2018-05-05

Välkomna till Just Wanna Have Fun

Välkomna till våra härliga, ärliga och färgstarka plats på nätet. Och som vi längtat. Efter snart tio bloggande år så känns det fantastiskt att ha hittat sin plats här i livet som levs online. En längtan som till sist blev så stark att vi tog saken i egna händer och helt enkelt skapade vår helt egna plats. Och det känns helt fantastiskt att äntligen kunna dela allt det här med er. En historia som började på Instagram.

Jag minns första gången jag fick ett direktmeddelande från Lina på Instagram, min numera partner in crime och andra hälften av Just Wanna Have Fun. Jag var på teater med min man Anton och som sociala medier- fantast (aka beroende) så uppdaterade jag Instagram mitt i föreställningen. Och där var hon. Sociala medier må ha en del baksidor men den där röda knappen uppe till höger har omdirigerat mitt liv många gånger. Gjort att jag svängt vänster när jag varit påväg till höger, och fått mig att fortsätta framåt när jag ramlat och rullat bakåt.

Foto: Hanna Skoog

Och just den kvällen var den röda knappen – du – har – ett- meddelande – startskottet till en av mina bästa, digitala love stories. Jag visste det inte då förstås, men mitt liv hade ändrats igen. Och denna gång snabbspolades allt framåt.

Idén till Just Wanna Have Fun kläcktes i Folkets Park i Malmö bara sex månader senare. En solig höstdag med två virrvarr runt benen. Med tiden har våra barn, Matilda och Algot, blivit minst lika bra poolare som vi och det är ofta med dom runt halsen som vi jobbar. Låt oss säga att vi blivit minst sagt grymma på att göra flera saker samtidigt. Där ligger en av våra allra starkaste sidor – vi vill leva livet fullt ut! Det är i just den övertygelsen som vår helt nya, härliga digitala oas vilar.

Foto: Hanna Skoog

Med tiden, har faktiskt lekplatsen blivit en central inspiration för oss och JWHF på flera sätt. Inte bara för det är här vi kläcker de flesta av våra idéer eller för att vi vill att JWHF ska vara just det – lekfull och lustfylld – men också för att det är en så himla bra liknelse över hur livet faktiskt är. Lite av allt. Vi springer efter skrikiga barn, samtidigt som vi lägger en tröstande hand på varandras axlar när det är tufft privat, vi delar jobberfarenhet – läxor och möjligheter – för att i nästa andetag tipsa om senaste ansiktsbehandlingen vi varit på eller vilken weekendsresa vi drömmer om.  Ett “jag förstår”  och en hand på ens axel betyder så otroligt mycket. Och det tar vi med oss till JWHF. Vi vill inte bara leva livet fullt ut, utan vi vill också leva det öppet, ärligt och framför allt – tillsammans.

Foto: Hanna Skoog

Vi vill att JWHF ska vara en plats där alla känslor får plats. Brutal vardagsrealism tillsammans med vilda drömmar. För vi är övertygade om att livet visserligen är komplicerat men precis lika härligt.

JWHF är och kommer fortsätta vara en opretentiös och lekfull, men ändå stylish, plats på nätet. Fullt med färgstarkt, härligt och bra innehåll. Eftersom både jag och Lina är bloggare ända in i märgen (eller ja, ända sen 2008!) och alltid älskat och älskar formatet, kunskapen och passionen bakom så kommer vi ha ett gäng härliga bloggare på vår sida som delar vår livsfilosofi. Samtidigt kommer vi jobba aktivt med redaktionellt material som är helt eget och personligt för just JWHF. Ett unikt koncept där vi plockat det bästa ur kakan och slagit ihop idén kring ett onlinemagasin och en bloggportal. Varför välja när man kan ha båda!

Detta är vårt bidrag  – och hyllning – till en färgstark, modig och genuin fortsättning för vårt älskade internet. Ett projekt sprunget ur ren lust, passion och glädje.

Vi ser framemot att dela allt med er!

Välkommen till vår digitala kärlekshistoria.

// Christin, chefredaktör

16

Kommentera

Ida

Åh va kul ?? Stort grattis till er ?

midis

TUSEN TACK!

Eleonor

Jag é pepp!?? Vad kul o följa er?

Ida D

Hurra! Dette blir gøy. Jeg gleder meg.
Ida

midis

Så härligt att få höra. Så glada att äntligen kunna dela med oss av allt. Välkommen hit!

Nemesus

Det ska bli kul att följa eran resa…. är lika färgglad, ärlig och modeintresserade småbarnsmorsa som väljer hellre egen stil med secondhand fynd. ??

midis

Hej! Så glada vi blir och så härligt att höra att vi är fler!! Inspirerande!

Fy fanken vad jag gillar det här!!! Heja er och kööör så det ryker !! För första gången på länge känner jag – åhhhh det är något eget, störtpersonligt och bara härligt enligt alla parametrar!! Lycka till ❤️

midis

Vilken fantastiskt kommentar. Värmer hjärtat något otroligt. TACK!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.