Just det, en påsk har passerat! Vad händer med tiden alltså? Den går så fort. (Och ändå i snigelfart, för än har inget barn kommit och jag har ju varit gravid i en evighet.) I alla fall. Vi kollar vad som hände under påsken. Eller kanske mest vad jag tog bild på från i påskas.

Solen! Det var så underbart hur närvarande den var över påsk. Älskar ljuset som flödar in i lägenheten på morgnarna.

Vi hade knappt plockat fram något påskpynt, men så fick jag ett ryck när Philip hämtade hem Edda från förskolan på skärtorsdagen. Eftersom jag ju jobbar med Panduro hade jag fått hem lite material för att kunna påskpyssla – bland annat dom här fjädrarna. Och på kanske 20 min hade jag gjort den här påskiga kransen. Tycker den blev väldigt fin i sin enkelhet. Jag har inte haft fjädrar hemma på många många år för jag tycker att det finns så mycket annat man kan använda istället för fjädrar. Men nu hade jag dom här och Panduro har hårda regler för var deras fjädrar kommer ifrån så jag förlitar mig helt på det. Att fjädrarna är schyssta fjädrar. Men, det skaver lite i mig att ens använda dom. Men. Ja. Nu är det så. Får behålla och återanvända dom här resten av mitt liv.

Så bakade jag drömrulltårta. Pappa har alltid bakat drömrulltårta under större delen av min uppväxt och jag hade ett sånt sug efter lite nostalgi-fika. Inte dumt!

Jag köpte faktiskt hem lite svenska tulpaner när jag var på ICA, behövde påska till det hemma och hitta något glädjande i att vi från och med påsken gick in i förlossnings-karantän. Vi håller framförallt Edda hemma från förskolan så hon inte ska dra med sig någon förkylning eller annat. Och så träffar vi så lite folk vi bara kan.

Trots karantän får vi ändå handla mat. Och en och annan fika på udda tider när det inte är så mycket annat folk i rörelse. Som glass från Lundbergs i Gröndal. Kommer bli fler därifrån framöver. Som vanligt. Älskar deras glass.

Tog pistage och smörkola den här gången. Kan nog vara den bästa pistageglassen som finns.

Testade ett filter på instagram. Alltså. Det är så sjukt. Är genuint glad att jag inte är yngre i den här tiden av filter. Fattar ju att folk blir knäppa och får helt orimliga krav på sig själva. Blir också mörkrädd av att se hur jag skulle kunna se ut med lite fillers och grejer.

Och det var nog det. Inte så himla påskig påsk kanske. Men himla fin ändå med mina bästa personer. Nästa påsk hoppas jag väl att vi kan fira med lite mer familj också.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

13
Alkoholfri Aperol Spritz

Sol ute, gatorna börjar sopas rena från grus och det liksom bara spritter i vårkänslorna. Längtar så efter att få sätta mig på en uteservering med några vänner efter en veckas jobb. Ett äkta ska-vi-ta-en-drink-efter-jobbet-sug infinner sig absolut i min kropp nu. Och ni vet den där känslan när man inte riktigt har några planer för kvällen heller, utan att man kanske går och äter en god bit mat också. Sen får kvällen liksom fortsätta i den stilen.

Meeeen nu är verkligheten cirka sju tusen mil därifrån. Jag är supergravid och det pågår en pandemi här i världen så alkohol, umgås i grupp eller att driva runt på stan mellan olika restauranger och barer är rätt så uteslutet. Fast en liten alkoholfri drink hemma är det liksom noll fel på. Fick tips av min kompis Sanna att göra en alkoholfri Apperol Spritz. Enklare och godare blir det knappt.

Alkoholfri Aperol Spritz

  • Alkoholfritt gott bubbel (typ någon Odd Bird t.ex.)
  • Sanbitter
  • Apelsinskiva som pynt om man vill
  • Is

Det finns säkert någon gyllene ratio mellan dom här. Men säg kanske att det är 1/3 sanbitter och 2/3 bubbel. Philip och jag brukar dela på en liten flaska sanbitter till varsin drink. Om det är något slags riktmärke. Tjoffa i en skiva apelsin om du har hemma. Känns lite festligare med det. Ja, och is såklart också. Då blir det riktgt kallt och gott!

