2018-06-07

Fyra (fem) härliga vita midsommarklänningar

Vita midsommarklänningar

Vita midsommarklänningar

Snart är det dags för midsommar! En av de härligaste högtiderna på året tycker vi med färg, blommor och skira klänningar. Vi kombinerar gärna en färgsprakande krans i håret och en färgstark dukning med en vit sommardröm. Passar dessutom perfekt till resten av sommarens äventyr och går att kombinera på flera olika sätt. Styla med en bekväm sneaker efter festligheterna och du är redo att promenera i Rom i sommar eller springa efter kidsen på Tivoli. Lägg till en färgglad strumpa och du har en outfit som håller hela vägen till hösten! Här är några vi gillar lite extra.

Vita midsommarklänningar

 Baum und Pferdearten 

Vita midsommarklänningar

H&M

Vita midsommarklänningar

 Baum und Pferdearten 

Vita midsommarklänningar

&otherstories

Vita midsommarklänningar

Och en bonus från Zara. 

6
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.