2019-05-07

Fördel: Plain Jane

 

Illustration: Julia Hermansson

Ser du, som jag, ganska vanlig ut? Vad det nu är? Nu ska jag förklara varför det ger dig värsta potentiella fördelen när det kommer till att utveckla en mustig och rik personlighet.

OBS: Du är givetvis vacker och definitivt unik hur du än ser ut. Ingen är ”plane” i min värld. Inte du, inte jag, inte mina omaka vänner som såklart och utan undantag är de vackraste jag känner.

 

”Att se ganska vanlig ut
kan vara oväntat gynnsamt”

 

 

Med det sagt; till dig som frivilligt och lättat går “under radarn”. Och till dig som frustrerat tampas med samma undflyende position; GODA NYHETER.

Att se ganska vanlig ut kan vara oväntat gynnsamt. När det kommer till vittnesmål och fantombilder för eventuella brott du begått. Men också som den perfekta täckmanteln för att kultivera en insiktsfull, spänstig och rik personlighet. Vägen går via diverse små sociala experiment. Jag vet för jag har levt hela mitt vuxna liv enligt den här modellen.

 

”En kombination som bereder
väg för små men hisnande
tvärtom-utflykter”

 

 

Jag gör sånt man “inte gör”. Sånt som jag tror inte förväntas av mig. För att veta hur det känns. För att förstå varför man faktiskt inte ska eller varför man tvärtom borde. Försvinnande små grejer men skit jag kommer undan med för att ingen förväntar sig något oväntat av mig.

Jag ser alltså högst normal och därtill ganska snäll ut. En superpotent kombination värdig en komplex Bond-skurk. En kombination som bereder väg för små men hisnande tvärtom-utflykter av typen; Visst möta blick, stå upp för orättvisor, le mot främlingar, luncha solo, fråga den förmodat minst fredligt sinnade individen om vägbeskrivning. Och så vidare.

Förstår ni potentialen nu? Förstahandsinformation om alternativa sätt att ta sig an världen väntar oss. Buffén är framdukad. Få är på sin vakt när de kommer till oss vanlisar. De allra flesta har tvärtom garden nere vilket betyder att vi kan etablera en genuin kontakt betydligt enklare än om vi möttes av ett par tafsande eller tvärtom korslagda armar vart vi än gick.

”En wallraffande
vibrerande personlighet
ger solklart mer gnista
i blicken”

 

Ett nyfiket inre frodas av ett vanligt yttre. Det väna visuella är er trojanska häst. Er farkost in. Lite varstans. I lite vem som helst. Förutom kanske en hårt nischad modellagentur.

Det inre arbetet påverkar givetvis även ditt yttre. En wallraffande vibrerande personlighet ger solklart mer gnista i blick och glow i hyn än vad vilken ögonfransförlängning eller koreansk skönhetsrutin någonsin skulle kunna.

 

 

Illustrationen är gjord av: Julia Hermansson

 

 

8

Kommentera

helena

Jättefint budskap, jag gillar!

Men: Plane=flygplan, plain=enkel. Antar att det är det senare som avses?

midis

Ah ja!! Tack för heads up!!! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.