2018-05-29

Att våga mönstermixa och ta fram färgen ur garderoben

Välkommen till en av Malmös härligaste klädbutiker, Miloii. Såklart slår vi ett litet extra slag för butiken i sig, väl värt ett besök när du är i Malmö. Men framför allt gillar vi viljan av mönstermix, färgkombinera och lusten att hitta sin egen stil som finns här inne. Och hoppas kunna inspirera till att plocka fram dina färgstarkaste kläder asap.

Att våga mönstermixa

Våga färgmixa! Att bryta av en outfit med något oväntat gillar vi. Våga testa färgkombinationer som var strängt förbjudna när du var liten. En bra regel att gå efter. Som rosa och rött – bästa kombinationen idag. Dessutom hör vi rykten om att röd/orange är höstens trendfärg. Väl värd investering alltså.  Kjolen är från Rodebjer, tröja Baum und Pferdgarten och t-shirten en RIKA favorit.

Att våga mönstermixa

Mönster på mönster! Tycker du blommigt har en tendens att bli aningen sockersött? Lägg till något randigt så bryter du av det gulliga. På bild: blommig skjorta Ganni, randig tröja Nué Notes och kjol från Rika.

Att våga mönstermixa

Kostymbyxan passar inte bara till kontoret! Vi tycker man ska använda sina kläder. Att vänta på rätt tillfälle känns som slöseri med tid, klä hellre upp eller ner dina plagg så kan du slita dem med hälsan. Här kombinerar vi kostymbyxan med en sneaker och en enklare top för en mer sportig känsla. På bild: tröja Rika, byxor Rodebjer, skor A.P.C och väska A.P.C.

Att våga mönstermixa

Och gillar du idén av en kjol men tycker det blir för feminint, kombinera den med en härlig skjorta i en mer jordnära färg. På bild: skjorta från Rika, kjol Rodebjer och skor Ganni.

Det bästa rådet när det kommer till att börja bära färg och våga testa dig fram i olika kombinationer kläckte butiksinnehavaren Lina: låtsas att det är svart! När du vaknar på morgonen och kreativiteten och självförtroendet känns trött så bara blunda och låstas att du tar på dig något svart. Så vänjer du dig samtidigt som du vågar!

13
  • Just wanna view more of
  • Style

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.