2018-06-06

Midis – möt Christin

1. För de som inte känner dig sedan tidigare – berätta om dig själv!

Man hatar ju verkligen den här slags frågor, lite kul eftersom det är jag som satt ihop dem, hehe. Men hej och hå! Internetälskande färgentusiast är väl det korta svaret. Det långa skulle nog innehålla min kommunikatörs utbildning, att jag frilansar som konsult inom digital marknadsföring, min son Algot, och Anton, vårt sommarhus i Skåne och så min existensiella ångest som ploppar upp som gubben i lådan ibland. Gudarna ska veta att livet inte alltid är lätt, men livsglädjen är ändå alltid närvarade i allt jag gör. Vilket jag är väldigt glad för. Och så, inte att glömma, mitt senaste hjärteprojekt och största åtagande jobbmässigt än så länge. Medgrundare och chefredaktör till den här underbara sajten. Fortfarande i chock över att vi vågade. Fin känsla.

2. Vad kommer vi kunna läsa om på din blogg?

Allt! Jag har försökt nischa mig efter blogg-konstens alla regler, men det går inte. Jag orkar inte. Jag älskar fortfarande dagboks-formatet, där bloggandet började. Men lite mer uppstyrt nuförtiden kanske. Genom bloggen har jag lärt mig att älska foto, bild och form. Men det blir mycket Malmö, outfits, sommarhuset och en del om livet i sig. Jag har valt att stundvis vara väldigt öppen i min blogg. Mycket på grund av att jag älskar att skriva,  men min största morot till att våga vara öppen i bloggen är mina egna ensamhetskänslor. Jag tänker alltid att om en enda människa kan känna igen sig i mina krämpor och kämpor så är det värt det. Högt och lågt inne hos mig alltså.

3. Vad är din drömbloggrubrik?

Jag vann!!

Oklart vad det egentligen är jag ska vinna. Men för ett år sen vågade jag inte erkänna att jag ville vara bra på något, antagligen för jag var så sjukt rädd för att misslyckas (jobbar fortfarande med det). Trodde länge att jag skulle dö som ett misslyckat, intorkat russin (vad nu det betyder). Så vinsten i sig är kanske att jag vågar skriva det här. Att jag vågar drömma om en drömbloggrubrik.

4. En pinterest bild som symboliserar din blogg?

5. Nämn tre saker på din att-göra-lista?

– Fakturera

– Boka flyg till London

– Börja planera höstens kick-off

6. Det pratas ju en hel del om orimliga förväntning i bloggvärlden. Bloggaren ska kunna allt från bjuda på bra och personligt innehåll, tänkvärda texter och fina bilder. Hur hanterar du och tänker kring den pressen? 

Ibland låter jag mig känna den och vältrar lite i det jobbiga, i känslan av att vara otillräcklig. Det är ok. Att hela tiden motarbeta det funkar inte för mig, jag skjuter mest upp det och sen blir det ohanterligt. Men ofta skriver jag om det, när det jobbigaste gått över. Ju mer man pratar om saker, desto mindre makt har det över en. Tycker och tror jag.

7. Vilka bloggar fastnar du för? 

I de jag kan se mig själv är väl det ärliga svaret. Fina bilder och roliga storys är bra! En blogg behöver inte alltid vara kronologisk och redogörelser rakt upp och ner. Lite finess har ingen blogg dött av.

8. När gapskrattade du senast?

Har alltid roligt med Lina, senaste i morse på vårt frukostmöte! Och så skrattar jag alltid från magen med min lillebror. Han har verkligen en förmåga att få mig att gapskratta.

9. Sist men inte minst, dina tre bästa lifehacks!

– Galltvål ! Funkar till allt!

– Ketchup (har Algot lärt mig)

–  Lämna in gamla och nya kläder till skräddare så de passar en själv perfekt.

 

Du hittar Christins blogg här.

9

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.