2018-11-07

Låt en influencer slå igenom – Möt Sarah Reivinger

1. För de som inte känner dig sedan tidigare – berätta om dig själv!

Hej alla!
Helt otroligt att man ägnat hela livet åt att söka uppmärksamhet men startar blogg
först år 2018, jaja jag hann innan 2019 så nu e det bra med det.
IALLAFALL!
Låt oss dra av det mest oviktiga som på något vis ändå känns grundläggande?
Jag heter Sarah, är 27 år gammal, bor i Göteborg, absolut närmare bestämt Bagaregården, tillsammans med min sambo som av oklar anledning inte är min man  (än) och vår dotter Betty som snart blir två.  Till vardags jobbar jag som säljare i en av två Ellos Home butiker. Förutom det så driver jag, tillsammans med min sambo och min bästis Martin (som bor i usa så det hela är väldigt problematiskt rent logistiskt), produktionsbolaget BettyBo Produktion. Jamen det är ett företag vi har som täckmantel för att få hålla på med rörlig  kommunikation. Heter det ens så? Vi filmar och fotar helt enkelt olika saker och jag får utlopp för mitt främsta intresse – projektledning och bildskapande.  Jamen nu har ni lite koll på vem jag är, vi har ju hur lång tid som helst på oss att lära känna varann. Fråga vad ni vill för jag svarar på Allt.

2. Vad kommer vi kunna läsa om på din blogg?

När min kollega frågade så svarade jag att bloggen kommer handla om att äta fina frukostar men att allt ändå kan gå åt helvete. Det blir nog lite av allt, jag är nämligen så även om en som kan det här med hur man ska göra har sagt att det är en direkt dålig grej när man vill jobba med sina sociala medier för man måste NISCHA sig. Ja, det blir inget med det för det finns ingen spretig som jag. Det kommer bli mat, misslyckad inredning, familjeliv, kläder (DRÖMMER om att va modeprofil men kan absolut inget om mode?) och väldigt lite polerad yta. Tänker jag.

3. Vad är din drömbloggrubrik?

Jag har sagt upp mig! Eller alltså jag gillar ju mitt jobb men drömmer ju om att jobba heltid med vårt företag och kanske även med detta?

4. En pinterest bild som symboliserar din blogg?

Gud. Allt jag gör på pinterest är att spara bilder på folk som ser coola ut så att jag kan kopiera rakt av – vilket också symboliserar en stor del av mig. Jakten på att vara cool.
Här är min senaste coola.
Källa: här

5. Nämn tre saker på din att-göra-lista?

– måla om kaklet i köket (köpte färgen i juli…)
– rensa exakt alla förvaringsutrymnen i lägenheten (tre personer, ett företag, en musikstudio och en cykelverkstad. 63 kvm)
– skriva ihop prisförslag och pitch för ett drömuppdrag (jobb).

6. Det pratas ju en hel del om orimliga förväntning i bloggvärlden. Bloggaren ska kunna allt från bjuda på bra och personligt innehåll, tänkvärda texter och fina bilder. Hur hanterar du och tänker kring den pressen? 

Inte alls. Jag påverkas väl av det men mindre än många. Tror jag. Jag vill alltid leverera, såklart. Jag behandlar mig själv väldigt mycket som en överbeskyddande mamma – dvs allt efter att gå upp i ur sängen är bra jobbat. Min bästa och kanske sämsta egenskap är att jag väldigt sällan gör något jag inte vill, är så dålig på just dom sakerna så det kan likaväl någon annan göra. OBS. gäller såklart inte allt. Men. Kan väl också känna av pressen att leverera innehåll starkare än mig i pyjamas i vår snuttsiga soffa ibland men då är det viktigt att tänka på att allt det där egentligen inte betyder något.

7. Vilka bloggar fastnar du för? 

Gillar livsstil, mode och hej-idag-gjorde-jag-det-här-bloggar. Men jag fastnar alltid för de som känns lite råa. Jag vill liksom att det ska finnas människa och igenkänning. Älskar Brita och Hanapee för den sakens skull. Gillar Sandra Bejier och Kakan Hermansson av samma orsak.  Gillar att nog mer kul än tillrättalagt vilket väl samtliga ovan är bra på.

8. När gapskrattade du senast?

Idag när jag träffade min föräldralediga syster och låtsades va en person som sa saker som ”gud vad man önskar att man bara kunde få va lite föräldraledig”.  Ja, jag skrattade åt mitt eget skämt, det är mitt vanligaste skratt.

9. Sist men inte minst, dina tre bästa lifehacks!

– Ladda kaffekokaren på kvällen!
– Plåtmat!
– Var hård i löneförhandlingar – alltid!
Du hittar Sarahs blogg här. 
6

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.