2021-02-25

Livet i en ständig Hurricane – Möt Elinor Alderbro

1. För de som inte känner dig sedan tidigare – berätta om dig själv!

Meeeeh. Så svårt. Heter Elinor. Snart 27 år gammal (HJÄLP!). Bor i Stockholm, på Södermalm i en mini-etta. Jobbar med film och innehåll. Är en ganska glad person. Ja, när jag inte är arg då. För då är jag superarg. Lever ett ganska göttigt liv. Glider mest runt och försöker ha så kul som möjligt.

2. Vad kommer vi kunna läsa om på din blogg?

Om sånt jag tycker om: alltså mat, fina kläder, om mitt stormiga känsloliv (HEH) och underhållning. Älskar underhållning – fyfan vad vagt begrepp. Vad är ens underhållning? Film, böcker, musik och typ youtube. Sånt gillar jag.

3. Vad är din drömbloggrubrik?

”JAG SKA SKRIVA ETT MANUS” – Förlåt men blir helt pirrig när jag tänker på detta. Tänk om man typ någon gång skulle få skriva nått. En bok, en tv-serie eller typ en essä. Vad är ens en essä?

4. En pinterest bild som symboliserar din blogg?

Äter, sover och LEVER i sängen. Det är där allt kreativt kommer till mig. Mina idéer, mina tankar och mina drömmar. Min favvoplats helt enkelt.

5. Nämn tre saker på din att-göra-lista?

1. Skriva en bok för unga vuxna. Är det bara jag som älskar den genren? Ni vet; historier om trevande kärlek, första kyssar och kämpiga tankar.
2. Bo i ett hem som har ett badkar. Behöver detta förklaras mer? I think not.
3. Ta ett fucking körkort. HUR svårt ska det va?

6. Det pratas ju en hel del om orimliga förväntning i bloggvärlden. Bloggaren ska kunna allt från bjuda på bra och personligt innehåll, tänkvärda texter och fina bilder. Hur hanterar du och tänker kring den pressen?

Såhär. Låt oss ej tänka på kraven allt för mycket. Försök vara snälla mot dig själv – perfektion är inge kul eller ens nått att sträva efter. Nått sånt tänker jag. Är det rimligt?


7. Vilka bloggar fastnar du för?

Jag gillar mycket text och stora ord, gärna ett innehåll som ej känns så stressat. Inget beigt och basic, jag föredrar stök och karaktär. Verkliga skildringar liksom. Älskar Julia Eriksson, Frida Lund och Sandra Beijer just nu.

8. När gapskrattade du senast?

Hade ett CH samtal med mitt ex här om dagen. Vi hade så jäkla kul. Vilken jävla ynnest ändå.

9. Sist men inte minst, dina tre bästa lifehacks!

  1. Dejta bara roliga människor
  2. Addera alltid kardemumma i din havregrynsgröt
  3. Spara minst 200kr i månaden till ett tandläkarkonto

Du hittar Elinors blogg här. 

5

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.