Sponsrat av Bonniers Bokklubb

2019-11-01

JWHF’s bokklubb: feelgood roman och vår rabattkod!

JWHF’s digitala bokklubb

Det börjar så smått bli dags för vinter och innan julen slår till med full kraft varvar vi ner med ännu en bra bok.  Denna fina bokklubb skapar inte bara tid för läsandet, utan gör det både roligare och mer djupgående! Tack till er för det! Det må vara för mycket scrollande hit och dit må vara men vi gillar ju det digitala! Att hitta gemenskap online kan verkligen berika livet, men med det sagt så blandar vi gärna. Kopplar ner för att koppla upp och november behöver lite färg på alla möjliga sätt. En bra bok i soffan är ett sätt. Vi ser  framemot att läsa tillsammans igen!

 

”Emma Hamberg är en av våra finaste författare av feelgood … en alldeles underbar och mycket rolig kärlekshistoria där verkligheten verkligen överträffar dikten!”
– Femina

 

JWHF rabattkod hos Bonniers Bokklubb

Varje gång är ni ju med och röstar fram vilken bok vi ska läsa och denna gång blir det en svensk roman! Vi läser Resten av allt som är vårt, av Emma Hamberg. Boken handlar om ett omtumlande är i Emmas liv. Emmas man drabbas av ett virus som gör att han blir hjärnskadad. Livet blir aldrig detsamma för Emma och hennes tre döttrar och efter ett tag skiljer sig Emma från sin man samtidigt som hon har svårt att se hur livet kan gå vidare. I boken får man följa hennes väg framåt när hon navigerar sig framåt mellan det gamla och det nya.

Och som vanligt har vi alltid som ambition att kunna erbjuda boken till bästa priset och just nu får man boken för 179kr (ord. pris 219kr) om man använder koden RESTEN när man betalar i kassan.

Rabattkoden gäller till och med 20 november. 

Då hörs vi

Den 11 december hörs vi igen i vår Facebook-grupp där vi diskuterar boken i sin helhet. Diskussionstart brukar vara kring kl 20.00 efter middag, barnläggning, ev träningspass eller AW och disken. Men vi påminner såklart om tid och plats när det närmar sig.

Vi hörs!

1

Kommentera

Sandy

Äntligen läst klart, längtar tills diskussionfesten!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.