2018-08-01

Fem coola och prickiga klänningar och hur man kan styla dem

Fem coola och prickiga klänningar

Prickiga klänningar!

Prickiga klänningar har ibland fått ett litet oförtjänt rykte om att vara för sockersöta. Visst kan vi hålla om att det är lätt hänt att det lutar åt det barnsliga hållet, men allt ligget i siluetten och stylingen för en cool look. Var inte heller rädd för att mönstermixa  med prickiga plagg för en mer personlig tolkning.

Fem coola och prickiga klänningar

Orangea prickar från Gesutz

Med färgkombinationen rosa och orange är denna klänning från Gesutz sommarens favorit. Att den är oversize gör att den sitter lösta bekvämt och fint på kroppen. Matcha (eller inte) gärna med en väska i leopard och snöra på dig ett par sneakers för en snabb look.

Fem coola och prickiga klänningar

Bruna prickar från &otherstories

Nåja, själva prickarna är svarta, men ändå. Klä upp klänningen med ett par stilletter eller boots, eller på dina sneakers igen (de kommer definitivt bli ett återkommande tema). Vi älskar långklänningar även till vardags! Style gärna med något färgstarkt, gula skor funkar till allt och alla borde ha en rosa väska i garderoben.

Fem coola och prickiga klänningar

Somrigt från Modströms

Svala tyger och långärmat är faktiskt rekommenderat mode i denna värme. Skyddar din hud från stark sol och klibbar inte mot kroppen. Lika bra att göra det snyggt samtidigt. Ta fram din leopardväska (igen! funkar till allt) och spring ärenden på stan (sneakers igen!) eller skåla på någon fest i dina gula stilleter (allt handlar om att återanvända och matcha din garderob så allt funkar till flera olika grejer).

Fem coola och prickiga klänningar

Grönt från Ganni

Modiga färger, till modiga personer! Vill man inte mönstermixa eller tycker att det hela blir för gulligt trots allt sneakers satsa på en djärv färg! Och med en t-shirt under så får du en helt annan typ av klänning.

Fem coola och prickiga klänningar

Vitt och enkelt från Designer Remix

En klänning att alltid ha som favorit. Den man går till när man har pms, känner sig svullen, trött eller bara vill vara lite tjusig utan någon anledning. Vill man så kan man ha en mönstrad scarfs i håret till för en extra detalj.

2
  • Just wanna view more of
  • Style

Kommentera

Cissi

Fina tips. Önskar bara att ni hade länkat till var man hittar dem! Och kanske även fundera på mer inkluderande märken med ett större storleksurval…

midis

Hej Cissi!

Tack för din kommentar! Anledningen till att vi inte länkar i dagsläget är för att vi vill att det ska vara tydligt vad som är betalda samarbeten, och vad som inte är det (vi skriver ut märket och tänker att det är en enkel googling bort). Vi är en helt ny portal och värnar om läsarnas förtroende, men förstår samtidigt att det är en service till läsarna också ATT länka till dem. Vi ska fundera vidare på hur vi gör i framtiden, tack för feedback – vi växer ju med er! Inte minst för det sista, det kommer också såklart framöver!

Tack igen!

/Christin & JWHF

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.