Sponsrat av Bonniers Bokklubb

2018-06-24

Just Wanna Read a Book and Let’s Talk About It

åretsbok2018

Visserligen älskar vi internet, men ibland är det skönt att backa bandet och lägga ifrån sig telefonen. Inte minst på sommaren och varje år drömmer vi om hängmattan och en bra bok vid sidan om. Visst ser man det framför sig? Där får man en stund för sig själv, avkoppling och tiden att förlora sig själv i en annan värld.

Fördelarna med internet är att det går snabbt, är livligt och fullt av olika perspektiv. Vi älskar nämligen människor lika mycket som internet, och fart och liv lika mycket som vi behöver en stund för oss själva. I sommar team:ar vi därför ihop oss med Bonniers Bokklubb och Årets bok – och startar JWHFs första digitala bokklubb! Så innerligt glada för detta!

Årets Bok 2018

Tillsammans med svenska folket utser Bonniers Bokklubb årets bok. En jury nominerar 12 böcker där svenska folket röstar fram en vinnare. Man röstar enkelt på aretsbok.se genom att fylla i sin e-postadress och klickar ”Rösta”. Röstningen pågår t.o.m. 26 augusti och vinnaren meddelas och belönas på bokmässan i Göteborg i slutet av september, så du i lugn och ro kan fylla sommaren med härlig läsning! Du kan rösta en gång om dagen under hela röstningsperioden, om man har mer än en favorit!

JWHF’s digitala bokklubb

Att få vara med i en bokklubb står alltid högt på listan och nu slår vi slag i saken och startar vår egna digitala bokklubb. Under sommaren läser vi ”Nej och åter nej” av Nina Lykke som är en av de nominerade böckerna. Och vi vill göra det tillsammans med er, såklart! Att läsa tillsammans är roligt, spännande och utvecklande. Vi grottar vi ner oss ordentligt och diskuterar allt från storyn, karaktärerna och olika reaktioner på boken. För att så många som möjligt ska kunna vara med så har vi vår bokklubb i en egen JWHF-Facebook Grupp som du hittar här.

För att alla ska ha en chans att hinna läsa boken börjar vi diskutera boken den 1 augusti i sin helhet. Men tills dess kan man heja på varandra, länka till relaterade artiklar, uppmana till egentid, ställa frågor eller kanske bara dela en spellista som passar läsningen.

Tävling – Vinn boken

Vi tävlar ut 10 exemplar av boken vi läser – ”Nej och åter nej” av Nina Lykke -tillsammans med Bonniers Bokklubb. Du tävlar på Instagram här.

De nominerade böckerna till Årets Bok 2018

aretsbok2018 aretsbok2018 aretsbok2018
14

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.