Bau - Normann Copenhagen - Dnilva

Här hemma har vi verkligen anammat det här med slow inredning (är i gott sällskap av Helena som pratar mycket om detta), för fort går det inte med varken att få klart några rum eller att packa upp de där sista flyttkartongerna. Jag skyller ständigt på att Edda tar min uppmärksamhet, men i ärlighetens namn vill jag inte ta förhastade beslut och tänker gärna på saker flera varv. Så även om vi faktiskt bott i lägenheten i 5 månader så låter vi det gå lite långsamt med inredningen. Det får växa fram baserat på våra behov hellre än att skynda fram något som vi sen inte gillar.

En sak som fått växa fram är vad för taklampor vi ska ha och behöver. Så en dag snubblade jag bokstavligt talat över en taklampa som är ett DIY-kit. Ingen vidare övertalningskampanj behövdes där utan det stod liksom skrivet i stjärnorna att det var den som skulle flytta hem till oss. Det är Bau från Normann Copenhagen (adlink) i de större modellen om någon är nyfiken.

Bau - Normann Copenhagen - Dnilva

Det var lite som att bygga ihop de där dinosaurieskeletten i trä som finns. Hannes hade ett sånt när vi var små. Rätt fint att ha i Eddas kommande rum när vi har kommit till den punkten i vår slow inredning. Hur som helst! Lampan hänger numera i taket och långsamt, långsamt faller bitarna på plats. Bild på lampan när den hänger uppe kommer!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

 

8
 • Just wanna view more of
 • Home
LANY - Berns

Förra lördagen hände något otroligt sällsynt i mitt liv. Jag var utanför mitt hem efter klockan 18! Kan ändå tyckas rätt så standard för många, men sen Edda kom och hon har fått lite mer fasta rutiner så har mina kvällsaktiviteter i princip raderats. Så när Sanna sa att hon ville gå på en konsert och undrade om jag ville följa med var jag inte svårövertalad!

Jag har inte lyssnat mycket på LANY alls innan jag var på konserten, har väl hört deras hits, men inte så mycket mer. Däremot har jag fortsatt lyssna efter. För sån är jag, jag lyssnar i perioder och jag lyssnar mycket och intensivt på låtar och eller band. Philip är den som får säga till att vi nog ska byta låt eller musik efter samma sak sjuttioelva gånger. Hehe.

Det var så himla fint att få komma ut och iväg en stund. Ta en drink, se folk, prata ostört och sånt. Jag kände verkligen hur jag törstade efter att få hitta på något som mitt gamla jag. Sanna har också fått barn bara några veckor innan Edda föddes så det kändes extra fint att dela det här med henne. Även om vi säkert pratade om våra barn ca 50% av tiden. Men skönt då att göra det med någon som förstår en.

Just det, konserten var bra också om någon undrade.

Och i min jackficka hade Philip smugit ner en frukt & mandel. Fint!! Sanna och jag delade på den på vägen till tunnelbanan när vi skulle hem. Så var jag hemma en stund efter 23 och det var en alldeles lagom lite utflykt.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

10

Har ni också noterat hur den röda, jag menar tomatröda stolen har ploppat upp lite här och var den senaste tiden? På instagram dyker den titt som tätt upp i olika hem. Och på både Formex och Stockholm Furniture Fair såg jag flera stolar i den pigga röda färgen. Låt oss kolla lite närmare. Vi börjar med några spaningar från instagram!

Den tomatröda stolen - Trend 2019
Bilder i collaget från @sofia_wood, @johannaikulla, @etthemstockholm, @vardagskonst

Första bilden kommer från Sofia Wood och hennes kök. Hon har delat på stories att hon målade om sina köksstolar till tomatrött och även pratat om den tomatröda stolen i ett avsnitt av Billgren Wood podden. Sofia är en bra ambassadör för den röda stolen och jag tror att många inspirerats av henne. Andra bilden kommer från Johanna i Kulla och hennes hem. Några som har varit med och satt stilen för de röda stolarna tror jag absolut är det intima lyxiga lilla hotellet Ett Hem. Här en bild från deras kök och de röda Tati stolarna från Gärsnäs. Eller som Sandra med kontot Vardagskonst har, en tomatröd barnstol. Så fint!

