Sponsrat av Bonniers Bokklubb

2020-02-10

JWHF’s bokklubb: årets första bok, vuxna människor och vår rabattkod!

JWHF’s digitala bokklubb

Välkomna tillbaka till ett nytt läsår tillsammans med Bonniers Bokklubb och JWHF’s bokklubb. Denna fina bokklubb skapar inte bara tid för läsandet, utan gör det både roligare och mer djupgående! Tack till er för det! Det må vara för mycket scrollande hit och dit må vara men vi gillar ju det digitala! Att hitta gemenskap online kan verkligen berika livet, men med det sagt så blandar vi gärna. Kopplar ner för att koppla upp och färglägga vintern med bra historier som berikar och berör. Det är äntligen dags att öppna årets första bok! Ni röstade fram Marie Auberts ”vuxna människor”.

Vuxna människor, av Marie Aubert

Ida är arkitekt, barnlös och i sin bästa ålder, men sista tiden har den biologiska klockan börjat ticka. För säkerhets skull har hon undersökt möjligheten att frysa ned ägg till när hon träffar den rätte i framtiden. Nu är det sommar och Ida tar bussen till sin barndoms paradis för att fira sin mammas 65-årsdag. Vid stugan väntar också Idas lillasyster Marthe med sambo och bonusdotter. Allt är som uppbyggt för några härliga dagar med familjen – om det inte vore för Martas strålande nyhet. En roman om luggslitna familjeband, avundsjuka och skammen över en oälskad tillvaro. ­­

Läs mer här.

Här finns även en recension om boken för den nyfikna. 

 

”Det är en befriande kort relationsroman – men på drygt hundra sidor hinns ändå det mesta med. Med smått fantastiska beskrivningar och ett härligt flyt … Marie Aubert skapar med sitt språk en närvaro som gör att läsaren hamnar i Idas huvud. Träffande, tonsäkert och mitt i prick. En bok med garanterat hög igenkänningsfaktor”

 

JWHF rabattkod hos Bonniers Bokklubb

Och som vanligt har vi alltid som ambition att kunna erbjuda boken till bästa priset och just nu får man 50kr rabatt om man använder koden VUXNA när man betalar i kassan.

Koden gäller till och med 8 mars. 

Då hörs vi

Den 11 mars hörs vi igen i vår Facebook-grupp där vi diskuterar boken i sin helhet. Diskussionstart brukar vara kring kl 20.00 efter middag, barnläggning, ev träningspass eller AW och disken. Men vi påminner såklart om tid och plats när det närmar sig.

Vi hörs!

4

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.