2019-11-14

JWHF Style Challenge #5

När nätterna blir långa och kölden sätter in, tar JWHF och samlar hela Style Challenge-skaran sin! Yes, det är äntligen dags för en ny runda av #JWHFStyleChallenge. Och inte vilken som helst: vi firar ju faktiskt ett år och FEM utmaningsveckor! För varje vecka som gått har vi bara blivit fler och fler i vårt roliga, modiga, peppiga garderobsgrävar-gäng. För alla som tillkommit längs vägen, alla som tänker köra sin första Style Challenge-runda och alla som vill återuppleva allt roligt vi haft, tänkte vi att vår femte vecka skulle bli ett hopkok av föregående utmaningar. En riktig favorit-i-repris/best of/russinen ur kakan-vecka! (För vi gillar ju som bekant att återanvända…)

Som alltid är det enda som gäller att inspireras fritt och anpassa veckans teman till din egen garderob. Vårt mål är att återupptäcka gamla favoritplagg, hitta nya roliga kombinationer och våga tänja lite på våra stil-gränser. Är du med? Vi finns på Instagram under #JWHFStyleChallenge – och glöm inte tagga oss på @justwannahavefun.se i dina bilder och stories så att vi kan reposta!

Dags för favoritveckan

Måndag: Monokromt 

Vårt allra första Style Challenge-tema genom tiderna gör såklart comeback! Monokromt är ett älskat stylingknep som alltid går hem: klä dig i samma färg, ton-i-ton, topp till tå.

Tisdag: T-shirt

En annan favorit från första veckan: T-shirten. Klä upp den med kjol och klackar, kavaj eller klänning – eller bär den som du oftast gör. Inga konstigheter.

Onsdag: Mönstermix

Prickigt, blommigt, rutigt, randigt – mönster på längden och tvären är en riktig favorit som bjudit på mycket ögongodis tidigare utmaningar. Vi förväntar oss inget mindre denna gång!

Torsdag: Trotjänaren

Nämen! Ett nytt tema smög sig in ändå. Vi har kanske snuddat vid det tidigare veckor – men nu vill vi se plagget med längst liv och lägst PPA (pris per användning) i era garderober. Vad passar bättre för favorit-veckan?

Fredag: Fest

Glitter, glam, strass och paljetter. Ni vet the drill. Det är fredagsfest i garderoben och alla är bjudna!

Lördag: Leopard

Ingen favoritvecka utan ett av våra mest älskade, hatade och hat-älskade teman. (Precis som förra gången kan andra djur få slinka med om du inte tillhör team leo!)

Söndag: Sportigt

Snabba sneakers, sköna sweats och härliga hoodies. Mjuka kläder som funkar både för gymmet och soffhänget får avrunda denna vecka. En applåd för oss alla! Vi gjorde det igen.

8

Kommentera

Peppen! Nu ska jag se till att försöka planera i förväg och vara med på alla teman!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.