som jag älskar. Kan lova att jag knappt varit såhär fräsch som när de här bilderna togs på väldigt länge.

Pressbild Björn Axén Lilac Pink, Steel Lavender, Pink, Cherry Pop, Mahogany Brown, Classic Brown, Honey Blonde (adlinks)

Som jag nämde så finns den i 7 olika färger ↑ och jag kan lova att jag blev lite sugen på att gå tillbaka till pastelligt hår igen! Men nu kände jag mest för att liksom liva upp håret bara men ändå behålla min färg. Så för oss brunhåriga som vill fortsätta vara brunhåriga finns det två bruna toner att välja på Mahogany Brown (adlink) och Classic Brown (adlink) just nu har LYKO 20% rabatt såg jag om du vill spara några kronor

 

Björn Axén Color Shots Mahogany Brown

Jag blandade färg och balsam till en blandning som kändes bra. En hel del färg ändå, kanske 50/50 blandning på ett ungefär och gojsade sen in i håret, lät det sitta en stund. På förpackningen säger de 7-15 min beroende på vilket resultata du vill ha, men jag glömde ställa en klocka. Men typ där någonstans. Sen sköljde jag ur.

Björn Axén Color Shots Mahogany Brown

Och visst blev det skillnad ändå! Mahogany Brown blev verkligen sådär rödbrun i tonen. Och i direkt solljus såg jag nästan rödhårig ut. Kul med förändring! Ett extra plus dessutom att håret kändes så himla mycket friskare och glansigare. Kan varit så att mitt hår verkligen behövde en inpackning.

Och efter en första tvätt satt färgen kvar och känndes fortfarande himla fräsch! JAG kände mig fräsch! Och det är en härlig känsla kan jag meddela.

Björn Axén Color Shots Mahogany Brown

Sugen på att testa en färg? Vinn här:

Nästa omgång tänkte jag prova Classic Brown och se hur den blir i håret. Men de övriga pastellfärgerna och den blonda har jag faktiskt ingen användning för just nu. Så jag tänkte att jag vill ge dem till 5 av er i stället för att de ska ligga oanvända här hos mig! Så kommentera det här inlägget med vilken av färgerna du vill testa och varför så väljer jag ut 5 av er som jag skickar hem färgerna på posten. Sista dag att kommentera är fredag 26/10.

Välj mellan de här färgerna och läs mer om dem hos Björn Axén: Lilac Pink, Steel Lavender, Pink, Cherry Pop och Honey Blonde. Alla färgerna är veganska och innehåller solrosolja, Vitamin E och pro-vitamin B5 för glans och vård. De är dessutom fria från parfym, silikoner, parabener, amoniak och väteperoxid.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

17

Hallå från ommålningen av nya lägenheten. Oj alltså vad det är ett tungt jobb att göra själva med en 3-månaders bebis. No shit Sherlock! Såklart hade vi räknat med att det skulle vara lite slitigt, men det är ändå lätt att tänka att det är en enkel sak att göra. Att måla om. Det ska ju bara upp lite färg. Ja, visst. Det och en hel massa förarbete som är både segt och trist. Men ändå så viktigt att göra ett bra förarbete för slutresultatet.

Att välja vilka färger vi ville måla nya lägenheten i har varit en både lång och kort process på samma gång. Lång för att vi har tänkt på det ända sedan vi köpte lägeheten i juni. Ni vet, scrolla Pinterest efter inspiration, spara bilder på instagarm, bläddra i inredningstidningar och kolla in hemma hos reportage med mera. Men det är en så himla abstrakt grej ändå. En liten lapp med en färg på kan se ut på ett visst sätt i färgaffären, på en bild på pinterest eller på instagram. Men när det kommer till att få upp färgen på väggen hemma kan det verkligen ändra sig. Det är så svårt att veta med ljus och alla saker en bör ha i åtanke. Så.