Får ni inte också lite Carl och Karin Larsson feeling på de här röda stolarna? Och köket i Lilla Hyttnäs? Är det ett sammanträffande att det 2019 är ett minnesår för Carl Larsson då det var 100 år sedan han dog? Jag vet inte det.

På både Formex och Stockholm Furniture Fair noterade jag flera röda stolar. Här i två av flera utställnigsmiljöer. Förutom det var det flera företag som har uppdaterat sina kollektioner med just röda stolar. Som till exempel Brdr. Krüger som har tagit fram en röd variant på sin F chair.

Nu känner jag faktiskt att jag skulle vilja ha våra gamla röda stolar (IKEA PS SÅGA) som vi hade när vi bodde i Hornstull för ett gäng år sedan. Så här såg de ut i vårt kök i mäklarannonsen när vi sålde lägenheten. Ångrar lite att vi ställde ner dem i bytestummet i förra lägenheten nu. Tror de hade varit en fin kontrast till våra rosa väggar. Men kanske har någon annan fått användning för dem nu och är supernöjd med de perfekta tomatröda stolarna. Hoppas!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

17
 • Just wanna view more of
 • Home
Fredagsbuketten

Fredag och jag tänkte för omväxlings skull realtidsblogga. Just nu är jag i Uppsala hos mamma och pappa. Edda och jag kom hit igår och kommer stanna hela helgen. Av flera anledningar egentligen.

 1. Philip är i fjällen med några kompisar så då passar vi på att hitta på något annat än att bara vara hemma.
 2. Det är kul att träffa mamma och pappa.
 3. Något har hänt i min rygg vilket gör att jag knappt kan böja mig = ont och extremt opraktiskt att vara själv med en 7-månaders bebis som håller på att lära sig krypa. Därav extra bra att vara hos mamma och pappa.
 4. Jag kan få lite avslastning och dessutom hinna jobba lite. Återigen toppen att vara hos mamma och pappa.
Fredagsbuketten

Den här fina färgglada buketten fick jag igår när jag var på Öppet hus som PerPR ordnade. Jag köper väldigt sällan blommor hem, men blir seriöst så glad av att ha blommor i en vas. En sån perfekt färgglad blandning. Den var i princip gjord för att passa in hemma i det väldigt rosa kök som vi ändå har. Rosa tavla, rosa stolar, rosa vas och även om det ser ganska vitt ut är faktiskt vägen också rosa. Ingen aning när allt blev så rosa. Men jag gillar det!

 

Fredagsbuketten

Eftersom jag åkte till Uppsala igår fick såklart blommorna följa med mig hit. Mamma och pappa blev superglada över att jag kom med en blombukett, det händer inte varje gång jag kommer på besök ska sägas. Så de här blommorna har på bara lite drygt ett dygn gjort först mig glad som njöt av dem hemma och nu mamma och pappa som kan njuta av dem i en vas hos sig. Och jag får också njuta av dem här. Win, win, win!

Ha en fin fredag och helg!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

15
 • Just wanna view more of
 • Home
Fyre festival - Netflix
Foto: Netflix

Har ni sett dokumentären FYRE på Netflix? En dokumentär om en världens häftigaste festival som skulle äga rum på en ö i Bahamas, extra allt utlovades och promo-videon som släpptes som en teaser för festivalen lovar ”the best in food, art, music and adventure”. Det är sälj grej med tjej på hög nivå. Några av världens största supermodeller verkar leva livet på den här öde ön, det är lyxiga båtar, stora leenden, selfies med grisar som badar i ett turkost vatten, med mera, med mera. Stora band och riktigt lyxiga alternativ för boende. Privata strandvillor, superlyxiga glamping tält med mera. ALLT du kan drömma om egentligen.

