2019-07-01

Att leva som man lär även som en livsstilsajt

När vi startade JWHF var det nästan lika mycket ur lust som ur frustration. Eller nåja, lusten och glädjen har alltid varit ledande hos oss men vi bestämde oss också för att försöka göra detta, på lite egna villkor. Som vi så småningom hoppas ska bli allas villkor. För precis som många andra har även vi lagt märke till hur snabbt allt snurrar idag – inte minst online, och vilka konsekvenser det får. Stress, press och helt plötsligt är det inte kul längre. Idag går det dessutom knappt att dela upp online och IRL, det hela flätas ihop mer och mer. Vi tror att det vi gör här påverkar även hur vi lever utanför internet. Många tycks glömma att vi är människor både bakom och framför skärmen. Att våga koppla av och kanske till och med ner ibland är viktigt, även som en bloggportal och livsstilsajt!

Så när vi startade JWHF hade vi den ödmjuka ambitionen att vara med att påverka, kanske förändra hur man tänker i branschen lite lite. Om än bara bidra med några finjusteringar (ingen förändrar ju världen över en natt). Vi älskar internet men vi vill gärna jobba långsiktigt och, well, rimligt. Skapa hållbart, kreativt och roligt innehåll och uppmana till precis samma arbetssätt. Något vi försöker anamma under hela arbetsåret. Vi är så djärva att vi inte ens uppdaterar varje dag (skrällen!). Och vi tror på att riktigt bra innehåll faktiskt klarar av att stå pall flera dagar på en och samma startsida och inte i fem ängsliga minuter. Vi tror på att leva som vi lär, inte bara i vilket slags innehåll vi publicerar utan också i vårt arbetssätt. Så därför kommer JWHF ta lite semester. När sommaren går mot höst kommer vi tillbaka. Piggare, gladare och med ännu mer härligt innehåll och events. 

Men oroa er inte, bloggarna kommer rulla på och hålla ställningarna här på startsidan. Kanske gör vi något undantag om lusten faller på, men om inte, så är vi helt enkelt upptagna med att vila upp oss. Vilket vi hoppas ni också gör. Det är viktigt.

Och i det vill vi också passa på att säga tack. Vi må vara en liten redaktion och relativt nystartade men vi har gjort så himla mycket roliga saker under det senaste året och JWHF växer hela tiden. Tack vare er! Tack för ert support, pepp och stöd. Det känns verkligen, med handen på hjärtat, som vi gör det tillsammans. Det är otroligt fint att få se en idé blomma ut och bli så väl omhändertagen. Så tusen tack för det.

Njut av sommaren! 

/ Christin

 

 

 

21

Kommentera

Så fint skrivet Christin! <3 JWHF

Hurra! Jättebra. Att leva som man lär, levererar och tär. Växelvis! Det är tufft att leva bortom sina värderingar och det är bitvis tufft att leva i enlighet med sina värderingar, särskilt om de skiljer sig från till exempel samhällets eller samtiden. Men det är en värdefull och insiktsfull väg att vandra.

Snyggt första år!

majadelborn

SÅ bra! Är så stolt över det ni skapat och att få va med på ett hörn! Internets snällaste å peppigaste plats är vad det är!

Annie

Hoppas ni får en härlig semester! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.