Sponsrat av Bonniers Bokklubb

2019-09-02

Höstläsning, gemenskap och så en rabattkod på det!

JWHF’s digitala bokklubb

Hösten är äntligen här och vi rivstartar med att börja läsa säsongens första bok i vår digitala bokklubb. För mycket scrollande hit och dit må vara men vi gillar ju det digitala! Att hitta gemenskap online kan verkligen berika livet, men med det sagt så blandar vi gärna. Kopplar ner för att koppla upp och i höst lovar vi oss mer tid framför en bok. Små hållbara löften, kanske 30 minuter efter frukost varje helg? Eller 15 minuter och en kopp kaffe varje dag? Det händer i alla fall inte av sig själv, så kanske vi kan hjälpas åt! Vi ser framemot att läsa tillsammans igen!

JWHF rabattkod hos Bonniers Bokklubb

Varje gång är ni ju med och röstar fram vilken bok vi ska läsa och denna gång blir det en deckare! Vi läser Vargen av Katarina Wennstam. Vi har alltid som ambition att kunna erbjuda boken till bästa priset och just nu får man boken för 139kr (som är bäst i digital-stan i skrivande stund) om man använder koden VARGEN när man betalar i kassan.

Rabattkoden gäller till och med 25 september. 

Då hörs vi

Den 24 oktober hörs vi igen i vår Facebook-grupp där vi diskuterar boken i sin helhet. Diskussionstart brukar vara kring kl 20.00 efter middag, barnläggning, ev träningspass eller AW och disken. Men vi påminner såklart om tid och plats när det närmar sig.

Vi hörs!

6

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.