Sponsrat av Bonniers Bokklubb

2019-04-02

Bok nummer 5: Små eldar överallt av Celeste Ng

JWHF’s digitala bokklubb

JWHF bokklubb är en underbar mashup mellan IRL och det digitala tillsammans med Bonniers Bokklubb. Vi läser boken var för sig och möts sedan i vår digitala bokklubb på Facebook. En härlig kombination av lugn och ro, avkoppling och nedvarvning och sen; stöta och blöta, gestikulera med händerna (nåja, skriva intensivt på tangentbordet i alla fall) och givande diskussioner. Det är ju fördelen med internet – det går snabbt, är livligt och fullt av olika perspektiv. Bokklubben får oss att vända och vrida på böckerna vi läser, tänka om och tänka till långt efter sista sidorna är lästa. En underbar liten plats på internet, helt enkelt!

Bok nummer 5: Små eldar överallt av Celeste Ng

Utan nästan några tvivel så röstades ”Små eldar överallt av Celeste Ng” fram tillsammans med er, som alltså blir vår nästa bok! Vi börjar diskutera boken sin helhet i vår Facebookgrupp den 25 april. Bokklubben brukar ta plats under kvällen (ca klockan 20.00) och en timme framåt, men det går såklart alltid bra att hoppa in, lägga till och kommentera när man vill därefter. Bokklubben är alltid öppen för alla som vill. Här kan man läsa en recension om boken, om man vill!

Rabattkod

För att så många som möjligt ska få möjlighet att kunna vara med och läsa med oss i vinter så erbjuder vi en exklusiv JWHF rabattkod tillsammans med Bonniers Bokklubb.

Beställ boken här och ange koden ”JWHFNG” vid kassan, då kan man köpa boken för ett ännu schysstare pris á 139kr + frakt.

4

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.