Det här är en dokumentär om festivalen eller det som snarare skulle bli festivalen. För oj vad det inte blev som det var tänkt. Här kan vi prata om att sociala medier har en rejäl påverkan på allt. Om rätt personer postar något kan det, som i det här fallet, få oväntade proportioner. Och vad som händer när man försöker fake it til you make it, som i det här fallet blev inte så mycket make it

Se och förundras!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

11

Statistik och listor är alltid kul enligt mig så idag tänkte jag bjuda på båda! Jag tänkte dela med mig av de 11 mest lästa inläggen på bloggen från 2018. På listan över mest lästa inläggen finns flera gamla klassiker från tidigare år som mitt recept på fikonmarmelad av färska fikon, guide – allt om att hyra hus i Italien, marmorerade muggar, pall med kork, världens snabbaste pizza – libapizza, med flera. Men de är från tidigare år, de flesta från 2015 ser jag nu, gjorde jag extra bra sökbart innehåll då? Hur som helst. I det här inlägget tänkte jag vi skulle fokusera på sånt som jag faktiskt skrev 2018.

När vi köpte lägenhet, födde barn och sålde vår lägenhet på 6 dagar

Det här inlägget kom på 11e plats över de mest lästa, så istället för att dela 10 st så ville jag ha med det här också. För de här dagarna var minst sagt minnesvärda. Köpa lägenhet, föda barn och samtidigt sälja en annan. Phu. Plus den här bilden är rätt fin. Var lagom pepp på att fota där mitt i en värk, men är glad att bilden togs ändå såhär i efterhand ♡

Sy en lekmatta – Näckrosblad

Sy en lekmatta - näckrosblad

Den här lekmattan som jag sydde till Edda har varit så himla bra! Fint att ni också gillade och klickade in er på den.

Jag har fått barn!

Jag har fått barn!

Kanske rätt given ändå att den skull hamna på den här listan. Att få barn var verkligen är så mäktigt för mig!

Vi har köpt lägenhet!

Precis dagarna innan Edda föddes var Philip och jag inne i en minst sagt intensiv period med stora beslut och händelser som bara avlöste varandra. Men ja, verkar ändå vara rätt vanligt.

Gravid vecka 40 och kroppen efter förlossningen

Det var helt klart att ni gillade att läsa om min graviditet och hur jag mådde undertiden. Det här inlägget blev någon slags samanfattning och himla kul att få se hur magen växte från inget till stor och sen med en liten Edda i famnen.

Rund stråväska av bordstabletter

DIY - Rund stråväska

Den här stråväskan jag gjorde av två bordstabletter var ni många som läste och gillade. Längtar redan till sommaren då jag ska packa väskan full med picknick och badkläder igen!

Måla om köksluckor – guide till minirenovering

Budgetrenovera kök - Dnilva

Ett riktigt djupgående inlägg om hur vi gjorde en budgetrenovering av vårt kök. Är fortfarande så nöjd över att vi gjorde det, synd mest att vi flyttade när det blev så bra. Är sugen på en liknande fix i nya lägenheten.

Alternativa fjädrar till påskriset

Alternativa påskfjädrar - Larsson och Lyth

Hurra för att Larsson och Lyth kom med på listan! Ni var många som var sugna på att påskpynta med något annat än fjädrar från fåglar. Helena och jag fixade massa tips på alternativ till fjädrar i påskriset. Nu har vi haft ett litet uppehåll sen Edda föddes, men både Helena och jag är peppade på att kicka igång igen.

Rensa hemma – månad för månad

Rensa hemma månad för månad

Tredje mest lästa inlägget var mitt rensarschema för hela året. Kul att så många var pepp på att få lite mer ordning. I år kör jag rensning igen, men med en lite uppdaterad lista eftersom vi nu bor med ett rum till. Så i år har jag ändrat om lite i månaderna och lagt till att rensa i barnrummet. Kul ju!

IKEA hack IVAR – skåp med rotting

IKEA hack IVAR rotting av Dnilva

På andra plats kom mitt IKEA-hack med IVAR skåpet som vi gjorde till Eddas kläder.

Dessertmästarnas jul 2018

Dessertmastarnas Jul 3 - Juryn och Anna María

På första plats kom inlägget om att jag gästade Dessertmästarnas Jul, kul! Mest på grund av att Kanal 5 inte hade någon sida med recepten från programmet så då rankade mitt inlägg bäst på Google. Hehe. Tack säger jag och förlåt för alla som inte hittade det ni sökte.

