2019-08-22

JWHFStyleChallenge #4 – Back to school!

Augusti är här och för de flesta av oss betyder det vardag, rutiner, jobb och skola. Vad passar då bättre än en ny Style Challenge-vecka där vi tar en ordentlig  titt på garderoben och injicerar en stor dos inspiration inför hösten och vinterns nystart? Denna omgång av #JWHFStyleChallenge funkar precis som föregående rundor, men vi har teamat upp med våra vänner på F/ACT Movement för ännu mer inspiration till hur man kan återaktivera garderoben. Under veckan kommer dessutom en av deltagarna av F/ACT Movement blogga hos oss och JWHF Style Challenge bloggen. Håll utkik!

På måndag kör vi alltså igång JWHF Style Challenge nr #4 ! Vi har samlat hela veckans teman under en gemensam röd tråd, passande för tiden vi befinner oss i just nu: Välkommen till #JWHFStyleChallenge – Back to school edition! Som vanligt har varje dag ett alldeles eget tema. Tolka dem helt fritt, bokstavligt – eller allt däremellan! Viktigast är, som alltid, att vi har kul tillsammans! Vi ses på Insta!

Måndag: Suit up!

På med skoluniformen, knäpp en extra knapp och rätta till slipsen. Det kan behövas såhär första dagen på en helt ny utmaningsvecka! Kostym, kavaj, skjorta, markerade axlar eller krispiga pressveck – vad signalerar back to business för dig?

Tisdag: Geometri

Mattelektion står på dagens schema. Vi pratar vinklar, kvadrater, cirklar och rätblock. Eller som det kan heta i garderoben: rutor, ränder och prickar. Räkna ut diametern på hatten och vinkeln på klacken. Det finns inget facit. Kalkylera fritt!

Onsdag: Syslöjd

JHWF ♥ F/CTMovment

Denna dag har vi passande nog temat upp oss med F/CT Movment och utmanar oss själva lite extra. Vi fördjupar oss en stund i hantverket och handarbetets värld. Stickat, virkat, broderat, lappat och lagat. Vilka detaljer i din garderob har fått lite extra kärlek och omsorg?

Torsdag: Historia

Nu letar vi långt in i lådorna efter plaggen som hängt med läääänge! Vilka minnen, berättelser och tidsmarkörer sitter du inne på? 

Fredag: Roliga timmen

Äntligen fredag! Idag skrattar vi hela vägen till garderoben. Ställ till med en show, dra en vits – ta på dig något som gör dig glad!

Lördag: Friluftsdag

Det må vara helg, men vi tar inte rast för det. Idag beger vi oss ut i naturen och hämtar inspiration från flora och fauna, växter och träd, skog och mark. På med funktionskläderna och vandringsskorna, nu går vi!

Söndag: Skolavslutning

Den blomstertid må snart vara över, men låt oss tacka den skönaste sommarklänningen för ännu en säsongs trogen tjänst! Om vädret tillåter tar vi en sista svängom i barbent och sandaler. Om inte: går klänningen att styla på nytt sätt inför höstterminen? Men kofta, byxor, tights eller kängor? 

Tack för ännu en härlig vecka! Slutbetyg A+ till er alla <3

 

19
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.