2020-04-10

JWHF Style Challenge nr 6: Vårveckan

Vintern har varit oerhörd lång och mars blev minst sagt ovanligt grå och svår. Men i naturen är det business as usual och våren förblir vår trogna vän. Så, välkomna till den sjätte upplagan av JWHF Style Challenge men också årets första. Och kanske behöver vi er modeglädje mer än någonsin, en stund av lättja och inspiration – för den som påstår att man inte påverkas av vad man har på sig får tänka om. Åtminstone hoppas vi att man gör det efter den här veckan i alla fall!

JWHF Style Challenge är en hyllning till glädjen i mode och en ypperlig chans att återaktivera din garderob. Alltså hitta nya kombinationer med det du redan har. Om inget annat hittar man även nya personer att inspireras av då JWHF Style Challenge är mer än bara kläder – det är den bästa gemenskapen! Här hittar man nya outfits och nya vänner om man bara keep an open mind.

Som alltid är vår tank är att våra teman ska väcka kreativiteten till liv och det enda som gäller är att inspireras fritt. Vårt mål är att återupptäcka gamla favoritplagg, hitta nya roliga kombinationer och våga tänja lite på våra stil-gränser. Det finns inga rätt eller fel, bara du och jag! Är du med? Vi finns på Instagram under #JWHFStyleChallenge – och glöm inte tagga oss på @justwannahavefun.se i dina bilder och stories så att vi kan reposta! Och vill du inte bli repostad med ditt eget namn går det bra att mejla dina bilder till oss på jwhfstylechallenge@justwannahavefun.se . På måndag 13:e april kör vi igång!

Foto: Jenny Brant Grönberg

Vårveckan

Måndag: Syrén 

Vi börjar såklart den här omgången med att sparka igång våren på bästa sätt! I färg, i blommor – vad blir din tolkning? Eller bara ett favoritplagg som symboliserar tiden mellan hägg och syrén lite extra för dig? Kanske är det dags för jeansjackan att åka fram?

Tisdag: Ute på fältet 

Rapsfält, havre och solrosor – här gäller det att hitta nyanserna! Eller kanske en solhatt!

Onsdag: När knoppar brister

Idag är vi djärva, idag tar vi plats och idag klär oss i våra statementplagg! Kanske dags att ta fram det där plagget som hänger längst bak i din garderob? Eller testa en kombination som du sneglat på men inte vågat dig på än?  Today is the day!

Torsdag: Tre kulor glass   

Choklad, jordubb och vanilj? Eller lakrits och hallon? Vilka smaker kombinera du helst? Tänk glass när du öppnar garderoben idag! Kanske funkar lavendel-lila extra bra med apelsin-orange? Eller känner du för prickigt stracciatella?

Fredag: Fjärilar i magen

Vi har alla ett eller två sådana plagg – det vi bar på första dejten, på den där viktiga jobbintervjun eller på en av livets roligaste resor. Vilket är ditt? 

Lördag: Trädgårdsfin 

 Flanellskorta och smutsiga trädgårdhandskar, hängslebyxor eller flygig romantisk klänning med en bok i handen? Eller bara jeans och en skön tröja? Hur ser du ut en dag i trädgården? Eller hittar du din inspiration från färgerna i din trädgård eller närmsta park?

Söndag: När allt slår ut

Idag vill vi se våren slå ut i full blom! Mönstermixa, lager på lager eller bara det blommigaste du har. Idag plockar vi fram allt vi längtat efter. Din personliga hyllning till våren som äntligen är här!

 

Well done, va kul vi hade och så fin du var <3

25

Kommentera

Jessika

Vilka underbara teman! ??

Kajsamagdalena

Vårkänslan här alltså!

väldigt skön vårkänsla tack 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.