Har verkligen ett enormt sug efter svalkande drycker just nu. Kanske en craving? Känns i alla fall skönt att jag har lämnat feferoni-stadiet där jag kunde äta hur många som helst på raken.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

12

Jag jobbar ju med det svenska tapetföretaget Photowall och har gjort det i över två år tror jag. Jag skriver trendrapporter och gör olika slags artiklar och DIY’s till deras sajt bland annat. Och jag inser ju att jag är alldeles för dålig på att visa upp vad jag gjort. För jobbet görs ofta superlångt i förväg innan det kommer ut och då glömmer jag liksom av att berätta om det när det väl är ute. Men i alla fall! Här är mitt senaste jobb för dem och då visar jag två enkla tips på hur man kan fixa till hemmakontoret.

Dels ett enkelt och om jag får säga det själv himla smart fix. Att göra ett skrivbordsunderlägg av tapet. Går på i princip ingen tid alls och funkar kanon som musmatta dessutom!

Eller så kan man fläta läckra förvaringskorgar av tapet!

För att se hur man gör – kolla in artikeln hos Photowall här: Snygga till hemmakontoret med två enkla DIY

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

11

I onsdags var jag på förlossningen och skulle göra ett vändningsförsök. Tack för all pepp både här och på instagram. Jag var rätt nervös faktiskt. Det blev liksom så mycket mer verkligt att åka till sjukhuset och få den där CTGn på magen och allt sånt. Det var en evighetslång väntan innan läkaren kom in och väl satte igång. Den där bricanylen som man får innan för att livmodern ska slappna av var sådär lagom härlig. Hjärtklappning deluxe. Och själva vändningen gick på första försöket och allt gick bra. Tack och lov! Men det var en ganska sjuk känsla att känna hur något förflyttas inuti magen på det sättet.

Efter det var jag rätt skakis hela dagen och orkade inte mycket mer än att kolla Trädgårdstider i soffan innan Edda kom hem från förskolan. Så glad att allt gick bra och än så länge har det inte kommit nåt barn heller. Så vi får väl se när det är dags för det. 12 dagar kvar till BF nu.

Och nu har vi alla gått in i karantän så Edda blir hemma tills bebisen kommer. Det blir både mysigt och utmanande. Heheh.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

27
Gravidleggings från Boob – här (adlink)

Träffade min barnmorska igår. Bebisen ligget tydligen med huvudet upp, så imorgon är vi inbokade på vändningsförsök. Och genast blev allt lite mer verkligt. Det ska komma ett barn. Och det kan typ hända imorgon. Eeeh. Men högst troligen så gör det nog inte det. Jag orkar liksom inte googla för mycket på vad det innebär utan förlitar mig på den informationen jag fått från min BM och så får vi ta det därifrån. Är absolut nervös över hela den grejen och hoppas det inte är för obehagligt bara.

Jag inser att jag nog strutsat mig igenom den här graviditeten litegrann. Tänker att allt löser sig och försöker lägga så lite tid på att oroa mig över något. Det känns bra på ett sätt, men när jag liksom insåg att det ska till en förlossning också så fick jag ärligt talat lite panik. Kommer jag veta när det sätter igång? Vad ska jag ens göra? Hur andas man?! Men en sak i taget. Hoppas att vändningsförsöket imorgon går bra, att bebisen väntar nån vecka till innan den vill ut på riktigt och att jag bara kan känna ett lugn och en trygghet i att allt på riktigt kommer gå bra. Och att det sen gör det också naturligtvis.

Ni kan väl hålla tummarna för mig imorgon och tänka bra tankar?

Undertiden försöker jag slappna av och varva ner så gott det går. Den här slow TV sändningen från vulkanutbrottet i Geldingadalur på Island går varm här hemma. Känns lugnande att titta på lavan som sprutar ut ur vulkanen.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

25

Påsken är en högtid som är så himla härlig tycker jag. Vår, härliga färger och massa gott att äta! Jag och Edda har påskbakat lite och gott loss på Panduros bak-sortiment. För Panduro har massa grejer för den baksugna. Dels gjorde vi (mest jag i och för sig) cake pops. Inte att underskatta tycker jag! Perfekta små söta munsbitar att smaska på.Antingen kan man ju äta dom som dom är, eller så kan man dekorera påsktårtan med eller lägga ner i påskägget. Och sen har Edda och jag gjort marsipanfigurer också! Det är verkligen perfekt för barn att vara med och göra. Som att leka med lera men lyxen att man får äta figurerna sen!