Det var det, en fin blandning av inlägg skulle jag säga. Ni får hemskt gärna komma med önskemål om vad jag ska blogga om. Mer av något, mindre av något annat? Maila eller kommentera ♡

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

10
Tapestry by Judit Just @jujujust
Foto: Judit Just

Varsågoda, här kommer internets och instagrams färggladaste väggbonader, precis vad som behövs en grå januaridag. Det är Judit Just som skapar de här FANTASTISKA mästerverken! Hon har en Esty-butik där hon säljer dem gjorda efter beställning. Vilket hantverk alltså, jag blir helt knäsvag. Vill bara klappa på varendaste en av dem. Och färgerna gör mig sådär in i själen glad. SÅ FINA.

 

Ja, men ni ser ju! Hon har dessutom en instagram (@_jujujust_) som jag rekommenderar er alla att följa för att få en peppig färginjektion då och då. Missa inte hennes höjdpunkter heller, där kan du se när fransarna klipps till och få riktiga närbilder.

 

Tapestry by Judit Just @jujujust
Foto: Judit Just

Ibland önskar jag att jag kunde snöa in på ett område och skapa bara det. Som detta till exempel. Men just nu tycker jag det är roligare att testa flera olika tekniker istället för att hålla mig till en endaste. Perfekt att då kunna inspireras av någon annan. Känner att min vävda väggbonad ligger lite i lä i förhållande till de här.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

21
 • Just wanna view more of
 • Home
Grodda Alfagroddar

Även om det är en bra stund kvar innan det är odlingsdags så finns det ändå sätt att odla, typ, när det är mörkaste vinter. Grodda! Jag älskar groddar, favoriten är alfalfagroddar. Fun fact! När jag var liten kallade vi dem för spaghetti-trådar. Vet ej varför men tänker på det ordet när jag ser dem. I alla fall så är det svinenkelt att göra och även om jag har uppgraderat till en groddburk så föredrar jag faktiskt att grodda direkt i en glasburk med ett nät över. Här kan du se hur du gör det – groddaa alfalfafrön steg för steg

Grodda Alfagroddar

För att grodda behöver du något att grodda. Du kan ta lite vad som helst faktiskt, olika bönor, linser, frön.

Blötlägg dem i vatten i 6-8 h. Jag brukar göra detta över natten.

Häll sen av vattnet och skölj igenom några gånger. På med locket och vila. Skölj igenom minst 2 ggr/ dag. Är det helg eller jag jobbar hemma sköljer jag också vid lunch typ. Men det spelar inte så stor roll.

Repetera i några dagar tills du ser att groddarna har fått långa svansar. Brukar ta ca 4 dagar innan alfalfagroddar är klara. Men det beror lite på vad det är du groddar.

Grodda Alfagroddar

Den här groddburken är ändå himla smidig, för överblivet vatten lägger sig i botten och groddarna får groddas i mörker vilket de gillar. Minus är väl att burken är rätt liten och att det inte räcker så länge. Men det beror nog mer på mig och att jag äter så många åt gången.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

17

Trots att hemma-spa dagarna ligger lite på paus just nu och det är mer snabba och effektiva duschar som gäller så hinner jag ändå vårda kroppen en aning, tack och lov för det! Idag tänkte jag vi skulle kika in i mitt badrumsskåp och se vad som tagit slut den sista tiden. Jag tycker det är himla kul att få dyka in i folks badrumsskåp och rutiner, så nu delar jag några av mina.

Inlägget innehåller reklamlänkar och genom att du klickar på dem får jag några öre per klick.
Så klicka gärna loss vetja! 🙂 

Empties

Origins – Drink Up Intensive Overnight Mask | Björn Axén – Organic Body Oil Caring Bergamot
Björn Axén – Organic Body Scrub Energizing Orange | Björn Axén – Body Cream Caring Bergamot & Vanilla
Origins Cheeks and Balances Face Wash | Exuviance Essential Daily Defense Creme

Här har vi en blandning av sånt jag smörjer huden med. En riktig favorit är Origins nattmask, älskar att smörja mig med den innan jag lägger mig och tycker verkligen att jag vaknar upp med en ny fräschhet i ansiktet. I början var jag inte särskilt förtjust i den alls, men nu kan jag faktiskt inte vara utan den. Gillar även Origins ansiktstvätt.

