2018-07-25

Tre härliga skönhetsprodukter att förlänga sommaren med

Decléor Aroma Confort Systeme Corps Gradual Glow Hydrating Milk.

Brun utan sol favorit

Lite som min och Miranda i Sex and the City’s kärlek för Sean Connery.  Yesterday, today and tomorrow. En brun-utan-sollotion  för kroppen som gradvis bygger upp en fin solkysst nyans och passar alla hudtoner. Med DHA (Dihydroacetone, som är det ämne i brun-utan-solprodukter som färgar vårt översta hudlager) från växtteknologiskt sockerkomplex som varken är skadligt för hud eller natur. Produkten arbetar även likt en vårdande bodylotion och innehåller bl.a essentiella oljor som ger näring till huden och skyddar den mot fria radikaler (som bl.a solens UVA och UVB-strålar tyvärr producerar) Så WIN WIN att inte behöva ligga och pressa i solen, utan du hjälper både huden på traven samtidigt som du får en gradvis solkysst hudton.

Oavsett vilken BUS-produkt du använder, glöm inte att exfoliera huden före applicering för att få ett jämnare och mer hållbart resultat. Och en liten OBS på att BUS inte ger något solskydd fastän du kanske ser mer förberedd ut för att möta solen, så på med solskyddet oavsett gott folk!

 

WHAT A DELIGHT!

När en nyhet blir en direkthit! Tre sommardelikata nyanser som ger precis den täckgrad och glans jag älskar. Med en gel/balm-formula som både plumpar och återfuktar sommartorra läppar. Jag som har en liten fabläs för neutrala/nude nyanser, och som gärna lägger en lite mer intensiv ögonmakeup istället för en iögonfallande läppkulör, är tagen av nyansen ”cool”.

CLARINs After Sun Shimmer Oil

AFTERSUN med en twist!

Förutom att den både doftar härligt, ger en direkt glow och ger huden en silkeslen yta, så förstärker även produkten din egen solbränna. (Ogillar starkt det ordet, då vi absolut inte vill eftersträva att bränna vår hud i solen! Men hur många gånger kan man egentligen skriva ”solkysst hudton” i en text utan att vara enformig?) Applicera gärna produkten på hela kroppen efter du varit i solen. Men kanske med fokus kring nyckelben, dekolletage och på benen. Ska du direkt från stranden till afterbeachen så var inte rädd för att applicera en liten mängd i hårtopparna på fuktigt hår för en schysst strandfrilla och för att ge soltorrt hår lite kärlek.

CLARINs After Sun Shimmer Oil innehåller både närande och lugnande ingredienser som skyddar huden mot den lätt uttorkande och (ur ett hudperspektiv) även lätt irriterande sommarsolen.

Det va allt för denna gången hörni.  Jag hoppas det inte dröjer till vi ses här igen.

 

– Marie

 

6

Kommentera

Cissi

Grymma tips som vanligt, blir alltid lika shoppingsugen…

midis

Ah vad roligt att du tycker det! Marie kan sina grejer!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.