2018-10-10

Äventyr och seglartatueringar – möt Vicky

1. För de som inte känner dig sedan tidigare – berätta om dig själv!

Jag är en 27-årig copywriter från Stockholm! Har inte bott där på ett tag dock. Kryssade runt lite fram och tillbaka i Nice, Västerås och Oslo några år och flyttade till San Francisco 2014. Har bott några månader i New York också, men främst Kalifornien. Firar 5 år i USA i januari!
När jag inte jobbar försöker jag resa så mycket jag kan. Jag gillar skitvarmt väder (helst över 30), storstäder, shibas, matcha, och väggmålningar. Delar med mig av mina färgglada vardagsäventyr på @vickyverymuch (ni kanske sett nicket @vickys.se tidigare? Bytte precis pga denna bloggflytt, hurra)!

2. Vad kommer vi kunna läsa om på din blogg?

Jag försöker pressa in så mycket vardagsäventyr jag bara kan. Jag har ju ett vanligt 9 till 5-jobb på kontor, men försöker lyfta allt det färgglada utanför på bloggen. Weekendresor, snygga outfits, härliga events. Frostingen på vardagstårtan!

3. Vad är din drömbloggrubrik?

Är ju alltid kul att avslöja stora händelser i livet man gått och hoppats på ska hända och man äntligen kan prata om det. Men jag gillar helt enkelt (färg)glada vardagsinlägg att inspirera och inspireras av.

4. En pinterest bild som symboliserar din blogg?

Källa: här

Tycker om denna! Den är snäll, men färgstark. Känslosam men kan vara vass, så som rosor är. Dessutom påminner den mig om Flower District i LA…åh LA. Har varit där i snitt en gång i månaden senaste halvåret. En favoritplats som helt klart kommer synas på bloggen!

5. Nämn tre saker på din att-göra-lista?

En tråkig: fixa personbevis inför en visumgrej.
En jobbgrej: fota ett samarbete till instagram.
En rolig: hitta en bra plats att ha mitt event på när jag kommer hem till Stockholm nästa vecka för första gången på tre år och vill bjuda in mina kompisar på kramar och skålande!

6. Det pratas ju en hel del om orimliga förväntning i bloggvärlden. Bloggaren ska kunna allt från bjuda på bra och personligt innehåll, tänkvärda texter och fina bilder. Hur hanterar du och tänker kring den pressen?

Jag tycker ju delvis det är (för) höga förväntningar, men jag vet att jag till 100% blir indragen i det där själv. Men tidigare i år märkte jag att det blev för mycket att blogga en gång om dagen vilket jag hade gjort länge och gick ner till 3 ggr i veckan till exempel. Kändes bättre att dra ner på tempot och skapa bättre innehåll istället för oftare. Men ja, gör vad du vill!!!! Försök strunta i vad andra säger (även massiv *note to self* för jag tänker så otroligt mycket på vad andra säger tyvärr…)

7. Vilka bloggar fastnar du för?

De flesta bloggar jag läser är i samma genre som min — livsstilsbloggar med kickassiga tjejer bakom som tar fina bilder och klär sig snyggt. Som äventyrar runt i storstäder typ, älskar sånt.

8. När gapskrattade du senast?

Härom dagen när en kompis skulle visa en mapp under sina sparade instagrambilder med enbart snygga avklädda killar som han hade döpt till ”Fitness”.

9. Sist men inte minst, dina tre bästa lifehacks!

För oss som inte har skaffat AirPods än: vik ihop hörlurssladden två gånger och slå en enkelknut på den. Minimalt trassel.
Mot ångest och sömnsvårigheter: träna! Bäst mot allt för den delen.
Gör vad du vill!!!!!!! Bästa lifehacket. Är så lätt att fastna i tankar om vad man borde eller att man är doomed om man gör det ena eller det andra. Det går att ändra sig faktiskt. Kör bara!!

 

Du hittar Vickys blogg här!

7

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.