Björn Axén har lanserat kroppsvård. I alla hudvårdsprodukter ligger fokus på hudvård och miljö. De flesta av produkterna är dessutom veganska. Min stora favorit som jag (nästan) badade i under graviditeten är deras kroppsolja. Smorde magen minst en gång om dagen med den och jag hade och har en superfin hud där. Tack vara den eller gener, vet ej. Hur som helst så har det känts toppen att veta att jag smörjer mig med bra produkter när jag haft så mycket hud mot hudkontakt med Edda. Förutom det så hjälpte den massor då det kliade när magen växte och huden var torr. Kroppsskrubben, också från Björn Axén är superbehaglig skrubb som känns som en skrubbig tvål. Så inte alls för rivig utan jag kan ta den vid mer eller mindre varje dusch.

 

Empties

Björn Axén – Deep Conditioner Repair | Depend – Nail Polish Remover | NYX – Concealer Wand
Anastasia Brow Powder | L’oreal Paris Volume Million Lashes Mascara

Här kommer vi till hår och smink. Älskar inpackningen från Björn Axén, brukar köra den efter varje hårtvätt så att håret ska få sig lite extra kärlek. Innan Edda kom målade jag nog naglarna varannan vecka. Nu har det inte blivit lika många gånger. Men den här borttagningen har varit så bra. Luktar i princip inget och det är ett megaplus! Prima med dip-in också! En concealer från NYX som har varit toppen för att täcka nån finne eller mörka partier under ögonen. Har varvat med två färger, en för sommaren och en för vintern.

Sen har vi mina dagliga vapendragare. Den här mascaran har jag använt i flera år och den är verkligen den som funkar allra bäst på mig och mina fransar. Och ögonbrynspudret som nog är den enskilda podukt jag använder mest.

Det var sånt som jag använt upp på sista tiden. Vilka är dina favoritprodukter?

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

9
Vardagsrum - Dnilva

Nytt år, nya tag och alla andra klassiska klyschor. Förra året gjorde vi en rensarutmaning hemma. Det var nog en kombination av att förbereda för att vi skulle bli en till i familjen och att det verkligen behövdes. Jag var och är less på att ha för mycket saker som jag har samlat på mig. Jag har dessutom haft en idé om den här rensningen i flera år, men inte kommit mig för. Så då tog jag till det bästa tricket i min bok, blogga om det! För bloggar jag om det, är det samma sak som att jag lovar något. Och lovar jag något så gör jag det! Snacka om lättlurad jag är ändå!

Rensa hemma månad för månad

Rensning är lite av en färskvara. Jag tror att det är något jag behöver göra hela tiden, jag har supersvårt att göra mig av med grejer och är otroligt sentimental när det kommer till prylar. Så tro inte att jag är en monsterrensare som kan göra mig av med vad som helst, hur enkelt som helst, nej! Men jag har viljan att rensa och vet att känslan efteråt är värd det. Det tar bara sin lilla tid att komma dit. Så! Därför kommer jag/vi köra en repris på rensandet även i år!

Family Living - Rensa hemma

Family Living hörde även av sig i slutet av förra året och undrade om jag ville skriva en artikel om mitt rensarår. Självklart ville jag det! Så i det sista numret (1/2019) av Family Living finns en sju sidor lång artikel med mina bästa tips och ett rensarschema månad för månad. Schemat som är i Family Living är något justerat så att det också ska täcka in barnfamiljer, också nu tillhör ju även jag en sådan. Galet! Så haffa ett nummer asap, eller häng kvar här på bloggen. Jag tänkte nämligen fortsätta dela med mig av min rensar-resa framöver. För den nyfikne så är den omskrivna varianten ganska lik den ursprungliga, jag har flyttat om lite och lagt till rensa barnrum i augusti. Men mitt bästa tips är att anpassa listan efter dina behov och ditt hem.

Januari är förråd/klädkammare och vi är redan igång med rensningen ute i förrådet. Det bästa är att vi redan har rensat förra året, så nu är det så mycket lättare. Tack vi själva för det!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

28
 • Just wanna view more of
 • Home

Jag tycker det faktiskt är smått absurt hur folk städar bort julen redan i mellandagarna. Det känns så himla mycket slit och släng. In med granen! Sen ut med den innan den första barret faller! Kan i och för sig fatta att det blir så om en börjar julpynta i oktober… Skrattade gott åt Claras inlägg på samma ämne. Men alla får såklart göra som de vill. Jag njuter gärna av julen och framförallt granen till trettonhelgen minst, eller när jag har tid att plocka bort den.

