2021-04-18

In real life, even true love stories end

Just Wanna Have Fun började som en digital kärlekshistoria och föddes ur en längtan efter någonting annorlunda på internet. En plats som rymde mer än det trendiga. En plats för fler. Vi skapade en plats på internet som vi längtade efter själva. 

Det har varit en fantastisk tid. I maj firar vi tre år, men det blir vår sista årsdag. Det är dags att skriva sista kapitlet på den här kärlekshistorien. För kärlek har det varit. Det har verkligen varit en himlastormande lovestory. Men ibland räcker inte ens kärlek. Innanför hjärtat bultar fler roliga idéer, storslagna planer och en värld full av ännu mer färg, men livet bakom kulisserna behöver också tid och energi. 

 

”tack och hej på vårt sätt”

 

En gång beskrev någon oss som ”realistisk inspiration” och det hoppas vi att detta avslut också kommer vara. För även om vi förstår att det kanske kommer plötsligt, så är vår förhoppning att om man stänger en dörr så kan man öppna en annan.

I slutet av maj slutar vi uppdatera startsidan med redaktionellt innehåll. Tills dess kommer vi passa på att säga tack och hej på vårt sätt. Våra bloggare kommer hitta nya blogghem så småningom, vi håller er uppdaterade såklart. 

Tills dess, tack för ett helt oförglömligt ögonblick. 

/Christin
 

54

Kommentera

Erika

Åhh nej, vad ni kommer vara saknade! Egen, färgstark, reklam fri och underbar värld. Stort tack för all härlighet, inspiration och reel life. Förstår valen även om det var en trist nyhet💛💜❤️💚🧡💙

Fia

Du är bäst. Tack för man fått följa JWHF i 3 magiska kulörta år. Glad att jag fick va ett litet hörn av denna värld. 💕

Lisa Waadeland

Blir uppriktigt ledsen. Har verkligen älskat detta forum och dess bloggare! Färgstarkt, annorlunda, ärligt och kreativt med många olika röster. Ett stort tack och hopp om att kunna följa er på annat sätt.

L

Åhhhnej <3 blir genuint ledsen över det här. Underbar sida med underbara bloggare! One of a kind ❤️

Elin

Men oj!!! Vad ska jag läsa nu?!?!?!?

Ida

Tråkigt! Men tack för så länge det varade! Det har varit en välbehövlig injektion av färg, form, flärd och Skåne. Tack för allt!

Emma

Och här sitter jag och bölar, hur galet är inte det?!
Ni är så fantastiska och det är en sorg att detta underbara tar slut❣
Tack för ett maGiskt avtryck ⭐

Hanna

<3 tack för en väldigt fin plats på internet, kommer sakna den <3

Stina

Min första tanke var ÅH NEJ, INTE INTERNETS BÄSTA, FÄRGGLADASTE PLATS! Uppskattat hela upplägget och ett annat perspektiv än Stockholm. Men fullt förståeligt, lycka till med allt <3

Ingrid

ååååååh nej 🙁 Just wanna have fun har varit sån inspiration, och en plats på internet där jag äntligen kände mig hemma. Med så fina bloggare, som är så nära mitt vanliga liv och jag kan relatera till. Och så skönt färgstarkt istället för dom flesta tråkiga trendiga gråa ställen. Jag hoppas verkligen att Just wanna have fun-andan hittar vidare på andra ställen. TACK så jättemycket JWHF! Många kramar från Amsterdam.

@maaaatildas

Ni kommer vara saknade! Tack för tre färgstarka år 💚

Jessica

Så tråkigt, har verkligen gillat er. Era inlägg och bloggare har varit så äkta. Kommer sakna er, gillar också att det har varit många bloggare från södra Sverige. Kul att se då det ät mycket fokus på Stockholm annars …
tack för 3 fina år. Hälsningar från
Göteborg

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.