2019-11-15

JWHF Style Challenge: inspiration till och från er

Best week ever!

Mode ska vara kul! Och tack vare er så badar vi i inspiration och modeglädje. För varje utmaningsvecka har vi fått underbar och helt vanlig inspiration tillsammans med er. Mode, kläder och även selfies ska hanteras precis som man vill och gärna med en gnutta självdistans (det gör i alla fall selfisarna lättare!).  Rota i garderoben, putsa linsen, ladda telefonen och sätt igång. Förutom att vi vill slå ett slag för att hitta nya outfits med ens gamla kläder, hitta nya stylingknep och tänka nytt med gammalt vill vi också att allt ovan ska vara tillgänglig för alla.  Inget är fel och alla kan vara med – hoppas ni hittar inspiration till såväl nya kombination till att våga vända kameran mot dig själv.

Gamla godingar

Det är inte bara plaggen som går att återanvända utan i ära av JWHF Style Challenge varit igång ett helt år har vi dessutom återanvänt några gamla goda temadagar också till kommande vecka. Här är ett axplock från gångna veckor, utan inbördes ordning med förhoppning att inspirationen ska kicka igång redan nu. På vår Instagram hittar man dessutom fler sammanfattningar från tidigare #jwhfstylechallenge med över 2000 (!) inspirationsbilder. På måndag tar allt fart igen! Buckle up, november behöver definitivt lite färg och inspiration!

@tropicalscandinavia 

@juliaeriksson.se

@saskiacort_official

@stildoktorn

@socissi

@singdudeldej

@jenniferpettersson_

@creative_chronicles

@majade

@nastasjathor

@hemlikheter

@jullia_lyko

@vivalahaak

@hedvigwi

 

 

 

9
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.