Jul 2018

Jag tänkte vi kunde kika lite på granen hur den såg ut i år. Jag gillar verkligen en maxad gran och är inte alls främmande Disney-granen, en gran full med olika slags pynt, kulörta lampor och massa glitter. Men jag kan också uppskatta det mer klassiska. Den här julen blev det en lite mer sparsmakad gran. Det blev så då jag helt enkelt inte orkade pynta mer. Tiden fanns liksom inte. Men fint ändå tycker jag!

Guld och rött blev det den här gången. Det brukar faktiskt oftast vara basen då det mesta pynt vi har är ändå rätt klassiskt. Mycket har jag gjort själv, såklart! Kan inte låta bli att ha egna grejer i granen. Längtar faktiskt till när Eddas första egengjorda grej hängs upp där. Och de gånger jag har köpt på mig pynt då har jag antingen köpt det på second hand / loppis eller på rea efter jul. Då vet jag vad som saknas i granen och kan komplettera efteråt. Sen jag var med i Hållbara Julkalendern har jag fått en nytändning på Tradera och där hörni kan en hitta massa fint julpynt! Att jag inte tänkt på det innan!

Nytt i år i granen är 6 st hängen från Karen Blixen Jul från Rosendahl. Jag vann dem i en instagramtävling hos Maria. Både hon och jag blev paffa när Rosendahl valde mig som vinnare. Det är alltid lurigt tycker jag att vara med i tävlingar hos de jag känner. Tänker att jag inte vinner eftersom jag känner den jag tävlar hos. Men i det här fallen när det var kunden som valde vinnare så var det extra kul! Plus att det känns rätt på alla sätt då. Jag som knappt aldrig vunnit någonting. Ett mycket fint komplement i granen.

 

Jul 2018

Mina stora karameller som jag gjorde i Dessertmästarnas jul fick flytta in.

Samma sak med julgranshänget som jag också gjorde i Dessertmästarnas Jul. Ett nytt tillskott blev en julkula med Eddas fotavtryck. Det var absolut inte lätt att göra på något sätt. Vi gjorde tre kulor till men där ser det mer ut som bajskorvar med klor än gulliga bebisfötter. Efter att jag tog bilden skrev jag dit Edda vid foten och på baksidan av kulan skrev jag Jul 2018. Ett fint minne från Eddas första jul.

Det var en snabb kik på julens gran. Men nu är den ett minne blott och nu gapar ett stort tomt hål i vardagsrummet där den stod.

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

18
 • Just wanna view more of
 • Home
Edda

Hej på andra sidan både julen och året! Jag tog lite ledigt från det mesta som har med skärmar och sociala medier att göra. Blev totalt less där innan jul. Har haft en skärmtid på under timmen per dag sen jul. (För mig är det typ en fjärdedel av min normala skärmtid, så det är mycket bra!) Det beror på två grejer.
1) Jag har velat vara mer i nuet, spela spel, hänga med folk och bara vara.
2) På kvällarna när jag annars brukar scrolla telefonen har jag ägnat åt att lägga Edda. Hon har haft så svårt att komma till ro de senaste dagarna. Vilket gjort att vi är tillbaka på en läggningtid på 4h typ. Inte varje kväll, men just nu är det extra kinkigt. Hon har fått sin första tand vilket har gjort att hon varit extra ynklig. Tror dessutom att nästa också är på väg. Den här ständiga jakten på sömn som jag driver just nu. Sömn för Edda och sömn för egen del. Det är egentligen ett eget inlägg.

Jag är på ett sätt pepp på att komma tillbaka till vardagen, men på ett annat sätt not so much. Gillar verkligen att vara ledig och hänga med Philip och Edda! Veckan som kommer blir lite av en mjukstart för mig. Har flera rolliga grejer på gång framöver som ska planeras och möten om framtiden, men inget som brinner i knutarna. Bra så.

Hoppas du får en fin start på veckan!

Gillar du inlägget? Tryck gärna på hjärtat eller lämna en kommentar. Det hjälper mig att veta vilken typ av innehåll du gillar och vill se mer av. 

☆ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

13