2018-09-02

Vintage på Instagram

Vintage, second hand, loppis, gammalt, återbruk – kärt barn har många namn men vi kan väl alla vara överens om att ta hand om och ta vara på våra grejer är viktigt!  Förvisso finns det en viss charm i att rota i gamla lådor och high five:a stolt när man fyndar något unikt, men det kan också kännas en aning stressigt, inte sant? Från att hetsigt bevaka något på en onlinesida, så kan vi numera scrolla fram fynden. Vouge skriver om hur kärleken till gamla trender och mode får ta mer och mer plats på sociala medier och hur gamla, unika och personliga plagg blir tillgängligt för fler. Vilket vi såklart gillar! Det finns en hel värld där ute  i cyber space men här är 4 härliga konton vi följer och tycker om – alla med bas i  modemeckat Köpenhamn!

 

Time’s Up Vintage 

The Vintage Bar

 

Paloma Vintage Copenhagen 

 

Lula2ndhandluxury 

 

5
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.