2019-05-08

Trött och allmänt briljant: möt Maja Delborn

 

1. För de som inte känner dig sedan tidigare – berätta om dig själv!

HEJ HEJ, jag heter Maja och är en skojig en. Jag bor just nu i Värmland men är rätt mycket hemma i Västerbotten också. Jag håller på att kravla mig tillbaka från en utmattning och förstår för första gången att det kommer bli bra. Det är en otroligt känsla. Jag håller på textil – framförallt broderi men också med flera andra kreativa uttryck. Men allt det här kommer ni få se mer av i bloggen.

2. Vad kommer vi kunna läsa om på din blogg?

På min blogg kommer det vara ärligt om mig och att inte orka. Men också såklart om att orka. Att få tillbaka orken. Att ha ett extremt behov av att få arbeta kreativt. Om hur jag just nu jobbar med att utveckla mitt projekt @psyksjukanochbroderi som jag började med under min sjukskrivning. Att jag försöker börja jobba lite igen. Men också om vilka skor jag vill ha i sommar, vad som inspirerar mig och allt jag pysslar på med hemma. + En härlig dos av fina platser i västerbotten och värmland. För där bor jag!!!

3. Vad är din drömbloggrubrik?

VI HAR KÖPT HUS!

4. En pinterest bild som symboliserar din blogg?

Källa: här

Från LRNCE studio Marrakech.

Bilden symboliserar egentligen allt jag vill att mitt liv och arbete ska vara. Färg och form i olika material och uttryck. Det tänker jag kommer synas i bloggen också.

5. Nämn tre saker på din att-göra-lista?

Limma 60 par örhängen
Vila
Ring mormor.

6. Det pratas ju en hel del om orimliga förväntning i bloggvärlden. Bloggaren ska kunna allt från bjuda på bra och personligt innehåll, tänkvärda texter och fina bilder. Hur hanterar du och tänker kring den pressen?

Jag tänker att jag måste stå utanför det. Att jag är här på mina villkor. Det måste va så för att jag ska hålla. Sen är det såklart lättare sagt än gjort. Mitt största problem i allt det här är att jag jämför mig med kvinnor som är 10-20 år äldre en mig, tänker att varför har inte jag en ordentlig utbildning, roligt jobb, hus och tre barn??!? Sen kommer jag på att just ja, jag är 23….

7. Vilka bloggar fastnar du för?

Jag tänker att jag oftast fastnar för personen och att den har något som inspirerar mig. Det kan vara vad den äter, hur den bor, vad den tycker eller vad den har på sig. Men älskar också vardag och mobilbilder. Och kläder. Framförallt kläder. Min bästa klädperson och också bloggperson som jag alltid återkommer till är Brita Zackari som bloggar på ELLE. ÄLSKAR henne.

8. När gapskrattade du senast?

När jag spelade kort med min lillebror och han gör valfri karaktär från mammas nya kille, då gapskrattar jag alltid!  

9. Sist men inte minst, dina tre bästa lifehacks!

Frys in ditt kaffe – islatte på direkten
Koka ris i buljong, gjorde detta precis och blev otroligt.
Och det viktigaste, är kanske inget hack, men kom ihåg att VILA!

Du hittar Majas blogg här. 

8

Kommentera

jennybrandtgronberg

Hurra!

Li

Vilka häftiga broderier! Du verkar ha en sund inställning till livet ?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.