Men vi börjar med mina cake pops. Jag fokuserade på ett enkelt recept för att kunna lägga mer krut på pyntet.

Cake pops med Ballerina, grundrecept

ca 20 st

Mixa kexen fint i en matberedare. Blanda i färskosten och rulla till bollar eller önskad form. Här är väl egentligen grunden. Sen sticker man i en klubbpinne och doppar i smält choklad. Jag testade att klä in några av mina figurer i marsipan och det gick ju prima! Man kan också använda sockerpasta till det skulle jag tro.

Sånt som kan vara kul eller bra att ha för en snygg dekor

Det är lite lurigt att få cake popsen att sitta kvar på pinnen, men ett toppenknep är att man ställer in cake popsen i frysen i 30 min – 1 timme. Sen smälter man choklad, sticker ett hål i sin cake pop med klubbpinnen som du sen doppar i den smälta chokladen och sticker ner i din cake pop. På så vis så stelnar chokladen snabbt och gör att den sitter kvar bättre på pinnen när man ska servera och äta dom.

In med dina cake pops i kylen och se till att dom håller sig kalla när du jobbar med dem. Blir dom för varma kan dom falla i sär. Under tiden är det perfekt att fixa övrig dekor. Jag ville förutom att göra några klassiskt runda göra några lite påskigare. Kycklingar, morötter, ägg och påskharar fick det bli. Alla detaljer som ska bli dekor gjorde jag i sockerpasta då det är väldigt lättformat. Till hjälp finns det dekorationsverktyg som är bra att ha när man formar och skulpterar.

Men så kan man ju också naturligtvis hitta perfekta verktyg i kökslådorna. Som en vitlökspress till exempel. Perfekt att göra lite morotsblast av!

Sen är det dags att doppa cake popsen i choklad. Jag använde vit choklad som jag smälte i micron och sen färgade in i den färg jag ville ha med färgpulver. Här kan man faktiskt också blanda fram egna nyanser som man vill ha. Jag gjorde en orange till morötterna med en gul och en röd färg.

Sakta men säkert växte mina cake pops fram. Alla små deltaljer limmade jag på med ätbart lim.

Det är absolut lite pilligt om man ska göra en massa olika figurer. Men visst bli det fint?! Extra levande blir det ju om man målar på kinder med färgpulver. Det är bara att måla på med en livsmedelspensel. Och så för det där extra gulliga, knyt dit en rosett av satinband.

Om du ska göra många cake pops skulle jag nog rekommendera att bara göra klassiska runda. Då blir det mer på löpande band. Doppa i choklad, strössla på strössel eller glitterpulver och knyt en liten rosett. Så fint och gott!

Och så ett litet smakprov! MVG!

Det kan hända att cake pops hade sin storhetstid typ 2014, men nääe, dom är absolut underskattade tycker jag. Så gulligt och festligt ändå! Och gott tycker jag. Dom gör ju alla kalas lite kalasigare faktiskt.

Pyssla marsipanfigurer med barnen

Vi fortsätter bakandet, men nu kallar jag in min lilla assistent Edda också. Dags för marsipanfigurer!

Edda älskar att leka med lera och att göra marsipanfigurer är ju nästan exakt samma sak. Bara det att man kan äta dom också. Men det visste inte Edda när vi började. Och det var nog tur, för när hon förstod att marsipan är något man äter var det svårt att sätta stopp. Hehe. Så behöver man ju egentligen bara marsipan för att vara igång.

Vad jag kom på i efterhand var att skulle haft lite majsstärlekse på bordet när vi kavlade och formade marsipanen, för den fastnade lite lätt i bordet när Edda pressade och tryckte på den. Men äsch, inte gjorde det så mycket i det stora hela.

Edda gjorde en liten kyckling helt själv, jag bara gjorde en egen parallellt så fattade hon hur hon skulle göra. Och jag antar att jag som mamma är extra partisk, men alltså! Kan det vara den gulligaste lilla kycklingen (badankan) ni sett?!

Dom här färdiga sockerögonen gjorde verkligen alla små figurer lite mer levande.

Att bara blanda lite olika färger och göra ägg eller som den här gröna grodan gick snabbt och var kul. Allt blev liksom något så fort det kom ögon på.

