2019-05-02

JWHF Style Challenge #3

Släpp garderoben loss, det är vår! Inför tredje rundan av #JWHFStyleChallenge är säkert de flesta av er bekanta med konceptet – men till er som är med för första gången: välkomna till vårens roligaste vecka! Från måndag till söndag (6-12 maj) kommer Just Wanna Have Fun sätta stilreglerna. Följ dem till punkt och pricka eller associera helt fritt. Anpassa dem till din egen garderob! Vårt mål är att återupptäcka gamla favoritplagg, hitta nya roliga kombinationer och se potentialen i det du redan äger. Tänj på gränserna för din egen stil och inspireras att testa något nytt! Är du med? Vi finns på Instagram under #JWHFStyleChallenge – tagga oss på @justwannahavefun.se i dina bilder och stories!
Nu kör vi! Här är de – veckans teman:

Måndag – Randigt

Först ut har vi randigt på längden och tvären. En klassiker som alltid funkar. Hur ser era ränder ut?

Tisdag – Ton-i-ton 

En favorit i repris: samma färgskala från topp till tå!

Onsdag – Blomster

Vad vore en vår-challenge utan en dag i full blom? ?

Torsdag – Throwback

Idag vill vi se era gamla godingar! Ett plagg som hängt med länge, en look som väcker nostalgin till liv, eller varför inte en tolkning av en gammal favorit-outfit? Dags för en #throwbackthursday i kläd-form!

Fredag – Fest

Glitter, glam, strass och paljetter. Full on fredagsfeeling i garderoben! Alla är bjudna!

Lördag – Ljuvt

Veckans lördagsgodis blir en riktig sockerchock: volanger, rosetter, spets och skira tyger. What would Madicken wear? (För den som inte vill gå all in på lull-lull: det söta smakar ännu bättre när det blandas med nåt salt eller syrligt. Eller hur?)

Söndag – Sportigt

Tvära kast – men det är väl det som är det roliga? Idag klär vi oss bekvämt i snabba sneakers, sköna sweats, eller varför inte provköra den stora vårtrenden: cykelbyxan?
Tack för att ni är med och utmanas, delar och inspirerar! <3
45
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Älskart! Utmaningen denna gången blir att få med dottern, hennes kompisar och småsyskonen!

Gisela

Kul! När kommer nästa Style Challenge vecka?

midis

Hej! Nästa omgång kommer senare i sommar! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.