Sponsrat av Skåneleden

2019-03-25

JWHF Walks and Talks

Nu är våren här igen! Eller nåja, naturen börjar så småningom att vakna till liv och blomma ut – och vi med den. Som vi längtat, visst? Solen som värmer i ryggen, kaffe på termos och vindbitna kinder. Tid och ro att kunna vara ute i naturen och byta ut stickande, blått datorsken mot läkande dagsljus. Det är dags vakna, bästa tiden ligger framför oss! Vi har fantastisk natur som lätt glöms bort trots att den ligger så nära oss. Sverige må vara avlångt med stora avstånd ibland, men i Skåne finns det enastående naturupplevelser så himla nära till hands. Men istället för att prata om naturen vill vi uppleva den! Vi vill vara mitt i våren – tillsammans med er. Så i vår lanserar vi vår första JWHF Walks and Talks i samarbete med Skåneleden.

”Lite hederlig information för att faktiskt veta vad som finns där ute – gratis, hela tiden, året runt och alltid för alla”

 

Skåneleden

Men först en snabbis om Skåneleden, för den är inte så pjåkig och himla fin att plocka fram när man längtar ut i världen. För hemma är inte så bara! Skåneleden är 130 mil underbar natur! Olika vandringsleder runt om i Skåne som gör det möjligt för oss att enklare vara ute i naturen och njuta av den. Skåneleden är uppdelad i 5 delleder och 100 etapper med omväxlande natur och rika kulturutbud. Etapperna är uppdelade i olika svårighetsgrader, härliga dagsutflykter men även längre vandringar för den som får blodad tand. Skåneleden är för alla! Men ibland ser man inte skogen för alla träden och behöver en knuff på vägen. Eller bara lite hederlig information för att faktiskt veta vad som finns där ute – gratis, hela tiden, året runt och alltid för alla. Exempelvis att det även finns leder för dem med rörelsehinder. Eller veta att man faktiskt kan surfa i Skåne. Eller bara tips och inspiration till fina och härliga vandringar.

Fotograf: Mickael Tannus
Fotograf: Apelöga

 

”Istället för att prata om naturen vill vi uppleva den”

 

Fotograf: Apelöga

JWHF walks and talks

Vi vill inspirera till att leta sig ut från stan! Ut från lägenheter och våra vanliga vrår, bryta av de vanliga vardagsspåren och byta miljö. Och vad är bättre än att leva som man lär? Så vi packar ryggsäcken, tar med picknick, bokar plats på tåget och åker på vårens utflykt –  JWHF walks and talks! Dessutom tävlar vi ut 10 platser till våra JWHF läsare.

Tävling

Söndagen den 28:e april åker vi till Bromölla och går mellan Östafors och Bökestad. Dags att upptäcka en riktig pärla! Vi bjuder på picknick i sann blogganda och ordnar med transport, så man bara behöver dyka upp med ett par tjusigt bekväma skor. Kläder efter väder, förstås. Det kommer vara en dagsutflykt, från tidig förmiddag till sen eftermiddag, men SÅ kul.

Vinnarna får information om tid och plats i ett seperat meddelande. 

Såhär är du med och tävlar:

Tävlingen sker på JWHFs Instagram där du i kommentarsfältet berättar om din bästa naturupplevelse i Skåne.

Tävlingen avslutas fredagen den 29e mars.

 

15

Kommentera

Kajsamagdalena

Så bra!🌿🍀🌱☘️

Vilken kul grej! Ut i naturen, byta miljö och möta våren. Pepp!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.