Här någonstans talade jag om för Edda att man kunde äta marsipanen. Sen sa det slurk och den gröna grodan var ett minne blott. Övriga små figurer fick räddas undan för att ätas vid ett senare tillfälle.

Kan verkligen rekommendera att göra påskiga marsipanfigurer tillsammans med era barn! Så mysigt och kul påskpyssel.

→ Detta inlägg är ett betalt samarbete med Panduro 

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

7

Ikväll ska jag hålla i en workshop! Det var år och evigheter sen sist pga en viss pandemi. I och för sig är det här en digital workshop. Men det kvittar lite och jag tycker det ska bli superkul! Det är Studieförbundet Vuxenskolan i Skåne som har en Skapardag för sina cirkelledare i Skåne och Blekinge. Och jag har blivit tillfrågad att hålla i en av flera workshops. Jag har tänkt så länge på om jag skulle styra upp lite workshops digitalt, men har inte tagit tag i det riktigt då andra jobb än egna projekt har varit mitt fokus. Så det var verkligen perfekt när den här förfrågan trillade in i min mailkorg!

Ikväll ska vi i alla fall göra två sorters pappersblommor. Dels sånna här på bilden ovan, men också blommor av vanligt lite tjockare papper. Det är något med våren som får mig att vilja göra pappersblommor alltså. Inför förra påsken gjorde jag påskliljor och nu dom här. Mmm, tänk när hela världen blommar utanför fönstret. Snart är vi där!

Och det här är typ det sista lite större uppdraget jag har innan bebisen kan komma. Så efter ikväll borde jag nog tänka lite på att fixa med sånt som man kanske borde göra när det ska födas ett barn. Men det får bli sen.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

4

Jag fyller tydligen år nästa vecka. 23 mars! Minns förra året när typ hela världen stod still. Covid-19 hade precis kommit till Sverige och allt var så osäkert. Kan säga att det blev inte mycket till firande då. I år blir det ju inte heller det. Dels pga pandemin såklart. Men också för att vi ska hålla oss i lite karantän inför förlossningen. Men jag tänkte verkligen försöka baka en tårta. Eller köpa en. Får se vad orken mäktar med.

Men om jag skulle få önska mig lite materiella saker till min födelsedag så kommer här en önskelista på sånt som jag är sugen på nu.

Jäskorg från Sebastien på Söder
Jäskorg till bröd. Vet inte alls om en rund eller avlång är bäst, men nu när jag har börjat baka med surdeg känner jag att jag absolut behöver en. Vet knappt vilken storlek jag borde ha. Men det finns ju en himla många olika korgar (adlinks) på marknaden.
Snittkniv till bröd. När vi ändå är inne på bakning vore det ju kul att kunna snitta bröden lite snyggt också. Har kört på mina vanliga knivar hittills, men dom är liksom inte vassa nog.
Oh, fishy print – Midis x Jenny o Jens
Oh, fishy print. Har inte kunnat släppa det här fina printet, Oh, fishy  som Christin och Jenny o Jens har tagit fram tillsammans. Har inte en given plats för det just nu, men tänker att det skulle jag ju lösa.
Tekoppar. De tekoppar som vi har här hemma lämnar en del att önska. Visst, inget fel på min Spice Girls mugg som jag fick när jag fyllde 10 år. Men ibland hade jag uppskattat att få dricka te ur något mer vuxet. Kanske något handgjort, eller så vore det fint att fylla på med dom här från iitalas Teema-serie (adlink) som vi har som vårt vardagsporslin.
Koel Magazine
Prenumeration på Koel Magazine. Följer Koel magazine på instagram och allt är bara sååå fint. Håller man på med något garnrelaterat hantverk så är det här dregel-material-delux! Man kan också köpa loss gamla nummer digitalt och det finns så mycket fint!
En stil. Alltså, är det något som det här Corona-året och graviditeten har gjort med mig är det att jag totalt har tappat allt vad stil heter. Behöver ett par nya vårskor, men vet liksom inte ens vad jag vill ha för typ. Har lite tappat mig själv. Önskar liksom att någon bara skulle styra upp mig och säga åt mig vad jag ska klä mig i.
Lite Kalabalik AW 2020
Smycken. Alltså hade jämt massa ringar, örhängen och halsband för några år sedan. Men nu har jag bara en liten kedja runt halsen och sen liksom inget mer. Saknar att kunna styra upp mina vanliga kläder med det där lilla extra som smycken ändå gör. (Men först kanske jag måste hitta min stil?!) Tänker att jag skulle kunna hitta något fint hos WOS eller Lite Kalabalik till exempel.
♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook
17

Träffade min barnmorska i måndags på MVC. Nu är det faktiskt inte många gånger kvar innan det kan födas ett barn. Är i v.35 nu så ja. Nedräkningen är absolut här. Vet inte hur det blev såhär, (eller jo, det vet jag visst, för det blir alltid så) men har absolut jobb kvar att göra hela vägen in i kaklet och försöker beta av dem ett efter ett.

Var så otroligt gravid efter besöket på MVC, grät absolut en skvätt bakom munskyddet hos barnmorskan när vi pratade om förlossningen, Corona och alla nedskärningar inom sjukvården. Men just för att jag är väldigt gravid så kanske det mest är hjärnspöken och hormoner som spelade in där. Är tacksam för att jag har en bra barnmorska att prata med. Känns väldigt tryggt och fint att det är samma som jag hade när jag var gravid med Edda.

Är så himla less på den här pandemin nu. Kan den inte bara vara slut? Kommer Philip få följa med in på förlossningen? Enligt rekommendationer (som är just nu, kan ju ändras till imorgon, vad vet jag) bör man isolera hela familjen om man kan de fyra sista veckorna. Det skulle innebära att Edda skulle vara hemma från förskolan, pigg och frisk i fyra till sex veckor beroende på när det är dags. Igår pallade absolut inte mitt psyke med den tanken. Och då ska jag samtidigt göra klart mina sista jobb. Och Philip har ju också jobb att sköta. Nej, men det blev för mycket att ta in.

This too shall pass.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

31

Jag vet ju att det bara var en tidsfråga egentligen. Men nu var det bara dags. Det började när Edda blev snorig förra helgen och jag kände att nu är det dags för VAB en tid framöver. För när det är VAB vet jag att det är inte bara någon dag, det är minst en vecka. Och då behöver jag något som jag kan se fram emot varje dag. Ett litet projekt av något slag. Sagt och gjort. Jag har satt min första surdegsgrund. Lite trevande försöker jag ta mig an det här som jag tidigare varit lite rädd (?!) för. Det har känts så svårt av någon anledning. Är ändå uppvuxen på surdegsbröd när mina föräldrar prenumererade på surdeg där på 90-talet. Men kan ju inte säga att jag kunde ta med mig några kunskaper därifrån.

Och så har jag absolut dreglat över alla MAGISKA bröd som Rebecca (som har börjat blogga här på JWHF!!) lägger ut på blogg och på sin instagram. Mitt mål är absolut att baka bröd som hennes.

Har bakat massa bröd (med jäst) efter recept från @paindemartin (har hans fenomenala bok BRÖD, BRÖD, BRÖD) men nu var det dags att öppna några nya sidor så jag och vågade mig in på kapitlet om surdeg. Fick absolut hybris till en början då mitt första bröd blev så himla fint. Verkligen över alla mina vildaste fantasier. Gjorde det i gryta och det sprack fint och skorpan var amazing! Men det var nog mest nybörjartur, tyvärr.

Men andra brödet blev inte alls vad jag ville och surdegen är inte i närheten av så bubblig och livlig som den borde vara. Har i och för sig använt ett rågmjöl som stått sjuk länge i skafferiet, så idag köpte jag faktiskt ett nytt paket. Det hoppas jag har lite mer umf i sig så att säga. Längtar verkligen till helgen när jag får baka nästa bröd. Hoppas jag. Vill inte känna att jag misslyckas igen.

Men långsamt trevar jag mig fram med min nya vän surdegen. Hoppas vi ska kunna hänga ihop riktigt länge. Ni lär få veta. För surdeg är typ det enda jag tänker på nu.

Har ni surdegstips eller bra länkar, dokumentärer om surdeg – hiva hit dem! Suger åt mig allt just nu! Mina bästa tips är att kolla in Rebecca som jag nämnde här ovan och Gabriella Skogs highlights på instagram.

