Sponsrat av Bonniers Bokklubb

2020-06-08

JWHF’s bokklubb är tillbaka! Rösta på årets bok tillsammans med oss.

JWHF’s Bokklubb + Årets Bok 2020 

Nu öppnar vi äntligen upp vår bokklubb igen för att fylla sommaren med böcker tillsammans med Bonniers Bokklubbar. Varje sommar nominerar Bonniers Bokklubbar tolv stycken böcker och författare där vinnaren sen röstas fram av läsarna. Man kan rösta på sina favoritböcker fram till den 23 augusti 2020 . Vinnaren av årets bok avslöjas och belönas vid en prisutdelning i september.

Läs tillsammans med oss –  JWHF’s digitala bokklubb

Läser gör man förvisso var för sig, men vi tycker läsandet blir både roligare och mer dynamiskt när man gör det samtidigt som andra. Men kanske är det största fördelen att läsandet blir av när andra väntar på en vid sista sidan. Detta blir vår 10:e bok vi läser tillsammans i JWHF’s bokklubb. Vi har haft besök av Nina Lykke i bokklubben som svarade på våra frågor, Alex Schulman svarade i ett helt eget inlägg och framför allt fylls bokklubben med era kloka funderingar.

JWHF bokklubb är en underbar mashup mellan IRL och det digitala. En härlig kombination av lugn och ro, avkoppling och nedvarvning och sen; stöta och blöta, gestikulera med händerna (nåja, skriva intensivt på tangentbordet i alla fall) och givande diskussioner. Det är ju fördelen med internet – det går snabbt, är livligt och fullt av olika perspektiv. Vi läser alltså boken var för sig och möts sedan i vår digitala bokklubb på Facebook

Årets bok 2020 

Ambitionen med årets bok är helt enkelt att hylla boken tillsammans med svenska folket. Fint, tycker vi eftersom vi tycker att det är viktigt att fylla livet och huvudet med olika saker. Inspiration behöver komma från flera olika ställen helt enkelt. I sommar läser vi en av de nominerade böckerna. Här kan man läsa om alla tolv böcker. Hitta din favorit och rösta sedan i vår Facebookgrupp. Omröstningen avslutas den 12 juni och följs av en rabattkod till våra bokklubbsmedlemmar!

Ser framemot att ha kul med er igen!
/JWHF och Bonniers Bokklubbar 

4

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.