2018-04-15

Trinny London – en sminkkollektion som imponerar

Minns ni modeduon Trinny & Susannah som stylade om människor från topp till tå för några år sen? Sen dess har Trinny gjort succé på sociala medier som entusiastisk skönhetsexpert. Med en expertroll på sociala medier och färgstark personlighet lanserade Trinny framgångsrikt sin helt egna sminkkollektion. Med en knivskarp närvaro på sociala medier och klockrent marknadsföring var även vi tvungna att testa dessa smidiga produkter.

Trinny London

Hennes affärsidé är enkel. Det ska vara kul och smidigt att sminka sig. Alla hennes produkter är kräm-baserade och hon uppmanar alla att inte vara rädd att använda fingrarna. Ju kladdigare, desto bättre. Även om halva poängen med Trinny London är att det inte ska vara krångligt att sminka sig. Trots att vissa röda läppfärger faktiskt blir lite krångliga när man står kvar med ett illrött finger så är hennes produkter fantastiska. Inte minst eftersom man kan stapla alla små burkar på varandra. Otroligt smidigt att ta med sig på resan, i handväskan eller bara en ett par i jackfickan.

Trinny London

Trinny London har även tagit höjd för att det kan vara krångligt att handla smink online och utvecklat det hon kallar ”match- to- me”. Där man helt enkelt klicka in sina färger och få förslag på nyanser som passar ena egna färger. Något skeptiskt klickade vi hem några suspekta färger vi annars aldrig tittat åt. Visade sig blir succé. Genom Trinny London match-to-me och how-to-videos har sminkintresset skjutit i höjden även hos den mest skeptiska. Helt plötsligt känns en smink-garderob inte alls speciellt konstigt. Såklart man ska anpassa läppstiftet efter kläder och väder. Kan även hjälpa en pms-drabbad själ att se på dagen lite annorlunda. Det piggar helt klart upp.

Trinny London

Även om Trinny London fått oss att testa både nya nyanser i både ögonskuggor, rouge och läppstift så är ändå degkrämen med lite färg i favoriten. Vad som verkar vara henne mest populära produkt, den hon kallar ”BFF CREAM”. Ger ett väldigt fint och naturligt resultat. Jämnar ut och ger lite färg utan att se speciellt sminkat ut. Det här har blivit vår go- to produkt.

Trinny London

Och våra resor och utekvällar har aldrig varit smidigare. I en liten stapel får vi med oss allt från foundation, rouge och highlighter.

Så bra!

3

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.