2015-10-15

Vi ska flytta!

Åh har glömt berätta det här, men vi har blivit radhusägare. Hurra! Såhär skrev jag om det på insta:
Jag var 20 och vi hade bara varit tillsammans i nio månader när jag blev gravid. Två personer med studentinkomst blev tre personer med en studentinkomst och en studentföräldrapenning. Och ibland tyckte folk saker om det. Att vi satte oss själva i skiten. Att vi skulle få vara med i Lyxfällan. Och nån skulle be till Gud med önskan om att jag skulle få ett missfall. Men det fick jag aldrig. Idag är hon tre och har en lillebror.
Ibland har det varit knapert. Vi har bott trångt, följt veckomatsedlar, avstått från lördagsmys, aldrig varit utomlands tillsammans och sparat som tokar. Förra året lyckades vi ta oss till ett barnvänligt område där S kunde få ett eget rum. Idag skrev vi kontrakt på vårt drömboende i samma område. Där vi kan ha plaskpool på vår gräsmatta och plantera syrénbuskar, bygga altan och snökojor. Se våra barn sitta vid köksfönstret och hålla utkik över vår stengång efter kalasgäster när nån fyller år. Det har varit min målbild i alla år. Och nu är vi här. I mål liksom. Det är så himla stort och så himla fett för mig.
Wiho!
Och nu ligger även vår lägis ute på Hemnet. Kom och köp! Kom och bo på vår gata! Vi kan bli bästa grannfriends! Hur bra?
HÄR kan en se.
SFD1F3D95FDEBA54D23BA630CD91ECC4E9E_x

0

Kommentera

fy fan så fint och vilken jäkla känga i skrevet på de som tvivlat. YOU GO!

Så sjukt fint beskrivet. Bra kämpat. <3

Anna

Grattis till bostaden!
Och angående att folk tycker saker om ens liv, så var nog det här det värsta jag hört hittills! Be om att du skulle få missfall, så utomordentligt puckat!!!
Har alltid läst din blogg och sett er som ett föredöme. Nu när vi själva väntar barn känns det bra att ha positiva exempel där inte villa,bil och pengar är i fokus utan själva föräldraskapet! Puss och tack för fin blogg.

Ella

625 000 för 76 kvadrat?????? Det är ju fan ingenting. Måste flytta ifrån stockholm. denna stad äro galen… Och grattis!

Isa

Grattis!!

Åh vad kul! Grattis till dig och hela familjen. Har ni katten kvar förresten? Länge sen jag såg en bild på det fluffiga. Ta hand om er!

åååh vilken fin lägenhet!!!!
Men ännu bättre med hus ju, grattis!! 😀

Anna

Stort, stort grattis! Folk är inte kloka. Jag ser en inspiration i dig, trots att jag är snart 32! För oss är också drömmen ett radhus, men vi bor i Sthlm. Säger inte mer

mosan

Hade missförstått att ni redan hade radhus.. att august blev utekatt då…?
Stort grattis och tack för tanken på målbilder

Julia

Stort grattis, blir jätteglad för er! Så jääävla bra kämpat!! Hurra för er som kommit i mål ❤️❤️
Och skickar kärlek och hoppas det väger upp lite grann för alla dumheter folk sagt

stort grattis till er! Verkligen roligt!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *.