Sponsrat av Bookie

2021-04-23

Keep on reading. Bookie will take care of you when we are gone.

 

När körsbärsträden har blommat över för i år – så har vi det också. Men det finns fler historier där ute & Bookie.nu fortsätter att sprida läsglädje. Det finns fler sidor att upptäcka!

 

En hög med böcker senare 

Visste ni att vi har läst hela 13 böcker ihop? Vi startade vår bokklubb vår första sommar 2018 och sen fortsatte vi ända fram till vår sista sida.Det har varit en fantastisk grej att få dela med er.  Några gånger per år fick ni välja mellan fem böcker som vi valt ut till er tillsammans med vår samarbetspartner (som faktiskt gjorde hela JWHF möjligt såhär pass länge!).

Det var ett så himla härligt upplägg! Vi fick exklusiva rekommendationer direkt från experterna som plöjer bok efter bok om dagarna, men behöll ändå möjligheten att kunna välja den bok vi kände för mest själva. Det blev ett oväntat men härligt sätt att välja bok på för det sänkte tröskeln och gjorde det lättare att få in läsning i livet. För precis som internet aldrig tar slut, så kan det vara överväldigande att bara välja en bok. Men tillsammans med redaktionen på den nya bokprenumerationstjänsten Bookie fick vi tillgång och tips om de senaste böckerna.

Vi kommer tyvärr inte läsa fler böcker ihop, men vi hoppas verkligen att ni tar kärleken till böcker med er. Vi behöver lite av varje i livet, glöm inte det. Internet är fantastiskt, men det är viktigt att koppla ner ibland och ta del av andra världar. Vi får nya insikter, reflektioner och större perspektiv när vi tar del av nya historier. Det är viktigt att ha böcker och läsning i sitt liv, det är vi övertygade om.

Nya tider men samma härliga upplägg 

Vår samarbetspartner Bookie fortsätter att göra det lika enkelt och härligt för er. Hos Bookie kan ni signa upp er för en prenumeration där ni får fem nya alternativ varje månad och så får ni er favorit hemskickad till brevlådan. Ett vinnande koncept helt enkelt. Kanske hittar ni till och med likasinnade där? Tveka inte, ta dig dig tiden, öppna boken starta en bokklubb, lev livet, inspireras och ta hand om dig.

Med Bookie får ni boken och känslan direkt hem i brevlådan.

Aprils böcker hos Bookie! Läs in våren!

Finns det något bättre än att sitta på en bänk med solen i ansiktet och en bok i knäet? En takeaway kaffe? Och några nya kompisar? Fiktiva, men ändå, de finns där! Missa inte aprils utbud hos Bookie. Anger ni hoden JWHF får man fortfarande en extra bok gratis om man starar en prenumeration. Den gäller t.o.m. 30 april. Se till att fånga våren, det ska vi göra!

 

Keep on reading!

Kärlek! 
/JWHF 

 

2

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.