Till en början kollade vi ut en färgskala som vi gillade. För någonstans måste en ju börja. Jag plockade ut ett gäng favoriter som susat förbi mitt synfält på internet. De här fyra hemmen inspirerades vi bland annat av. Men sen när det väl kommer till kritan handlar det nog bara om att köra. Varje gång vi har målat om hemma har färgvalet (alltså valet av nyans) bara blivit när en av oss i något slags uppgivet stönande säger : ”Sådär, nu taaaar vi bara en färg! Kör på! Det blir bra!” Ja, precis så blev det även den här gången. Vi plockade på oss ett gäng provburkar färg som kändes, typ, bra. Sen hem och måla, tänka, känna och fundera.

 

Här är en liten kik in i vårt sovrum. Fönstrena är stora som sjutton och det är högt i tak vilket gör att allt ser ganska så litet ut på bild. Visst, rummet är något smalare än vårat förra sovrum, men det var å andra sidan väldigt stort. Samtidigt blir det också en utmaning att inreda ett smalare rum och få det att ändå kännas luftigt. Här kan ni dessutom ana färgen som vi tillslut valde i sovrummet. Vad tror ni, grön eller grå?

 

Vardagsrummet / köket ville vi ha i någon rosa ton. Här hade jag kunnat köpa miljoner provburkar, men vi nöjde oss med tre och valde två av färgerna tillslut. Färgen kändes så stark först när den bara var som små rutor på väggen, men när allt var klart så måste jag säga att det nästan var lite klent ändå. Här inspekterar Edda och jag några av de ungefär 748 hålen som fanns i väggarna. Det gick åt en hel del spackel kan jag tala om.

Hur det blev och exakt vilka färger vi valde tar vi senare. Men jag kan redan nu avslöja att det blev himla bra!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

 

42
 • Just wanna view more of
 • Home

Inlägget innehåller adlinks och genom att du klickar på dem får jag några öre per klick.
Så klicka gärna loss vetja! 🙂 

Bädda snyggt i sovrummet

(adlinks)
Påslakan i kanelbrun | Påslakan i mörkblått | Påslakan i grönt | Påslakan i grått

Långsamt kommer vi framåt hemma och lägenheten går från att vara kaos till att bli något som mer kan liknas vid ett hem. Sovrummet är än så länge otroligt luftigt möblerat och vi håller på att klura ut vad mer än säng och garderober vi ska ha där. Jag har länge varit sugen på att mysa till vår säng. Fler kuddar, överkast och mer hotellig känsla liksom. Ett steg i att hotellifiera sovrummet tänker jag är att se över vilka sängkläder vi har. Just nu är jag helt såld på höstiga och lite murrigare varianter. Gärna i lin, linne eller riktigt skön bomull. De här påslakanen ovan föll jag extra för. Gillar verkligen färgerna.

En annan grej jag tror gör stor skillnad för en hotelligare känsla är massa kuddar. Men hur många ska/kan en egentligen ha? Och sover folk med dem uppe vid huvudändan av sängen eller plockar man bort dem innan läggdags? För personligen fattar jag inte grejen med att sova på massa kuddar. Jag tycker det blir lite knöligt och stökigt. Jag vill ha en (ganska platt) kudde att ha huvudet på när jag sover. Och den ska fluffas enligt konstens alla regler innan jag lägger mig. Då är jag nöjd.

Nu ska vi fixa frukost och se vad den här söndagen kan bjuda på. Kanske packa upp en kartong eller två? Hoppas du får en fin söndag!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 
☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

 

20
 • Just wanna view more of
 • Home

Livet just nu alltså, det går i 180 och äntligen börjar jag se ljuset i tunneln. Det här med måla om lägenhet och flytta med en 3 månaders bebis är helt klart påfrestande för både kropp och psyke. Här om dagen dokumenterade jag en hel dag med ett foto i timmen mitt i allt stök. Häng på!

07:00 Började min dag med att ge Edda lite frukost på sängen.

08:00 Kläder på och redo för en fullspäckad dag med packning av kartonger på schemat. Har en ny favorittröja. En helt himla vanlig t-shirt egentligen. Men med dold amningslucka! Perfekt för mig som lever i jeans och t-shirts. Från Boob. Finns här på 30% rabatt också (adlink).