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

13

Sponsrat av Panduro

2021-02-28

DIY makramé ampel

Jag gillar verkligen projekt som man kan jobba lite på när det finns tid och man inte behöver dra fram tusen olika grejer eller avsätta en halv förmiddag för. Stickning är en typsik sån grej och det är även makramé! Jag har inte knutit supermycket tidigare, men varje gång jag gör något så tycker jag verkligen att det är så kul! I somras gjorde jag en väggbonad som hänger nere i stugan och nu var det dags att knyta ett nytt projekt. Panduro har nämligen fått in ett färdigt kit för att knyta en egen ampel och det är precis vad jag har gjort.

I kitet ingår det du behöver för att göra din egna ampel och en beskrivning över hur du ska göra den. Och som ni ser så behövs det ju inte så mycket grejer. Det är liksom snöre, träkulor och en träring som är det huvudsakliga. Vill man kan man också använda sig av en makramékrok för att lättare kunna hålla koll på sitt garn. Jag tyckte faktiskt att det här projektet var så pass enkelt att göra utan kroken, att jag kommer hellre att spara den till framtida projekt. Men det är nog en smaksak också.

Vi kikar lite närmare på knutarna i det här projektet.

LARK’S HEAD KNOT

ALTERNATING SQUARE KNOT

SQUARE KNOT

HALF SQUARE KNOTS

Och det är liksom det man behöver kunna. Och många av knutarna är varianter av samma. Så ett kanonbra nybörjarprojekt skulle jag säga! Och är man osäker så finns det hur många YouTube-klipp på diverse knutar, bara att kolla upp!

Och efter alla de här knutarna har man vad man behöver för ampeln. Sen är det bara att sätta ihop den.

I med en härlig växt eller en blomma så är du klar!

Vi har väldigt höga fönster här hemma så ampeln passar perfekt där tycker jag. Sorry not sorry att det blev ännu mer grönt i fönstret. Annars tycker jag det är himla fint att hänga amplar från taket lite mer inne i rummen, det ger lite mer liv tycker jag.

Panduro har också massa inspiration om du är sugen på att knyta mer makramé. Här hittar du den: Makarmé – inspiration

→ Detta inlägg är ett betalt samarbete med Panduro 

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

8

Det är så sjukt, men snart är vi liksom en till i familjen. Om det var svårt att greppa att det skulle komma ett barn när jag var gravid med Edda så måste jag ändå säga att det här känns liksom ännu mer diffust. Jag vet ju vad det liksom innebär och har gjort det en gång tidigare så att säga, men det är som att jag inte fattar det. Jag har inte alls samma koll på mina gravidappar som sist, så när jag gick in i en av apparna här om dagen och ser hur få dagar det är kvar till BF så får jag lite svindel. Nu är det 50 dagar kvar. URSÄKTA MIG?! Det är skitsnart vill jag skrika till mig själv. Sen får vi väl se om och hur mycket jag går över tiden. Eller om jag inte gör det. Med Edda gjorde jag ju inte det. Födde en dag innan BF vilket var rätt skönt. Då slapp jag den där väntan som verkar så jobbig. Men vi hade å andra sidan fullt upp med att köpa och sälja lägenhet samtidigt…

Om det är något jag har gått all in den här graviditeten så är det sköna kläder! Jag har liksom haft noll lust att ha på mig saker som sitter oskönt. Tacka vet jag leggings och stora tröjor eller t-shirts. Jag vill verkligen slå ett slag för gravidleggingsen från Boob. Har två stycken. I svart och i leo. (adlinks) och jag bokstavligen bor i dem. Inget som stramar åt eller stör på något vis.

Annars mår jag faktiskt ganska bra mitt i allt. Är alltså i v33 nu. Eller, jag är så osmidig, springer och kissar flera gånger per natt, det sparkas inifrån och jag måste gå sjukt långsamt för att inte få sammandragningar. Jobbigast är absolut att krångla på en nej-sägande och trotsande snart 3 åring alla tusen lager kläder innan förskolan. Längtar så till varmare väder och en mindre gravid kropp.

Jag funderade på det här med cravings och då tänker att jag inte alls har så konstiga gravidgrejer för mig, men så kom jag att tänka på mängden peperoni jag har ätit senaste veckorna. Snacksar absolut på dem som om det vore godis. Det är ju inte helt normalt inser jag nu. Så absolut en gravidcraving. Vad man har för sig alltså. 7 veckor kvar bara…

♡ Följ mig gärna på Bloglovin’InstagramPinterest & Facebook

13