2020-09-16

Lika vanlig som ovanlig: möt Jessica Hallbäck

1. För de som inte känner dig sedan tidigare – berätta om dig själv!

Jag är en snart 40-årig kvinna som trodde att jag skulle vara ung för evigt men börjar märka olika tantegenskaper som att en del av den musik ungdomar lyssnar på är förfärlig. Men älskar tanter så har inget problem med att bli gammal, faktum är att jag älskar det eftersom livet bara blir bättre ju mer erfarenhet jag skaffat. Brukar säga att man inte slutar gå igenom utvecklingsfaser bara för att man blir vuxen. De fortsätter!

Har en familj som består av 3 barn (13år, 10år och snart 1 år) samt Ramón som jag träffade 2017 och är pappa till min yngsta. De andra två har jag ensam vårdnad om. Är uppvuxen lite huller om buller i Sverige men har bott längst i Stockholm som jag tröttnade på och nu har vi skrivit på hyreskontrakt för en lägenhet mitt emot triangeln i Malmö. Flytten går i oktober.

Älskar mitt fantastiska jobb som går ut på att sprida bra budskap med hjälp av bland annat adbusts i Stockholms tunnelbana. Får se vad jag hittar på för spännande i Malmö! Har ett konto på Instagram med massa underbara följare och har skrivit en bok om feminism. Kan aldrig någonsin tänka mig att sitta på ett kontor i 8 timmar om dagen och förespråkar mer fritid åt folket.

Gillar mat. Både att äta och att laga den. Och så tycker jag om att ha fint omkring mig. Men det är oftast jättestökigt hos oss. Försöker rensa massa nu inför flytten samt planera inredningen i nästa lägenhet så det inte finns för mycket ytor att ställa saker på. Håll tummarna att jag lyckas.

Kaffe är skitgott, godis är ett måste och chips vill jag inte leva utan.

2. Vad kommer vi kunna läsa om på din blogg?

Om allt och lite till men mer vardag och mindre politik.

3. Vad är din drömbloggrubrik?

Svårt! Men jag kommer till exempel skryta mer om när jag är lat än när jag jobbat massor och älskar att läsa om när folk gör saker som inte känns ”bloggigt”..

4. En pinterest bild som symboliserar din blogg?

Källa: här

5. Nämn tre saker på din att-göra-lista?

Ekonomigrejs, beställa nya tröjor och laga böngryta till middag.

6. Det pratas ju en hel del om orimliga förväntning i bloggvärlden. Bloggaren ska kunna allt från bjuda på bra och personligt innehåll, tänkvärda texter och fina bilder. Hur hanterar du och tänker kring den pressen?

Jag använder den pressen till att bli kreativ tvärtom. Att istället drivas av att allt är okej typ.

7. Vilka bloggar fastnar du för?

Personliga och sådana som jag kan relatera till eller inspireras av.

8. När gapskrattade du senast?

Nu är jag tyvärr tvungen att leta efter tillfälle när jag gapskrattade senast pga haft skitjobbiga nätter med bebisen och är tröttare än tröttast. Och efter några minuters betänketid kan jag inte komma på något men med största sannolikhet var det när någon eller jag själv sa något tokigt. Har ett skitkul minne av när jag och min kille hade träffats i några månader och han sov över hos mig. Jag hade gått upp tidigare för att skicka iväg barnen till skolan (yes, introducerade dem för varandra ganska fort), satt på en tvättmaskin och kröp sen ner i sängen bredvid honom igen. När tvättmaskinen började centrifugera väckte han mig med stora ögon och sa: ”Jessica, det är en helikopter utanför fönstret!!”. Skrattar fortfarande åt det.

Välkommen till JWHF Jessica! 

Följ Jessicas blogg här.
Följ Jessica på Instagram här. 

13

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.