2018-11-14

Just wanna say thanks; what a stylish week we had

Foto: Sandra Bergström
Foto: Sandra Bergström

För dryga två veckor sen gick vi i mål med första omgången #JWHFStyleChallenge tillsammans med Jasmin på Instagram. Om vi får säga det själva: vilken succé! Det var en helt fantastisk inspirations-injektion att se alla era outfits i stories och i flödet. Vi tyckte verkligen hela veckan var präglad av inte bara hållbar(are) mode, kreativitet utan också glädje och gemenskap. Så, tusen tack för det!!

Vi är helt överväldigade över gensvaret och hur många som var med! Här har vi valt ut en liten liten bråkdel av det ni taggade under veckan, medan det mesta finns samlat i sin helhet på vårt Instagram under våra händelser och förstås under vår hashtag #JWHFstylechallenge In och kika för nya ideér och inspiration! För er som missade utmaningen eller hade velat köra fler veckor: det går ju faktiskt att fortsätta använda våra olika teman när fantasin tryter! Och misströsta inte, vi planerar redan nästa härliga projekt.

Tack för att vi fick vända upp och ner på garderoberna tillsammans med er. Det gör vi utan tvekan om – stay tuned.

Monkrom Måndag

 

Uppifrån och ner: 1, 2 , 3 , 4 och 5

 

T-shirt tisdag

Från vänster: 1, 2, 3 och 4

 

Rosa onsdag

Uppifrån och ner: 1, 2, 3, 4 och 5

 

Textur-torsdag

Från vänster: 1, 2, 3, 4, och 5

 

Fancy fredag

Uppifrån och ner: 1, 2, 3, 4 och 5

Ljus lördag

 

Från vänster: 1, 2, 3 och 4

 

Oversize söndag

Uppifrån och ner: 1, 2, 3, 4 och 5

8

Kommentera

Det var ett fantastiskt initiativ. Livade upp livet så att säga! Hoppas på en ny omgång snart 🙂

enprunkandemorsa

Helt amaze-balls grej! Ser så fram emot nästa, då är jag med hela veckan ???

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.