 

09:00 Frukost i koaset! Feng shuin i lägenheten den sista tiden har väl varit lite si sådär om jag säger så.

10:00 Häger lite med Edda och inspekterar flyttkartongerna. Hon gillar för övrigt näckrosbladet jag sydde! Yay!

 

11:00 Packar vidare med hjälp av Edda i selen. Hurra för att ha händerna fria och samtidigt kunna bära henne alltså!

12:00 Dags för lunch för Edda. Här är ett historiskt ögonblick! Edda dricker mjölk från en pipmugg! Vi har kämpat med diverse flaskor i flera veckor, men inget förutom mitt bröst verkar duga. Men pipmugg verkar vara något som kommer kunna funka för den här damen. Även om mycket spills och att hon inte riktigt fått in snitsen än så gör vi framsteg. Philip gav henne det mesta så fick jag också testa att mata från muggen. Nu får vi öva lite till bara så kommer jag kunna vara ifrån Edda när det behövs.

 

13:00 Lunch för oss. Jag mixade ihop en ramslökspesto och kokade pasta. Gott!

14:00 Packandet fortsätter! Håll tummarna för att jag slagit in allt ordentligt i skyddspapper så att det är helt när vi packar upp det.

 

15:00 Blöjbyte!

16:00 Här kanske en inte tror att det har gått en timme, men det har det. Blöjbyte igen och klädombyte pga olycka…

 

17:00 Har en låda med CD-skivor och gamla bilder. Bilderna vill jag spara, men CD-skivorna har jag knappt en dator som kan läsa. Så jag fick ta fram den gamla datorn med CD-läsare och mata in skiva för skiva. Såhär såg jag och Emma ut när vi tog studenten en regnig dag i juni 2005!

17:30 Var tvungen att smyga in den här bonusbilden, men så himla gulliga mina två favoriter är va?! Viktigt ändå med läs-pauser i flyttpackandet!

 

18:00

18:00 Kvällsbad för Edda! Älskar vårt ihopfällbara badkar!

 

19:00

19:00 Mamma och jag Face Timeade med mormor på Island!

Sen var det mörkt i lägenheten då vi redan har plockat ner taklampan då den behövdes i nya lägenheten. Hehe. Så här slutade min otroligt spännande dag med flyttpackning! Som i och för sig kanske mest ser ut som en dag då vi hängde med Edda. Men så är det, det går inte vidare snabbt att flyttpacka med en 3 månaders bebis om någon trodde det.

Och idag går flyttlasset till nya lägenheten! Det ska bli obeskrivligt skönt att snaaaart vara igenom detta.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

43

 

Stora Influencerpriset 2017

Nu är det dags att nominera för årets upplaga av Stora Influencerpriset som Influencers of Sweden ligger bakom. Jag hade äran att få bli nominerad i kategorin ”Årets Kreatör” förra året. Tyvärr vann jag inte, men jag blev så himla glad av att vara nominerad.

Det finns ett helt gäng olika kategorier att nominera i. Tycker du att jag platsar i någon kategori skulle jag bli hemskt glad om du ville nominera mig. Till exempel skulle det vara kul att försöka få revansch i samma kategori som jag blev nominerad i förra året. ”Årets Kreatör” som: Tilldelas en anmärkningsvärt kreativ influencer inom exempelvis foto, film, DIY eller likvärdigt.

Tänker också att Larsson och Lyth skulle passa in som nominerade i den kategorin. Hur som helst. In och nominera dina favoriter här!

Dnilva – Stora Influencerpriset 2017

En mäktig grej på förra årets gala var, att jag dagen innan galan hade fått reda på att jag var gravid. Så hela galakvällen var jag i nåt slags töcken och gick runt och bar på en fin hemlis. Så att jag inte vann just där gjorde liksom inte så mycket när jag visste att jag skulle vinna nåt större i slutändan!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

12