2018-05-31

En lång blondin – Möt Lina Andersson

1. För de som inte känner dig sedan tidigare – berätta om dig själv!
Är en lång Art Director med hemvist i Malmö. Har en ganska lång kille och en mini med väldigt krulligt hår som snart blir tre. Är delägare i reklambyrån Garbergs Malmö, designer och en av grundarna till accessoarvarumärket Lite Kalabalik samt en av grundarna och CD på denna galet tjusiga sajt! Älskar mat, snygga outfits och sommaren.

2. Vad kommer vi kunna läsa om på din blogg?
Min blogg speglar mitt liv. Man kommer märka när jag har PMS, när jag tränat, shoppat, umgåtts extra mycket med min mini eller ätit något extra gottigt. Man kommer även få en hel del outfits. Att klä sig på morgonen är ju en av de roligaste sakerna i livet.

3. Vad är din drömbloggrubrik?
”Ja jisses vad vi firade!” Här tänker jag att byrån har vunnit ett pris. Förslagsvis ett Guldägg.

4. En pinterest bild som symboliserar din blogg?
Svårt. Tar ett par kloka ord som hade varit fint om de symboliserade min blogg.

5. Nämn tre saker på din att-göra-lista?
”Sätt ihop ett mood board till Malmö-filmen”, ”Inventera lagret” och ”Gör namnskyltar till lanseringsmiddagen”.

6. Det pratas ju en hel del om orimliga förväntning i bloggvärlden. Bloggaren ska kunna allt från bjuda på bra och personligt innehåll, tänkvärda texter och fina bilder. Hur hanterar du och tänker kring den pressen?
Som med allt annat i livet. Koncentrerar mig på mig själv och det jag gör och avskärmar mig från det som ger dålig energi.

7. Vilka bloggar fastnar du för?
De som är personliga samtidigt som de inspirerar mig med snygga prylar och outfits. Är en sucker för snygg livsstil men jag vill även ha en lagom dos verklighet bakom det snygga. Då blir dessutom det snygga ännu snyggare.

8. När gapskrattade du senast?
Idag på jobbet när vi pratade om GDPR och målade upp bilden av att FBI knackade på dörren…

9. Sist men inte minst, dina tre bästa lifehacks!
– Galltvål för att ta bort fläckar.
– Skratta mycket.
– Lyssna inåt och inte lyssna så mycket på vad folk i allmänhet tycker.

Ni hittar Linas blogg här.

15

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.