2018-10-18

JWHF style challenge – häng med!

Stirrar du in i garderoben med tom blick på morgonen? Behöver du lite extra kläd-pepp för att inte bara välja samma skrynkliga favvo-plagg varje dag? Eller är du bara sugen på att låta JWHF vara din personliga stylist i en vecka? Klart du är! Häng med på vår allra första #JWHFstylechallenge. En veckas inspiration att följa slaviskt eller tolka helt fritt – det finns inga regler mer än: ha kul med dina kläder! Visa upp vad du har på dig på Instagram (stories, flödet, wherever!) och tagga oss på @justwannahavefun.se eller med #JWHFtogether  #JWHFstylechallenge. 

Nu på måndag (22/10) kör vi! Här är hela veckans ledord:

Monokrom måndag:
Klä dig i samma färg eller ton-i-ton, från topp till tå!

T-shirt-tisdag:
Det behöver inte vara svårare än din favorit-T-shirt. Klä upp den med kjol och klackar, testa att ha den under en klänning – eller bär den precis som du alltid gör.

Rosa onsdag:
Vi är inga mean girls, men… on Wednesday – we wear pink! Ett plagg, en accessoar eller ett läppstift räcker.

Textur-torsdag: 
Något blankt och något fluffigt, något transparent och något ribbat – idag kombinerar vi (minst) två texturer!

Fancy fredag:
Ta på dig ditt festligaste, finaste plagg! Det där som hänger och väntar på “rätt tillfälle”. Tillfället är idag. Klä ner det med jeans och sneakers eller kör ända upp till tänderna.

Ljus lördag: 
Bara för att hösten är här behöver vi inte allt vara mörkt och murrigt. Ta på dig en ljus outfit idag och lys lite extra!

Oversize söndag:
En perfekt dag att sporta det skönaste, lösa plagget du äger. Fram med mamma-jeansen eller storskjortan, kaftanen eller sidenbrallan. Se tillbaka på veckan och klappa dig på axeln. Vad kul vi haft och vad fin du varit <3

 

 

 

17
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Ska försöka få med kontoret på det här!!! Arkitekter älskar ju fluffigt, rosa, färgglatt mm… Eller så kör de monokromt svart på måndag bara ???

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.