Sponsrat av Bonniers Bokklubb

2019-02-01

JWHF’s bokklubb nr. 4, Kodnamn Alice och vår exklusiva rabattkod

Välkomna till JWHF’s bokklubb! 

Hej till gamla, nya, ivriga och glada JWHF- bokklubbare. Vi är så glada att bokklubben växer och ni vill läsa tillsammans med oss. Vi är nu inne på vår fjärde bok! Vi läser det mesta, från klassiska böcker till rykande färska. Högt och lågt, och det roligaste med bokklubben är just alla olika böcker vi läser och olika genre vi ger oss på. Vi har till och med omvänt en och annan skeptiker! Vi läser böcker i samarbete med Bonniers Bokklubb och väljer ut böcker tillsammans med både Bonnier Bokklubb och er. Nu hugger vi snart in på vår fjärde bok, men finns det titlar, genre eller författare ni önskar mer av framöver – give us a shout ut! Vi är öppna för det mesta.

JWHF’s digitala bokklubb

JWHF bokklubb är en underbar mashup mellan IRL och det digitala. Vi läser boken var för sig och möts sedan i vår digitala bokklubb på Facebook. En härlig kombination av lugn och ro, avkoppling och nedvarvning och sen; stöta och blöta, gestikulera med händerna (nåja, skriva intensivt på tangentbordet i alla fall) och givande diskussioner. Det är ju fördelen med internet – det går snabbt, är livligt och fullt av olika perspektiv. Bokklubben får oss att vända och vrida på böckerna vi läser, tänka om och tänka till långt efter sista sidorna är lästa. En underbar liten plats på internet, helt enkelt!

 

Bok nummer 4: Kodnamn Alice, Kate Quinn

Efter jämt lopp så röstades ”Kodnamn Alice av Kate Quinn fram tillsammans med er. Vi börjar diskutera boken sin helhet i vår Facebookgrupp den 28 Mars. Bokklubben brukar ta plats under kvällen (ca klockan 20.00) och en timme framåt, men det går såklart alltid bra att hoppa in, lägga till och kommentera när man vill därefter. Bokklubben är alltid öppen.

Rabattkod

För att så många som möjligt ska få möjlighet att kunna vara med och läsa med oss i vinter så erbjuder vi en exklusiv JWHF rabattkod tillsammans med Bonniers Bokklubb.

Beställ boken här och ange koden ”JWHFALICE” vid kassan, då kan man köpa boken för150 kr kr + frakt. Rabattkoden gäller t.o.m 24 februari.

UPDATE: 

Vissa har upplevt problem med rabattkoden och vi har efter idogt letande hittat felet med vår rabattkod som några av er stött på. Teknik är underbart när det fungerar, men helt smärtfritt är det inte alltid – vi har råkat ut för en bugg som tyvärr är lite mer svårlöst än vi trodde från början. Men vi har en lösning, om än lite krånglig förvisso. Men vi tänker att en krånglig lösning är bättre än ingen lösning, visst?

Så.

Såhär kan man göra i fall man vill köpa boken via JWHF och rabattkoden inte funkar:

1. Köp boken som vanlig via länken i inlägget 
2. Mejla oss din mejladress som du angav vid köpet
3. Döp mejlet med ”jwhf bokklubb” & skicka till ”hello@justwannahavefun.se”

På så sätt kommer vi justera priset manuellt. Har man köpt boken med kort betalas mellanskillnaden tillbaka, har man betalat med faktura justeras priset på fakturan som kommer med boken.

Vi ber såklart hemskt mycket om ursäkt för detta och hoppas ni har överseendet med att även datorsystem kan drabbas av mänskliga faktorn ibland.

Tveka inte höra av er ifall ni undrar något!

Tack för tålamodet!

 

2

Kommentera

Linnéa

Verkar som boken redan är på kampanj och koden funkar inte…

midis

Hej! Tack för din kommentar, vi ska såklart kolla upp detta asap på måndag!

jennybrandtgronberg

Jag är med!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.