Sponsrat av Bonniers Bokklubb

2018-11-26

Bokklubbens tredje bok, JWHF rabattkod och diskussionstart!

JWHF’s digitala bokklubb

JWHF bokklubb är en underbar mashup mellan IRL och det digitala. Vi läser boken var för sig och möts sedan i vår digitala bokklubb på Facebook. En härlig kombination av lugn och ro, avkoppling och nedvarvning och sen; stöta och blöta, gestikulera med händerna (nåja, skriva intensivt på tangentbordet i alla fall) och givande diskussioner. Det är ju fördelen med internet – det går snabbt, är livligt och fullt av olika perspektiv. Att få höra era funderingar, iakttagelser och reflektioner av boken gav verkligen en extra dimension till upplevelsen. Fick oss att vända och vrida på boken, tänka om och tänka till långt efter sista sidan var läst. Så roligt!

Bok nummer 3: Bränn alla mina brev, Alex Schulman

Då var det avgjort! Tillsammans med er röstades Alex Schulmans senaste roman ”Bränn alla mina brev”  fram som nästa bok i JWHF bokklubbDet blir vår första svenska författare vi tar oss ann. Har ni läst något från Alex Schulman tidigare? Några förväntningar? Vi är så pepp på att hugga in.

Vi tänker att det är en perfekt bok att fylla lediga julstunder med, så ladda upp med lussebullar och pepparkakor. För att inta tala om den perfekta julklappen till familjen (the more the merrier heter det ju!).  Så för att alla ska ha en chans att hinna läsa nästa bok utan att det krockar allt för mycket med familjemiddagar så börjar vi diskutera boken torsdagen den 3 januari i sin helhet i vår Facebookgrupp. Efter fin (tack!) feedback från er och våra senaste bok-diskussioner så kommer vi fylla på med frågor kring boken hela helgen, alltså 3 januari – 6 januari. På så sätt finns det tid för eftertanke och möjlighet att låta diskussionen sjunka in. Ni kommer med väldigt kloka tankar och fin input kring böckerna i bokklubben. Det ger verkligen läsandet en extra dimension. Tack för ni gör läsandet extra roligt!

Rabattkod

För att så många som möjligt ska få möjlighet att kunna vara med och läsa med oss i vinter så erbjuder vi en rabattkod tillsammans med Bonniers Bokklubb.

Beställ boken här och ange koden ”JWHFBREV” vid kassan, så kan man köpa boken för149 kr + frakt. Rabattkoden gäller t.o.m 21 december.

Happy reading!

4

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.